Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şakasini bile yabma kabdhwndjshdhjd bana bir tane yetti ya canım kızım minnoşum evlat sevgisini da aldim yeto pass yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum jwhdhwhdjsjdj kocamı ikna edeyim 2. Yi yapmamaya onu gondercem bağlasın kendini jshxhsndjxjdhhd
Şakasini bile yabma kabdhwndjshdhjd bana bir tane yetti ya canım kızım minnoşum evlat sevgisini da aldim yeto pass yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum jwhdhwhdjsjdj kocamı ikna edeyim 2. Yi yapmamaya onu gondercem bağlasın kendini jshxhsndjxjdhhd
Kendi dogursun wjshwhhswhd ben valla korkuyorum hala basurlae gecmedi onlarla yaşıyorum bi de bebeler kocaman oldu en hafifi de olsa agirlastilar artık ipego5dk kucagimda tasisam basur cikiyo direkt yani wcde zorlanma falan değil resmen benle bir bütün oldu bunlar korkuyorum doktora gitmeye de öyle kaldim ikinci dogum özele gitsem kesin sezeryan diyecek ondan da korkuyorum jwbshwshbwsjwnbdjwndjdhh ara ara gidip gelip gerçekten korktugumu ve sikayetlerimi dile getiriyorum bu fikre alışsın diye wksbwhdjjdd sinsi sinsi empoze etme fikrindeyim
Ya harikasın yaaaaa müthiş bi tecrübe listesi hazırlamışsın çok çok çok teşekkür ederim benim aldıgım çıtçıtlı badiler uzun kol, kısa kol ve kalın askılı toplam 20 tane var ve 3 ay yazıyor üstünde büyük mü gelir? Yenidoğan yazanlardan alayım mı o zaman
0-3 aylıklara 3 ay yazıyolar onlar da küçük oluyo kullanırsın onları da zaten ilk doğduklarında çok minik oluyolar isterse 4 kilo doğsun yine de kocaman geliyo her şey çünkü o bebekteki kilo da hep ödem yüzü gözü bikaç hafta içinde öyle bi değişiyo ki şoke edici. ve her geçen gün daha da güzelleşiyo harika bişey. hazır aldıysan bidaha almana hiç gerek yok bence. çok miniş doğarsa o zaman bakarsın istersen. zaten yattığı yerden kıpraşamıyo çok aşırı önemli değil büyük gelmesi. benim bebem 2,5 kilo doğdu donunu bağrına kadar çekiyodum paçalarını kollarını 4 kere falan kıvırıyodum çorabı çektim mi dizine kadar çıkıyodu hahah çok datlı
0-3 aylıklara 3 ay yazıyolar onlar da küçük oluyo kullanırsın onları da zaten ilk doğduklarında çok minik oluyolar isterse 4 kilo doğsun yine de kocaman geliyo her şey çünkü o bebekteki kilo da hep ödem yüzü gözü bikaç hafta içinde öyle bi değişiyo ki şoke edici. ve her geçen gün daha da güzelleşiyo harika bişey. hazır aldıysan bidaha almana hiç gerek yok bence. çok miniş doğarsa o zaman bakarsın istersen. zaten yattığı yerden kıpraşamıyo çok aşırı önemli değil büyük gelmesi. benim bebem 2,5 kilo doğdu donunu bağrına kadar çekiyodum paçalarını kollarını 4 kere falan kıvırıyodum çorabı çektim mi dizine kadar çıkıyodu hahah çok datlı
Yaaaa minicikmişşşşş yani 50 cm den 68 cm e kadar diye ibaresi var üstünde diye ben de hep 3 ay yazanı aldım ama yine de almam gerekirse diye bilemedim sorayım dedim cahillik çok kötü bişi