2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Patikli almışız hep zaten artık patiksiz almaya karar vermiştim iyi oldu tecrübeli annelerden de duymak 56 yazanlardan kaç tane alayım peki, hani çok iri doğmaz bence 3,5 - 4 kg arası doğar max diye düşünüyorum

O zaman dediğim gibi yapman mantıklı. Mesela benim bebeğim 48 cm doğdu şuan 68-70 civarı.kısa doğdu ama hızlı uzadı
Zaten o kadar çabuk büyüyolarmış ki ben şokkkkk en iyisi yeni doğduğunda giyeceğini az almak anlaşılan zaten ben tam adet sayısını kestiremediğim için kafam yandı

Benim oglumda hep uzun ve kilolu gosteriodu ultrasonda. Sasirmamistik cnku esimde bende uzunuz. Oyuzden yenidogan aldiklarimi cok az kullanabildik hizli uzuyorlar
Ayyy erkek annesi olmak nasıl bi duyguuuuu, gerçekten herkes bana Allah sabır versin diyip duruyor ama ben cocuguma iletişimim iyi olursa sevgimizi hissederek büyürse erkek cocugu olmanın hormonal açıdan verdiği adrenalin ve enerji patlamalarını bile yumuşatabileceğimize inanıyorum. Kendimi mi avutuyorum sence

Zaten o kadar çabuk büyüyolarmış ki ben şokkkkk en iyisi yeni doğduğunda giyeceğini az almak anlaşılan zaten ben tam adet sayısını kestiremediğim için kafam yandı
Ben 5 tane 5 li takim almıştım ama aldiklarimin iki tanesinin kalıp büyüktü galiba üst olanini hala giydirebiliyorum bxbxbdbxbdx fazla alma orta coklukta al gitsin azsa bile zaten insan çıkınca şunu da alayım diyip alabiliyorsun

Aynen kilosu boyu gelişimine göre değişiyorlar canım sağlık ve mutlulukla büyüt bebeğini ❤

Evet bizimkininde bogazina bakti direk sismis dedi. Ama antibiyotik birkac gune bitecek gecmezse tekrar goturcem artk

Ya simdi bise diyemiorm daha erken bence ama erkeklerin dogasinda var malesef bebekken bile farkliliklari var tabi şaka bir yana umarim gayet uslu annelerini hic uzmeyen evlat olurlar

Bebeğin huyu hiç belli olmuyor canım. Benim arkadaşlarımın erkek bebeği olanlar da var gayet sakinler uyumlular. Benim bebeğim genel olarak keyifli bir bebek. Ama asla yatmayı sevmediği için ilk 6 ay kucağımdan indirdiğim gibi huysuzlaşıyordu. Kucağımda mutluydu. Şimdi çok şükür oturuyor emekliyor da o da mutlu olmaya başladı. Tabi şimdi ayaklanma çabalarında. Ama keyifli bir bebek genel olarak

Sizin bebekleriniz gündüz kaçta uyanıyor? Benim bebeğim 7,5-8,5 arası güne başlıyordu ama 6 civarı uyanmaya başladı son günlerde. Ben de zorla uyutuyorum ama çocuk 6-19 düzeni istiyo sanırım

Sizin bebekleriniz gündüz kaçta uyanıyor? Benim bebeğim 7,5-8,5 arası güne başlıyordu ama 6 civarı uyanmaya başladı son günlerde. Ben de zorla uyutuyorum ama çocuk 6-19 düzeni istiyo sanırım
6da uyanıyor canım alarm gibi hiç sektirmez ama akşam da 19.30a kadar zor dayanıyor

Kızlar bebekleriniz tam ne kadarlıkken emeklemeye başladı ya bizimki hala emeklemiyor hatta artık isteği de yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…