- Konu Sahibi elektroforez
-
- #49.601
POpoyu bi açıyorum vıınnnnnAynen ben de bazılarını n kalıp dar çünkü hele hırka tarzı bir şeyse içine de bir şey giyeceği için 12-18 daha makul oluyor. Evet bu arada tma bir cadı oluyor istiyor ki altında bez bile olmasın
Patikli almışız hep zaten artık patiksiz almaya karar vermiştim iyi oldu tecrübeli annelerden de duymakPatiksiz al daha kullanışlı, en çok bence de çıt badi lazım 56 yazanlardan al biraz. Ben de çok aldım çok kullandım ama süslü kıyafetleri pek kullanamadım güpürlü dantelli olanları ama zaten sende olmuyor onlar… 62 cm olmaları 3-4 ay oluyor o arada çok büyük gelir iri doğmazsa
Zaten o kadar çabuk büyüyolarmış ki ben şokkkkkO zaman dediğim gibi yapman mantıklı. Mesela benim bebeğim 48 cm doğdu şuan 68-70 civarı.kısa doğdu ama hızlı uzadı
Ayyy erkek annesi olmak nasıl bi duyguuuuu, gerçekten herkes bana Allah sabır versin diyip duruyor ama ben cocuguma iletişimim iyi olursa sevgimizi hissederek büyürse erkek cocugu olmanın hormonal açıdan verdiği adrenalin ve enerji patlamalarını bile yumuşatabileceğimize inanıyorum. Kendimi mi avutuyorum senceBenim oglumda hep uzun ve kilolu gosteriodu ultrasonda. Sasirmamistik cnku esimde bende uzunuz. Oyuzden yenidogan aldiklarimi cok az kullanabildik hizli uzuyorlar
Ben 5 tane 5 li takim almıştım ama aldiklarimin iki tanesinin kalıp büyüktü galiba üst olanini hala giydirebiliyorum bxbxbdbxbdx fazla alma orta coklukta al gitsin azsa bile zaten insan çıkınca şunu da alayım diyip alabiliyorsunZaten o kadar çabuk büyüyolarmış ki ben şokkkkken iyisi yeni doğduğunda giyeceğini az almak anlaşılan zaten ben tam adet sayısını kestiremediğim için kafam yandı
Aynen ben de biraz daha durayım dedim az kaldı inşallah bayağı düşerBende yoyko bear ve kraft a bakıyordum. Yoyko bayağı tercih edilen bir model aslında tipi de çok tatlı. Kasımda indirim olur insallah. Kasımı bekleyeceğim. 1 hafta kaldı
Aynen kilosu boyu gelişimine göre değişiyorlar canım sağlık ve mutlulukla büyüt bebeğini ❤Zaten o kadar çabuk büyüyolarmış ki ben şokkkkken iyisi yeni doğduğunda giyeceğini az almak anlaşılan zaten ben tam adet sayısını kestiremediğim için kafam yandı
Evet bizimkininde bogazina bakti direk sismis dedi. Ama antibiyotik birkac gune bitecek gecmezse tekrar goturcem artkCanım bizde dün gittik hastaneye 3 gündür burun akıntısı vardı öksürükte başlayınca ciğere inmesinden korktum doktor baktı ciğere inmemiş şükür ama bademcikleri şişmeye başlamış birde boğazda kızarıklık var diye antibiyotik verdi 5 gün kullan dedi bi de burnunu sürekli aç dedi ağlasa bile temizleyin dedi
Bende geçmezse götürcem kuzum ihmal etmeye gelmez. Ya bebişler keşke hiç hasta olmadaEvet bizimkininde bogazina bakti direk sismis dedi. Ama antibiyotik birkac gune bitecek gecmezse tekrar goturcem artk
Evt ya keskeeee. O öksürdukce hırıltısını duydukca icim gidiyorBende geçmezse götürcem kuzum ihmal etmeye gelmez. Ya bebişler keşke hiç hasta olmada
Ya simdi bise diyemiorm daha erken bence ama erkeklerin dogasinda var malesef bebekken bile farkliliklari varAyyy erkek annesi olmak nasıl bi duyguuuuu, gerçekten herkes bana Allah sabır versin diyip duruyor ama ben cocuguma iletişimim iyi olursa sevgimizi hissederek büyürse erkek cocugu olmanın hormonal açıdan verdiği adrenalin ve enerji patlamalarını bile yumuşatabileceğimize inanıyorum. Kendimi mi avutuyorum sence
Bebeğin huyu hiç belli olmuyor canım. Benim arkadaşlarımın erkek bebeği olanlar da var gayet sakinler uyumlular. Benim bebeğim genel olarak keyifli bir bebek. Ama asla yatmayı sevmediği için ilk 6 ay kucağımdan indirdiğim gibi huysuzlaşıyordu. Kucağımda mutluydu. Şimdi çok şükür oturuyor emekliyor da o da mutlu olmaya başladı. Tabi şimdi ayaklanma çabalarında. Ama keyifli bir bebek genel olarakAyyy erkek annesi olmak nasıl bi duyguuuuu, gerçekten herkes bana Allah sabır versin diyip duruyor ama ben cocuguma iletişimim iyi olursa sevgimizi hissederek büyürse erkek cocugu olmanın hormonal açıdan verdiği adrenalin ve enerji patlamalarını bile yumuşatabileceğimize inanıyorum. Kendimi mi avutuyorum sence
Ahahaha aynı bizim de ya donsuz mu gezecen diyorum gülüyo bi de anlıyo gibiPOpoyu bi açıyorum vıınnnnn
Sen 2 tane yenidoğan 2 tane 0-1 ay, 5 tane 0-3 ay al cm lere bakarak. Hediye de çok geliyor zatenAayyy beynim yandı şimdio zaman her koşulda yenidoğan alayım en iyisi
6da uyanıyor canım alarm gibi hiç sektirmezSizin bebekleriniz gündüz kaçta uyanıyor? Benim bebeğim 7,5-8,5 arası güne başlıyordu ama 6 civarı uyanmaya başladı son günlerde. Ben de zorla uyutuyorum ama çocuk 6-19 düzeni istiyo sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?