- Konu Sahibi elektroforez
-
- #49.621
Al benden de o kadar . Çok zor yaEvt ya keskeeee. O öksürdukce hırıltısını duydukca icim gidiyor
Hahahahah yemin ederim bendeAhahaha aynı bizim de ya donsuz mu gezecen diyorum gülüyo bi de anlıyo gibiher bez değişimi öncesi derin düşüncelere dalıyorum
Hangi saatlerde gündüz uykusunu yapıyor canım? Gece kesintisiz uyuyor mu kaç kere kalkıyor?6da uyanıyor canım alarm gibi hiç sektirmezama akşam da 19.30a kadar zor dayanıyor
Benimki 6 aylıkken emekledi 7 aylıkken tutunup kalkmaya başladı canım ama her bebiş farklı gerçekten kimisi hiç emeklemeden yürüyormuşKızlar bebekleriniz tam ne kadarlıkken emeklemeye başladı ya bizimki hala emeklemiyor hatta artık isteği de yokk
Ay valla bilmiyorum icra kağıdı dediGelen kağıt mahkeme kağıdı mı yoksa avukatlık bürosu kağıdını bir hükmü yok canım
7,5 aylıkken tam emeklemeye başladı ama emeklemek bir gelişim basamağı olmadığından sorun etme kimi bebek emeklemiyor zamanı geldiğinde yürüyor. Hatta benim doktor emeklemese daha iyi dedi yerdeki herşeyi ağızlarına götürüyorlar diyeKızlar bebekleriniz tam ne kadarlıkken emeklemeye başladı ya bizimki hala emeklemiyor hatta artık isteği de yokk
Başkaları konuştuğunda nasıl? Hiç mi sana bakıp gülmüyor falan. Etrafında dikkatini çeken şeyler olduğunda bakmıyor da göz teması sosyal iletişim önemli. Stres yapmadan gözlemlemeye devam et cnm doktorunuza da bi danış kimseyle göz teması yoksa. Ekran kesinlikle açmaKızlar merhaba uzun zamandır aklıma takılan bir sorun var. Bebeğim 7 aylık karşısına geçtiğimde göz teması kurmaktan kaçınıyor yani sağa bakıyor tam karşısına geçiyorum sola çeviriyor kafasını göz göze gelmemek için .sizin durumlarınız nasıl
Gülmesinde hiç sıkıntı yok. Uzaktan bakıyor ancak yakın göz temasımız yok seslendiğim de bazen bakıyor bazen bakmıyorBaşkaları konuştuğunda nasıl? Hiç mi sana bakıp gülmüyor falan. Etrafında dikkatini çeken şeyler olduğunda bakmıyor da göz teması sosyal iletişim önemli. Stres yapmadan gözlemlemeye devam et cnm doktorunuza da bi danış kimseyle göz teması yoksa. Ekran kesinlikle açma
Belki evham yapmışsındır ya geçen ben de bi paylaşım gördüm sabaha kadar delircektim neredeyse ki benim bebiş baya sosyal iletişimi iyi. İnsan etkileniyor ama doktorlar anlar doktoruna bir danış canım için rahat etsinGülmesinde hiç sıkıntı yok. Uzaktan bakıyor ancak yakın göz temasımız yok seslendiğim de bazen bakıyor bazen bakmıyor
Göz teması yakından da var mı uzun süre bakıyor muBelki evham yapmışsındır ya geçen ben de bi paylaşım gördüm sabaha kadar delircektim neredeyse ki benim bebiş baya sosyal iletişimi iyi. İnsan etkileniyor ama doktorlar anlar doktoruna bir danış canım için rahat etsin
Var canım ben şarkı söylerken onunla konuşurken ya da birileri onunla konuşurken bakıyor, dinliyor, tepki veriyor. Ama bezini değiştirirken bakmıyor kalkmak istiyor mesela . Ve dediğim gibi dikkatini çekecek başka şeyler varsa dikkat orada. Elinde oyuncağı varsa genelde ona odaklanıyor. Ya da bi yete ulaşmaya çalışıyorsa çok zor bana bakması. Ama böyle başka çocuklarla karşılaştırılacak bir durum değil çocuğu gören bilgili birinin yorumlaması lazım. Tamamen normal de olabilir bebek bunlarGöz teması yakından da var mı uzun süre bakıyor mu
Evet haklısınız çevremdeki herkes normal olduğunu söylüyor hamileliğimde de böyleydim. Saçma şeyleri çok taktım sonuç bir sıkıntı olmadı . Doktoruma sorucam bir sonrakinde teşekkür ederimVar canım ben şarkı söylerken onunla konuşurken ya da birileri onunla konuşurken bakıyor, dinliyor, tepki veriyor. Ama bezini değiştirirken bakmıyor kalkmak istiyor mesela . Ve dediğim gibi dikkatini çekecek başka şeyler varsa dikkat orada. Elinde oyuncağı varsa genelde ona odaklanıyor. Ya da bi yete ulaşmaya çalışıyorsa çok zor bana bakması. Ama böyle başka çocuklarla karşılaştırılacak bir durum değil çocuğu gören bilgili birinin yorumlaması lazım. Tamamen normal de olabilir bebek bunlar
Bizimkinde de hiiiç o heves yok aslaaaaKızlar bebekleriniz tam ne kadarlıkken emeklemeye başladı ya bizimki hala emeklemiyor hatta artık isteği de yokk
Yok mu şöyle bi mayıs 2026 anneleri grubu kuracak bi kraliçe yaa
Geç olsun güç olmasın hayırlı olsun o zaman
Ben tacımı devrettim hahahahah diğer ayın annelerinden hamile kalan oldu mu acaba ahhshYok mu şöyle bi mayıs 2026 anneleri grubu kuracak bi kraliçe yaa
Varsa öyle bir yiğit tebrik edelimBen tacımı devrettim hahahahah diğer ayın annelerinden hamile kalan oldu mu acaba ahhsh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?