2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
bebeği güzel uyuyan anneler lütfen uyku uyanıklık saat aralığını paylaşabilir misiniz?
biz 2 gündüz uykusu yapıyoruz yaklaşık 1er saat. ilk uyanıklık 2,5 ikinci uyanıklık 3,5 üçüncü uyanıklık 4 saat civarı. bebeğimin berbat uykusunun sebebi bu mu acaba bunu çözmem lazım işin doğrusu ne acaba? ilk 2,5 saat uyanıklık çok mu az ve 4 saat çok mu fazla acaba... yani bu tek başına çocuğun 15 dakikada bir ağlayarak uyanmasını açıklayabilir mi...

Bence bu şekilde uyanmasının sebebi destekli bir şekilde uyku olabilir nasıl uyutuyorsunuz bilmiyorum ama 15 dk da o desteği arıyor olabilir

Bebeğimin poposunda sivilceli pişik oldu düzenli değiştiriyorum asla kakalı çişli kalmıyor ama kakası yaktı herhalde çocuğu nasıl geçer bilginiz var mı hamazinc sürüyorum etki etmedi gibi

Bebeğimin poposunda sivilceli pişik oldu düzenli değiştiriyorum asla kakalı çişli kalmıyor ama kakası yaktı herhalde çocuğu nasıl geçer bilginiz var mı hamazinc sürüyorum etki etmedi gibi
Bi arkadaşım travazal ve hamazinc dönüşümlü sürmüş hemen etki etti demişti ama travazol bilemedim bebeğe o öyle kullanıyomuş

Muhtemelen konuyu hortlatıyorum da hangi marka makine ve önerir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…