- 10 Temmuz 2024
- 1.341
- 3.155
- 48
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #19.461
Bende e bebekten aldım canımE bebekteki kız da bana orda bir ürün önermişti kesinlikle bu önerimdir diye ama bakalım
Ben demiştim canım verme oralarda kanYaaaaa öyleee mi bi arkadas daha demişti ama beklettikleri için yanlış cıkıyor diyeee uf haklısın vallah en iyisi gidip yaptırıyım rahat rahat napim
Zaten kırmızı ile işaretli oluyor sıkıntılı bir durum olsa. Lökosit + ya da lökosit ++ yazıyor mesela. Sonucu atın isterseniz bakalım buradan. Artık tahlil vere vere uzman olma yolunda gidiyoruz
Tek göğüs elektrikli mi öyle bir şey vardı webaby mıydı hatırlayamadımBende e bebekten aldım canım
Ya kararsızım kanguru ve sling konusunda ikiside hoşuma gidiyorYa benim sling çok hoşuma gidiyor ama bilemiyorum becerebilir miyim? Bi de bebeği düşürürsüm anaam
Fazla dinlemicem canım 2 saniye mesela hergunde değil gün aşırı yada haftada bir iki doktora gidemedigim zaman ozellikle çünkü hareket hissetmiyom hala ve endişe ediyorum çoğu zamanFetal dopler sürekli kullanılması sakıncalı diyorlar her akşam kullanılır mı ki? Bende alacaktım lakin önermediler bebeğe ısı verdiğinden ötürü. Araştırdınız mı siz?
Napim çok ısrar ettiler kıramadımBen demiştim canım verme oralarda kan
Merhaba arkadaşlar varis çorabı giyme sebebiniz venöz yetmezlik teşhisi mi ? Eğer öyleyse hamilelikte mi çıktı yoksa zaten venöz yetmezlik varken mi hamile kaldınız ? Ve gebeliğinize bir sorun teşkil ediyor mu ?Benim iki bacağımda aynı malesef. Kalp damar doktoruna gittim. Şimdilik kan sulandırıcı ve varis çorabı verdi. Ağrım geçti diye bıraktım ama iki gündür çok ağrım oluyor ve komple bacağıma yayılmış varisler. Yani dikkat edin ve bir an önce doktorunuza danışın. Geçmediği gibi alt bacağa da yayılıyor.
Evet tek göğüs elektrikli babymom aldım gayet iş görür dediler banada. Zaten ihtiyaç olup olmadığını bilemiyorsun ben her ihtimale karşı bulunsun diye aldım çok pahalı bişeye gerek yok diye düşünüyorum. Önce masaj yapıyormus masaj özelliği var ve 5kademeliymis bilgin olsun canım.Tek göğüs elektrikli mi öyle bir şey vardı webaby mıydı hatırlayamadım
Sling aldım şal gibi olanlar var ya. Diğerini almadım önce bunu denicem her bebek durmayabiliyormuş kangurudaKızlar kanguru almayı düşünüyor musunuz? Ya da aldınız mı?
Ben de sling aldım önce onu deneyeceğim daha düzgün duruyor gibi geldi bana bebek slingde.Sling aldım şal gibi olanlar var ya. Diğerini almadım önce bunu denicem her bebek durmayabiliyormuş kanguruda
Ya ben gece 2 bucuk gibi uyanıyorum o zaman içsem çok mu erken olur. Normal de uyanınca 8 gibi içiyorumBen de yemekten hemen sonra alırdım ve değerlerimi hiç yükseltmedi ta ki burada canım kızlar iyi ki varsınızyemekten 2 saat sonra mandalina ( herhangi bir C vitamini bol olan yiyecek olur diye düşünüyorum ) ile alındığını okudum ve sonrasında 1 saatin devamında hiç bir şey yenmemesi gerektiğini okudum. Çok büyük fark etti . Doktorum bile bilmiyormuş, şaşırdı sonuçları görünce
Sling aldım şal gibi olanlar var ya. Diğerini almadım önce bunu denicem her bebek durmayabiliyormuş kanguruda
Ben de sling istiyorum da ne aldınız kızlar?Ben de sling aldım önce onu deneyeceğim daha düzgün duruyor gibi geldi bana bebek slingde.
Sütt canımmm en iyi o geliyor banaKızlar aranizda mide yanması yaşayanlar vardi. Ben hic yaşamadım nasil bse oldugunuda bilmiyordum. Dun aksam yemek borumdan agzima dogru alev cikiyor gibiydi. Sanki sıcak hava üfleniyor gibi degisik ve cok rahatsiz ediciydi. Bu mide yanmasımı oluyor ? Eger oyleyse bidaha olursa ne yapsam rahatlatir ?
Burda süt diye okumustum aklimda kalmis aksam bikac yudum ictim ise yaramadi bendeSütt canımmm en iyi o geliyor bana
Ya ben de bunu favlamışımmm becerebilir miyiz
En az yarm bardak soğuk içmeyi dene. Sakız yarıyor. Sonra 1 tk tahin geçen ben de işe yaradı. Hiç biri yoksa anti asit şurup 1 tk iç işe yarıyorBurda süt diye okumustum aklimda kalmis aksam bikac yudum ictim ise yaramadi bendebaska ise yarayan bise varmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?