2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlaaaar park yatağı aldım sonunda eleleden mandre modeli bekleyen vardı onu beklerken bonte modelindende oldum stok bitmişti teee mağazasına kadar gittim aldım bugün eleleden. çok mutluyum kurduk yatağı deneme amaçlı müthiş ötesi Sizlerin alışveriş zamanı kaçırmıştım hep yoktum buralarda. Her birimiz evlatlarımız için aldıklarımızı güle güle sağlıklı günlerde kullanalım

Son düzenleme:
Fetal dopler sürekli kullanılması sakıncalı diyorlar her akşam kullanılır mı ki? Bende alacaktım lakin önermediler bebeğe ısı verdiğinden ötürü. Araştırdınız mı siz?
Fazla dinlemicem canım 2 saniye mesela hergunde değil gün aşırı yada haftada bir iki doktora gidemedigim zaman ozellikle çünkü hareket hissetmiyom hala ve endişe ediyorum çoğu zaman kullanan kişilerde benim gibi kullanmış devamlı ve uzun dinlersen tabi sıkıntı olur

Merhaba arkadaşlar varis çorabı giyme sebebiniz venöz yetmezlik teşhisi mi ? Eğer öyleyse hamilelikte mi çıktı yoksa zaten venöz yetmezlik varken mi hamile kaldınız ? Ve gebeliğinize bir sorun teşkil ediyor mu ?

Tek göğüs elektrikli mi öyle bir şey vardı webaby mıydı hatırlayamadım
Evet tek göğüs elektrikli babymom aldım gayet iş görür dediler banada. Zaten ihtiyaç olup olmadığını bilemiyorsun ben her ihtimale karşı bulunsun diye aldım çok pahalı bişeye gerek yok diye düşünüyorum. Önce masaj yapıyormus masaj özelliği var ve 5kademeliymis bilgin olsun canım.

Ya ben gece 2 bucuk gibi uyanıyorum o zaman içsem çok mu erken olur. Normal de uyanınca 8 gibi içiyorum

Kızlar aranizda mide yanması yaşayanlar vardi. Ben hic yaşamadım nasil bse oldugunuda bilmiyordum. Dun aksam yemek borumdan agzima dogru alev cikiyor gibiydi. Sanki sıcak hava üfleniyor gibi degisik ve cok rahatsiz ediciydi. Bu mide yanmasımı oluyor ? Eger oyleyse bidaha olursa ne yapsam rahatlatir ?

Sütt canımmm en iyi o geliyor bana

Burda süt diye okumustum aklimda kalmis aksam bikac yudum ictim ise yaramadi bende baska ise yarayan bise varmi acaba
En az yarm bardak soğuk içmeyi dene. Sakız yarıyor. Sonra 1 tk tahin geçen ben de işe yaradı. Hiç biri yoksa anti asit şurup 1 tk iç işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…