2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Anladim cnm. Belkide cikmaz oyle dusunme. Ozaman bende riskli gruptayim kesin. Sulalede tek seker hastasi var oda abim yaşimda 34. Neyse 100luk vermesinden iyidir 75lik

4300 gr doğmuşum 34 yaşındayım ve 12 kg aldım ben hiç gebelik şekerim varmış gibi hissetmiyorum inşallah yoktur ama olsun olmasın karbonhidratı bırakmamız gerekiyor

Anladim cnm. Belkide cikmaz oyle dusunme. Ozaman bende riskli gruptayim kesin. Sulalede tek seker hastasi var oda abim yaşimda 34. Neyse 100luk vermesinden iyidir 75lik
Son düzlük bu şeker yüklemesi son test artık bundan da hepimiz sağlıklı sonuçlar alırız umarım çok şey okudum bununla ilgili tamamen vücudun tepkisine bağlıymış hiç belirti vermeyebilirmiş riskli grupta olsan da çıkmayabilir sonuçta ama hamile olunca insan en çok bebeği için endişe ediyor.
4300 gr doğmuşum 34 yaşındayım ve 12 kg aldım ben hiç gebelik şekerim varmış gibi hissetmiyorum inşallah yoktur ama olsun olmasın karbonhidratı bırakmamız gerekiyor
Kesinlikle bırakmamız gerekiyor. Önceden yediklerim için pişmanlık duyuyorum şuan sonrasına bakacağız artkk umarım sende de bende de çıkmaz. Kimsede çıkmaz inşallah

Aynen hersey bebisler icin buarada test demişken doktoru 3lu test isteyen oldumu acaba. Ben daha 2 hafta sonra gdcem bakalm isticekmi

Ben dolaptan almıştım canım 2. El 180 tl gibi bişeydi dolaba baksana #reklamdeğil
Teşekkür ederim canım ya tek tavsiyem gideceksen sabah çok erken git çünkü açlık bi de kan alımı insanı çok etkiliyor. 3 kere 1 saat arayla tüp kan aldılar
Sen saat kaçta yaptırdın canımm
Kızlar iyi akşamlar hayatımda ilk kez burnum kanadı gebelikte bu normal mi? Duş alıyordum birden kanamaya başladı. Siz de yaşadınız mı?
Benim burnumda sürekli kan var ama şarıl şarıl akmaz yani sildikçe hep kırmızı

Kızlar ben şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmediğim için doktorların önerisiyle eve şeker aleti aldım ve her gün açlık ve tokluk kan şekerimi ölçüp not alıyorum. Belli bi düzenle ölçtükten sonra doktoruma götüreceğim gebelik şekeri bu şekildede tespit edilebiliyor. Şeker yüklemesi yaptırmak istemeyen arkadaşlar bu yönteme başvurabilir bilginiz olsun ki trendyolda iğnesi kağıdı makinası hepsi 380 e bile var gayet uygun bence bi bakın

Canım o zaman kilodan demiştir biraz dikkat et çok zayıf hamile kalmak farketmiyor bu durumda bende ilk gebeliğimde 50 ile başladım 70 in üstüne çıktım sıkıntılar yaşadım herkes aynı sıkıntıyı yaşayacak değil tabi ama tedbirli olmak lazım riskler artıyor

Evt eskiler oyle derler ama doktorlar hurafe diyor allah gonlune gore sari minnoş versin
Ay sağol canım tabi en önemlisi sağlıklı ve aklı selim olması benimki işin esprisi ama olsa fena olmaz tabi
Ortasına belimizi yerleştiriyoruz. Yanlar bel ve sırtınıza destek veriyor
Canım link yok ben dolaptan 240 TL gibi bir rakama almıştım
Sağol canım bir bakayım bende Kasım muhabbetine

Tansiyon durumunda gebelik zehirlenmesi durumunda risk sadece bebekte olmuyor korkutmak için yazmıyorum ama hafife alınacak bir durum değil canım ben 20 lerde tansiyonla doğuma girdim gebelik zehirlenmesi geçiriyordum doktorun bana 32. Hafta da söylediği şeyi hiç unutmuyorum: “Böyle bir durumda öncelik senin can sağlığın, 28. Haftada aldığımız yaşayan bebekler var merak etme” dikkat et yani

Teyzeleri oğluşumun kalbi oluşmuş herhangi bir problem görmedi doktor, hatta kıyak geçti 4 boyutlu görüntü ile yüzünü bile gösterdi
Çok sevindimmm maşallah, yalnız bir şey söylemek istiyorum, böyle şeyler normalmiş ve ben perinatolog takipliyim mesela başta kanama alanı gibi gözüken ama olmayan bir şey var bilmeyen bi doktor seni gereksiz yere ilaca başlatır veya gererdi ben biliyorum ve germiyorum geçecek demişti ve geçmişti. Yani doktor boşuna sizi üzdü bence. Şükür bebekte de sizde de bir şey yokmuş tabii

Ya yerim maşallah hadi gözünüz aydın

Teşekkür ederim kızlarım
Kesinlikle öyle, zaten evham yapmaya çok müsait ve duygusal bir ruh halindeyiz, doktorlar bence yorum yaparken kelimelerini daha seçerek konuşmaları gerekiyor, boş yere üzüyorlar hamişleri

E bebekten aldım aynısını kasim indirimi 220 falandı kargoda bedavaydı dolaptan alcaktim sıfıra yakın fiyatla satiyolardi birde kargo ücreti vardı

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-20-22-44-19-001_com.solidict.ebebek.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…