- 20 Temmuz 2024
- 124
- 244
- 18
- 31
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #19.701
Ay inşallah şekerin yoktur canımValla saat ona randevu verdiler 1 den önce yiyemeyeceğim galiba dayanırım bir şekil. Gece yatmadan biraz çerez ve süt içerim o tutar belki. Açlıktan değil sonuçtan daha endişeliyim
Anladim cnm. Belkide cikmaz oyle dusunme. Ozaman bende riskli gruptayim kesin. Sulalede tek seker hastasi var oda abimCanım bana sormamışsın ama söyleyim bir de 75 lik var bana yarın onu yapacak doktorum. Galiba gebelik şekeri yüksek çıkma ihtimali olanlara yüzlük yapılıyor. Normal riskte olanlara ellilik oluyor ben öyle anladım. Bu arada bende annede şeker var. Ben doğduğumda 4.700gr doğmuşum. Hamilelikte 25. Hafta 12 kilo aldım bile ve 35 yaşındayım. Kombo üstüne kombo yani çok tedirginim ve neredeyse eminim gebelik şekeri çıkacağına
4300 gr doğmuşum 34 yaşındayım ve 12 kg aldımCanım bana sormamışsın ama söyleyim bir de 75 lik var bana yarın onu yapacak doktorum. Galiba gebelik şekeri yüksek çıkma ihtimali olanlara yüzlük yapılıyor. Normal riskte olanlara ellilik oluyor ben öyle anladım. Bu arada bende annede şeker var. Ben doğduğumda 4.700gr doğmuşum. Hamilelikte 25. Hafta 12 kilo aldım bile ve 35 yaşındayım. Kombo üstüne kombo yani çok tedirginim ve neredeyse eminim gebelik şekeri çıkacağına
Son düzlük bu şeker yüklemesi son test artık bundan da hepimiz sağlıklı sonuçlar alırız umarımAnladim cnm. Belkide cikmaz oyle dusunme. Ozaman bende riskli gruptayim kesin. Sulalede tek seker hastasi var oda abimyaşimda 34. Neyse 100luk vermesinden iyidir 75lik
Kesinlikle bırakmamız gerekiyor. Önceden yediklerim için pişmanlık duyuyorum şuan4300 gr doğmuşum 34 yaşındayım ve 12 kg aldımben hiç gebelik şekerim varmış gibi hissetmiyorum inşallah yoktur ama olsun olmasın karbonhidratı bırakmamız gerekiyor
Aynen hersey bebisler icinSon düzlük bu şeker yüklemesi son test artık bundan da hepimiz sağlıklı sonuçlar alırız umarımçok şey okudum bununla ilgili tamamen vücudun tepkisine bağlıymış hiç belirti vermeyebilirmiş riskli grupta olsan da çıkmayabilir sonuçta ama hamile olunca insan en çok bebeği için endişe ediyor.
Kesinlikle bırakmamız gerekiyor. Önceden yediklerim için pişmanlık duyuyorum şuansonrasına bakacağız artkk umarım sende de bende de çıkmaz. Kimsede çıkmaz inşallah
Ben dolaptan almıştım canım 2. El 180 tl gibi bişeydi dolaba baksana #reklamdeğilYa sen hangisinden aldın canımmaya91 inkinden mi ne kadara aldınız kızlar maya çok uyguna bulmuştu bana da link atın gözünüzü sevim
Vallahi hiç anlamadım benim diğer kız böyle değildi bir hurafeye göre mide yanması bebenin saçlı olacağından dolayı derler ama öyle mi acaba bu bari sarı olsun diyordum bu da mi simsiyah bir şey çıkacak benim acaba
Sen saat kaçta yaptırdın canımmTeşekkür ederim canım ya tek tavsiyem gideceksen sabah çok erken git çünkü açlık bi de kan alımı insanı çok etkiliyor. 3 kere 1 saat arayla tüp kan aldılar
Benim burnumda sürekli kan var ama şarıl şarıl akmaz yani sildikçe hep kırmızıKızlar iyi akşamlar hayatımda ilk kez burnum kanadı gebelikte bu normal mi? Duş alıyordum birden kanamaya başladı. Siz de yaşadınız mı?
Normal cnm bende yasadim hamilelikteKızlar iyi akşamlar hayatımda ilk kez burnum kanadı gebelikte bu normal mi? Duş alıyordum birden kanamaya başladı. Siz de yaşadınız mı?
Canım o zaman kilodan demiştir biraz dikkat et çok zayıf hamile kalmak farketmiyor bu durumda bende ilk gebeliğimde 50 ile başladım 70 in üstüne çıktım sıkıntılar yaşadım herkes aynı sıkıntıyı yaşayacak değil tabi ama tedbirli olmak lazım riskler artıyorCanım çok geçmiş olsunaç karına beklettikleri için bibde sabah da aç gidiyosun sanırım iki canliyiz sıkma canını normal bence dayanamayabiliriz yani
Ben 46 ile başladım suan 25. Haftaya giriyorum sanırım 59
Ay sağol canım tabi en önemlisi sağlıklı ve aklı selim olması benimki işin esprisi ama olsa fena olmaz tabiEvt eskiler oyle derler ama doktorlar hurafe diyorallah gonlune gore sari minnoş versin
Ortasına belimizi yerleştiriyoruz. Yanlar bel ve sırtınıza destek veriyor
Sağol canım bir bakayım bende Kasım muhabbetineCanım link yok ben dolaptan 240 TL gibi bir rakama almıştım
Ya yerim maşallah hadi gözünüz aydınTeyzeleri oğluşumun kalbi oluşmuş herhangi bir problem görmedi doktor, hatta kıyak geçti 4 boyutlu görüntü ile yüzünü bile gösterdi
Tansiyon durumunda gebelik zehirlenmesi durumunda risk sadece bebekte olmuyor korkutmak için yazmıyorum ama hafife alınacak bir durum değil canım ben 20 lerde tansiyonla doğuma girdim gebelik zehirlenmesi geçiriyordum doktorun bana 32. Hafta da söylediği şeyi hiç unutmuyorum: “Böyle bir durumda öncelik senin can sağlığın, 28. Haftada aldığımız yaşayan bebekler var merak etme” dikkat et yaniBen eğitim araştırmaya veya özele de her gittiğimde zateb rutin olarak tansiyonum ölçüldü. Şimdi bu ay kendim cihaz alıp evde olcucem öyle dediler djddjjd hayırlısı ya sıkıntı olursa anlarim zaten bebiş maşallah hareketli baya o yüzden içim rahat suanda
Çok sevindimmmTeyzeleri oğluşumun kalbi oluşmuş herhangi bir problem görmedi doktor, hatta kıyak geçti 4 boyutlu görüntü ile yüzünü bile gösterdi
Teşekkür ediyorum canım bir bakayımBen dolaptan almıştım canım 2. El 180 tl gibi bişeydi dolaba baksana #reklamdeğil
Sen saat kaçta yaptırdın canımm
Benim burnumda sürekli kan var ama şarıl şarıl akmaz yani sildikçe hep kırmızı
Ya yerim maşallah hadi gözünüz aydın
Teşekkür ederim kızlarımÇok sevindimmmmaşallah, yalnız bir şey söylemek istiyorum, böyle şeyler normalmiş ve ben perinatolog takipliyim mesela başta kanama alanı gibi gözüken ama olmayan bir şey var bilmeyen bi doktor seni gereksiz yere ilaca başlatır veya gererdi ben biliyorum ve germiyorum geçecek demişti ve geçmişti. Yani doktor boşuna sizi üzdü bence. Şükür bebekte de sizde de bir şey yokmuş tabii
E bebekten aldım aynısını kasim indirimi 220 falandı kargoda bedavaydı dolaptan alcaktim sıfıra yakın fiyatla satiyolardi birde kargo ücreti vardıYa sen hangisinden aldın canımmaya91 inkinden mi ne kadara aldınız kızlar maya çok uyguna bulmuştu bana da link atın gözünüzü sevim
Vallahi hiç anlamadım benim diğer kız böyle değildi bir hurafeye göre mide yanması bebenin saçlı olacağından dolayı derler ama öyle mi acaba bu bari sarı olsun diyordum bu da mi simsiyah bir şey çıkacak benim acaba
400 e aldim bikac saat önce shdjdjdE bebekten aldım aynısını kasim indirimi 220 falandı kargoda bedavaydı dolaptan alcaktim sıfıra yakın fiyatla satiyolardi birde kargo ücreti vardı
Aynı marka di mi canım şansıma kaçırdımE bebekten aldım aynısını kasim indirimi 220 falandı kargoda bedavaydı dolaptan alcaktim sıfıra yakın fiyatla satiyolardi birde kargo ücreti vardı
Yaa bundan mi başka model mi iade edip yeniden sipariş ver eğer buysa canım400 e aldim bikac saat önce shdjdjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?