- Konu Sahibi elektroforez
-
- #19.681
Kesinlikle böyle bir şey yok Aklım yiyemediklerimde Sürekli mide kazınması zaten Bir de tatlı isteği şeker yüklemesiyle vücut istemeye mi başladı nedir Yiyip yiyip ağzımda ve vicdanımda bıraktığı kötü hisle mücadele ediyorumHanımlar benim iştah öyle bir açıldı ki yani maşallah önüne geçemiyorum ne bulursam silip süpürüyorum sonrasında pişman oluyorum
dur bir haftamız faln var sanırım bir de dahaYa bana dünyanın en güzel zorluğu gibi geliyor şuan ama üçüncü trimester a girdiğimi çok net anladım
Özelde bir de üniversitede ölçüyorlar benim .yüksek çıkması sanırım gebelik zehirlenmesi diye bir olayın belirtisiymiş Rutin kontrol yani Devlette ölçmediler hiç ama beni Telaş yapma benceBana niye dendi bu ya acaba bu her gittiğimizde ölçüyorlar tuhaf mi çıktı değerlerim hiç de aklıma gelmedi bakmak... Bu arada 25 haftaya giriyorum hafta ile ilgili olabilir mi ki
Benim mandalina ya Nutella sürüp yemem gibiKesinlikle böyle bir şey yok Aklım yiyemediklerimde Sürekli mide kazınması zaten Bir de tatlı isteği şeker yüklemesiyle vücut istemeye mi başladı nedir Yiyip yiyip ağzımda ve vicdanımda bıraktığı kötü hisle mücadele ediyorum
Ben hurmaya incire sardım Nasılsa sağlıklı yaBenim mandalina ya Nutella sürüp yemem gibi
Ben eğitim araştırmaya veya özele de her gittiğimde zateb rutin olarak tansiyonum ölçüldü. Şimdi bu ay kendim cihaz alıp evde olcucem öyle dediler djddjjd hayırlısı ya sıkıntı olursa anlarim zaten bebiş maşallah hareketli baya o yüzden içim rahat suandaKesinlikle böyle bir şey yok Aklım yiyemediklerimde Sürekli mide kazınması zaten Bir de tatlı isteği şeker yüklemesiyle vücut istemeye mi başladı nedir Yiyip yiyip ağzımda ve vicdanımda bıraktığı kötü hisle mücadele ediyorum
dur bir haftamız faln var sanırım bir de daha
Özelde bir de üniversitede ölçüyorlar benim .yüksek çıkması sanırım gebelik zehirlenmesi diye bir olayın belirtisiymiş Rutin kontrol yani Devlette ölçmediler hiç ama beni Telaş yapma bence
Hurma var ama beni kesmiyorBen hurmaya incire sardım Nasılsa sağlıklı yaBuldum yolumu
Maşallah miniğeTeyzeleri oğluşumun kalbi oluşmuş herhangi bir problem görmedi doktor, hatta kıyak geçti 4 boyutlu görüntü ile yüzünü bile gösterdi
Anaaaaa baya baya bebek olmussssTeyzeleri oğluşumun kalbi oluşmuş herhangi bir problem görmedi doktor, hatta kıyak geçti 4 boyutlu görüntü ile yüzünü bile gösterdi
Az kalmış, son günler hemen geçiyor4 haftadır bebişi görmedimm. Detaylı randevum 6 gün sonra
Maşallah miniğe
SEker yuklemesinde icilen suyun 50lik 100luk olanı varmış. Sen hangisinden ictin bide neye gore ayarliyorlar acabaSabah ilk kan alınırken hem tüpten hemde parmakla alınıyor. 1. Ve 2. Saatin sonunda sadece tüple alınıyor. Sabah aç karna kan verirken parmakla da alınıp alınmadığına dikkat et şekerin yüksek çıkarsa işlemin iptal edilmesi lazım
Şu asagida yazan terimlerin anlamina bakmistim netten ordakilerden birinin boy olmasi lazimBu arada doktor bebişin boyu ile ilgili bir şey söylemedi raporda da yok gibi
FL boy diye biliyorum amaBu arada doktor bebişin boyu ile ilgili bir şey söylemedi raporda da yok gibi
Ben 75 lik içtim onu doktor belirliyor neye göre belirledi bilmiyorumSEker yuklemesinde icilen suyun 50lik 100luk olanı varmış. Sen hangisinden ictin bide neye gore ayarliyorlar acaba
Canım bana sormamışsın ama söyleyim bir de 75 lik var bana yarın onu yapacak doktorum. Galiba gebelik şekeri yüksek çıkma ihtimali olanlara yüzlük yapılıyor. Normal riskte olanlara ellilik oluyor ben öyle anladım. Bu arada bende annede şeker var. Ben doğduğumda 4.700gr doğmuşum. Hamilelikte 25. Hafta 12 kilo aldım bile ve 35 yaşındayım. Kombo üstüne kombo yani çok tedirginim ve neredeyse eminim gebelik şekeri çıkacağınaSEker yuklemesinde icilen suyun 50lik 100luk olanı varmış. Sen hangisinden ictin bide neye gore ayarliyorlar acaba
Fl uyluk kemiği uzunluğu 7 ile çarpınca boy bulunuyorFL boy diye biliyorum ama
Teşekkür ederim canım ya tek tavsiyem gideceksen sabah çok erken git çünkü açlık bi de kan alımı insanı çok etkiliyor. 3 kere 1 saat arayla tüp kan aldılarCanım ya çok geçmiş olsun sonucunun da iyi çıkmasına sevindimben de yarın yaptıracağım şeker yüklemesi çok korkuyorum açıkçası risk bende de var. Şeker yüklemesinde kanı nasıl ölçüyorlar ya ben onu merak ediyorum bu parmaktan şeker ölçen cihazlar var ondan mı yoksa tüpe kan alıp öyle mi bakılıyor ben bu konuyu hiç araştırmadım bilmiyorum nasıl yapılıyor
Valla saat ona randevu verdiler 1 den önce yiyemeyeceğim galiba dayanırım bir şekil. Gece yatmadan biraz çerez ve süt içerim o tutar belki. Açlıktan değil sonuçtan daha endişeliyimTeşekkür ederim canım ya tek tavsiyem gideceksen sabah çok erken git çünkü açlık bi de kan alımı insanı çok etkiliyor. 3 kere 1 saat arayla tüp kan aldılar
Canım ben 75lik içtim ilk aç karına kan aldılar 1 saat sonra ilk kan, 2 saat sonra 2. kan alındıSEker yuklemesinde icilen suyun 50lik 100luk olanı varmış. Sen hangisinden ictin bide neye gore ayarliyorlar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?