2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Hanımlar benim iştah öyle bir açıldı ki yani maşallah önüne geçemiyorum ne bulursam silip süpürüyorum sonrasında pişman oluyorum
Kesinlikle böyle bir şey yok Aklım yiyemediklerimde Sürekli mide kazınması zaten Bir de tatlı isteği şeker yüklemesiyle vücut istemeye mi başladı nedir Yiyip yiyip ağzımda ve vicdanımda bıraktığı kötü hisle mücadele ediyorum
Ya bana dünyanın en güzel zorluğu gibi geliyor şuan ama üçüncü trimester a girdiğimi çok net anladım
dur bir haftamız faln var sanırım bir de daha
Bana niye dendi bu ya acaba bu her gittiğimizde ölçüyorlar tuhaf mi çıktı değerlerim hiç de aklıma gelmedi bakmak... Bu arada 25 haftaya giriyorum hafta ile ilgili olabilir mi ki
Özelde bir de üniversitede ölçüyorlar benim .yüksek çıkması sanırım gebelik zehirlenmesi diye bir olayın belirtisiymiş Rutin kontrol yani Devlette ölçmediler hiç ama beni Telaş yapma bence

Benim mandalina ya Nutella sürüp yemem gibi

Ben eğitim araştırmaya veya özele de her gittiğimde zateb rutin olarak tansiyonum ölçüldü. Şimdi bu ay kendim cihaz alıp evde olcucem öyle dediler djddjjd hayırlısı ya sıkıntı olursa anlarim zaten bebiş maşallah hareketli baya o yüzden içim rahat suanda

SEker yuklemesinde icilen suyun 50lik 100luk olanı varmış. Sen hangisinden ictin bide neye gore ayarliyorlar acaba

19+2 hala midem çok fena; böyle bir an bulanıp geçen bir bulantı değil asla geçmeyen ve kusturan bir bulantı…Neler yaşıyorum bir bilseniz Doktor bişi demiyor serum verip yolluyor…Var mı böyle bişi gören ya? Bizim çevrede herkes güllük gülistanlık geçirmiş gebeliğini; bi ben böyle oldum Çok çaresiz hissediyorum artık kendimi, ne zaman geçecek

SEker yuklemesinde icilen suyun 50lik 100luk olanı varmış. Sen hangisinden ictin bide neye gore ayarliyorlar acaba
Canım bana sormamışsın ama söyleyim bir de 75 lik var bana yarın onu yapacak doktorum. Galiba gebelik şekeri yüksek çıkma ihtimali olanlara yüzlük yapılıyor. Normal riskte olanlara ellilik oluyor ben öyle anladım. Bu arada bende annede şeker var. Ben doğduğumda 4.700gr doğmuşum. Hamilelikte 25. Hafta 12 kilo aldım bile ve 35 yaşındayım. Kombo üstüne kombo yani çok tedirginim ve neredeyse eminim gebelik şekeri çıkacağına

Teşekkür ederim canım ya tek tavsiyem gideceksen sabah çok erken git çünkü açlık bi de kan alımı insanı çok etkiliyor. 3 kere 1 saat arayla tüp kan aldılar

Teşekkür ederim canım ya tek tavsiyem gideceksen sabah çok erken git çünkü açlık bi de kan alımı insanı çok etkiliyor. 3 kere 1 saat arayla tüp kan aldılar
Valla saat ona randevu verdiler 1 den önce yiyemeyeceğim galiba dayanırım bir şekil. Gece yatmadan biraz çerez ve süt içerim o tutar belki. Açlıktan değil sonuçtan daha endişeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…