- 6 Şubat 2021
- 6.310
- 6.405
- 148
- Konu Sahibi elektroforez
- #11.781
Peluş üstler var harika bide bereler 500tl vergi çıkıyor ama zaten şapkalar falan o fiyat nerdeyseBende de çok fazla. Biber, krema, süt ürünleri (laktoz hassasiyetim var) tüketince gece alevler başlıyor midemde
Son siparişim 1 haftada geldi benim. Olmayan ürünü bildirince para iadesi de yapıldı. Vergiler çok yükseldi evet. Bebek kıyafeti almadım henüz ne kadar kaliteli vs bilmiyorum. Ben terlik, toka, pijama, sütyen (çok rahatlar balensiz desteksiz olanlar) bunları aldım

onlara herhangı bır hormon yuklenmedıgı ıcın anlayamıyolarmı acaba daha o duyguyu.benımkı henuz anlayamadı bence sızınkıler nasıl?genel erkek dna sımı acaba bu
onlara herhangı bır hormon yuklenmedıgı ıcın anlayamıyolarmı acaba daha o duyguyu.benımkı henuz anlayamadı bence sızınkıler nasıl?genel erkek dna sımı acaba bu 

önemli olan dünyadaki ilk anlarında bebeklerımızın yanında olmak,onlar süt bebesi olacaklar daha
önemli olan dünyadaki ilk anlarında bebeklerımızın yanında olmak,onlar süt bebesi olacaklar daha

o ekmek kepekli mi bakayım
 o ekmek kepekli mi bakayım  

ben önünden bile geçmiyorum
 ben önünden bile geçmiyorum  doktorla görüştüm eğer kaşıntı yanma yaptıysa kullanma dedi ne yapacağımı şaşırıdım tam olarak
 doktorla görüştüm eğer kaşıntı yanma yaptıysa kullanma dedi ne yapacağımı şaşırıdım tam olarak  bi süre akıntıyı takip edip onu göre başta ilaç denerim olmadı
 bi süre akıntıyı takip edip onu göre başta ilaç denerim olmadı