- 10 Ağustos 2019
- 1.503
- 1.800
- 133
- Konu Sahibi elektroforez
- #13.461
Ya ben de alıyordum o markadan aynı emsal başka markalarda var bi doktorun videosunu izledim o gün bugündür hiç almadımBende karadut özü nü Zühre anadan alıyorum Trendyoldan yeni yeni maden suyuna katmaya başladımbende Trendyol da yaban mersini ne bakıyorum da anlamadım detox suyu gibi geldi ordakiler

hiç tavsiye etmiyor içeriği şüpheliymiş
 hiç tavsiye etmiyor içeriği şüpheliymiş açıklamaları beni ikna etmişti
 açıklamaları beni ikna etmişti 

yaa bi sey dicem böyle alttan da bakıyorlar yani sanki yere oturtmuşlar da yer kameraymış gibi düşünün bize bir fotoğraf verdiler alttan cekilmis, ayaklar ve alttan poposu vardı o sekilde net gözüküyordu acaba doktorun kullandıgı makinede bu özellik mi yok
 yaa bi sey dicem böyle alttan da bakıyorlar yani sanki yere oturtmuşlar da yer kameraymış gibi düşünün bize bir fotoğraf verdiler alttan cekilmis, ayaklar ve alttan poposu vardı o sekilde net gözüküyordu acaba doktorun kullandıgı makinede bu özellik mi yok  tık tık tık diye sürekli kamera açısını değiştirdi benimki. O şekilde de mi göstermedi acaba merak ettim aklkma gelmişken yazayım dedim canım tabiki doktor hepimizden iyi biliyor
 tık tık tık diye sürekli kamera açısını değiştirdi benimki. O şekilde de mi göstermedi acaba merak ettim aklkma gelmişken yazayım dedim canım tabiki doktor hepimizden iyi biliyor 

alt tarafta hiç sertlik hissetmiyorum.
alt tarafta hiç sertlik hissetmiyorum.  

panik yapma
 panik yapma