- 22 Mayıs 2024
- 980
- 1.962
- 33
- 31
- Konu Sahibi elektroforez
- #18.761
Cidden dut kürü enfeksiyonunu giderdi miMayooş benim de böyle olmuştu, tesadüf idrar tahlilinde senin gibi hafif enfeksiyon çıkmıştıKan değerlerinde büyük bi sorun yok gibi
. İdrar yolu enf. için tek kullanımlık bi toz vermişti benim doktorum ben de 5 gün dut kürü yaptım bi daha şikayetim olmadı

Herkeste etkisi farklı olabilir tabii ama bana çok iyi geliyor
 Herkeste etkisi farklı olabilir tabii ama bana çok iyi geliyor 

Doktor yine de ilaca başlayalım dedi çünkü daha sonra düşmesi durumunda normal seviyeye çekmek zor oluyor dedi
 Doktor yine de ilaca başlayalım dedi çünkü daha sonra düşmesi durumunda normal seviyeye çekmek zor oluyor dedi  

Eşimle tartıştık sonra kayınvalidem eşime kızdı çünkü eşim haksızdı. Eşim iyice sinirlendi sinir krizi geçirdi sonra kayınvalidemde sinir krizi geçirdi saçma sapan şeylerin içinde kaldım. Çok korktum... Moralim çok bozuk. Sonra bebeğime bisey oldu mu diye tedirgin oldum hala tedirginim. 16. Hafta olduğu için hareketlerini de hissetmiyorum birşey olmamıştır inşallah dua edin bana
 Eşimle tartıştık sonra kayınvalidem eşime kızdı çünkü eşim haksızdı. Eşim iyice sinirlendi sinir krizi geçirdi sonra kayınvalidemde sinir krizi geçirdi saçma sapan şeylerin içinde kaldım. Çok korktum... Moralim çok bozuk. Sonra bebeğime bisey oldu mu diye tedirgin oldum hala tedirginim. 16. Hafta olduğu için hareketlerini de hissetmiyorum birşey olmamıştır inşallah dua edin bana