- 12 Ağustos 2024
- 1.667
- 3.691
- 53
- 26
- Konu Sahibi elektroforez
- #18.781
Canım içini ferah tut bir şey olmamıştırBende dün çok kötü olaylar yaşadımEşimle tartıştık sonra kayınvalidem eşime kızdı çünkü eşim haksızdı. Eşim iyice sinirlendi sinir krizi geçirdi sonra kayınvalidemde sinir krizi geçirdi saçma sapan şeylerin içinde kaldım. Çok korktum... Moralim çok bozuk. Sonra bebeğime bisey oldu mu diye tedirgin oldum hala tedirginim. 16. Hafta olduğu için hareketlerini de hissetmiyorum birşey olmamıştır inşallah dua edin bana

ben de defalarca ağladım, sinirlendim ama çok şükür bebeğime bir şey olmadı, hormonlardan dolayı zaten daha hassasız normal böyle düşünmen
 ben de defalarca ağladım, sinirlendim ama çok şükür bebeğime bir şey olmadı, hormonlardan dolayı zaten daha hassasız normal böyle düşünmen 

Hemşireye yazdırıp gonderdiler beni sanki varlığımı unuttular
 Hemşireye yazdırıp gonderdiler beni sanki varlığımı unuttular

Hem çanta oluyor her yere taşı. Biri yorumda deprem bölgesindeydim evden çıkarken ilk aldığım şey bu oldu,bebeğim çadırda evinde hissini buldu demiş yorumlarda. Reflü + içinden düz yatak çıkıp 12 aya kadar beşikte kullanılabiliyor. Bayıldım yaa. Kapalı halini de ekledim yan kısımlarda da gözleri var
Hem çanta oluyor her yere taşı. Biri yorumda deprem bölgesindeydim evden çıkarken ilk aldığım şey bu oldu,bebeğim çadırda evinde hissini buldu demiş yorumlarda. Reflü + içinden düz yatak çıkıp 12 aya kadar beşikte kullanılabiliyor. Bayıldım yaa. Kapalı halini de ekledim yan kısımlarda da gözleri var