- 10 Temmuz 2024
- 1.341
- 3.155
- 48
- Konu Sahibi elektroforez
- #18.821
Benim 24.haftam canım senin haftalarında aynı ağrı bende de vardıKızlar dünden beri göbek çevremde bir ağrı var karnımın sağ üst tarafı gibi. Neresi olduğunu çözemiyorum. 21+1 olduk bugün. Neyden olabilir korkuyorum. Yaşayan oldu mu? İlk gebeliğimde göbek fıtığı olmuştu. Acaba ondan kaynaklı mı diyorum yoksa bir organım mı ağrıyor çözemiyorum neresi olduğunu. Karnı hemen çıkanlardanım çok gergin göbek deliğim de hemen dışına çıktı büyüdü gibi. Umarım fıtık kaynaklıdır bebeğim iyidir
Tam göbek deliğimin çevresinde uzunca o hizada ağrı oluyordu. Doktora sordum baktı kontrol etti çok normal dedi. İç karın yırtılıyormuş olur böyle geçici dedi. Endişe etme lütfen

yani sigorta karsilamiyormus. Su 3 boyutlu olanlara giderim bir ara sanirim, 36 hafta nedir, biraz daha beklesem cocuk dogacak zaten
 yani sigorta karsilamiyormus. Su 3 boyutlu olanlara giderim bir ara sanirim, 36 hafta nedir, biraz daha beklesem cocuk dogacak zaten Bir de akintimda hafif bir koku var dedim, kultur aldi doktorum, bu da prenatale dahil degil dedi, ekstra odeyecegim sanirim ama olsun yani su durumda enfeksiyon varsa cok onemli, yine Turkiyenin saglik sistemini ozlemle andigim bir gun oluyor
 Bir de akintimda hafif bir koku var dedim, kultur aldi doktorum, bu da prenatale dahil degil dedi, ekstra odeyecegim sanirim ama olsun yani su durumda enfeksiyon varsa cok onemli, yine Turkiyenin saglik sistemini ozlemle andigim bir gun oluyor 

ben kayınvalideme bu konuda gereksiz yorum yapınca hmmm sen uzmanlığını nerden almıştın annecim demiştim shdhdhhs
 ben kayınvalideme bu konuda gereksiz yorum yapınca hmmm sen uzmanlığını nerden almıştın annecim demiştim shdhdhhs