- 9 Ağustos 2016
- 7.686
- 24.635
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
- #18.861
Aynı durumdayız galibaa benim de hiç bi şikayetim yok. Böyle çıktıKızlar merhaba idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı? Hayatım boyunca yaşamadığım bir durum, hiç bir şikayetim de yok ama bugün rutin kontrollerimde idrar tahlilimde enfeksiyon çıktı.

Benim de hiç şikayetim yokken tesadüfen rutin kontrolde çıkmıştı
 Benim de hiç şikayetim yokken tesadüfen rutin kontrolde çıkmıştı 
			 Sağlıkla sürecinizi atlatalım
 Sağlıkla sürecinizi atlatalım 

ben başka hastanede verince idrarım güzel çıkmıştı.
 ben başka hastanede verince idrarım güzel çıkmıştı.  

Eşimle tartıştık sonra kayınvalidem eşime kızdı çünkü eşim haksızdı. Eşim iyice sinirlendi sinir krizi geçirdi sonra kayınvalidemde sinir krizi geçirdi saçma sapan şeylerin içinde kaldım. Çok korktum... Moralim çok bozuk. Sonra bebeğime bisey oldu mu diye tedirgin oldum hala tedirginim. 16. Hafta olduğu için hareketlerini de hissetmiyorum birşey olmamıştır inşallah dua edin bana
 Eşimle tartıştık sonra kayınvalidem eşime kızdı çünkü eşim haksızdı. Eşim iyice sinirlendi sinir krizi geçirdi sonra kayınvalidemde sinir krizi geçirdi saçma sapan şeylerin içinde kaldım. Çok korktum... Moralim çok bozuk. Sonra bebeğime bisey oldu mu diye tedirgin oldum hala tedirginim. 16. Hafta olduğu için hareketlerini de hissetmiyorum birşey olmamıştır inşallah dua edin bana