2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
yukarıda tekmeler konuşulmuş🤣 ben her şeyi geç hissettiğim ve yaşadığım için daha tekme hissetmedim. Zaten hareketliliğini de 24 de hissetmeye başladım. 🤣 hissettiğim sadece minik minik hareketler
kız benim ki totoma bile tekme atıyor doğunca anamı ağlatcak belli ksdjf

Haklısın, ne desen boş. Yediremiyorlar gençlerden de bir şey öğrenebileceklerini. Teflon tavada yemek yaparken çelikten spatula vs kullanılmıyor, genelde ya tahta ya da plastik kullanılır. Çünkü kaplamayı bozuyor ve bir şey kızartırken yapışır bilirsiniz. Defalarca dedim, anlattım bana inat gözüme baka baka çelik sürtüyor, tencere tava ne varsa anasını ağlattı. Eşim gördü, şok geçirdi bunların hali ne, ne ara oldu bu diye. Kv ne dese beğenirsin, bulaşık makinesi çizdi 🤣🤣
Gerçekten inanırım yaptığına benimki de öyle çünkü. Neyse ki kocan da farkında demek ki idare edeceğiz artık ne yapalım 🙃

aslında şimdiden bebeğe doğru örnek olmaya alışmaya çalışıyoruz. Yoksa ne desen yine hareketlerine bakarak anne babadan örnek alacak, o yüzden eşine bu şekilde teklif et belki onaylar
evet çocuk sonuçta söyleneni değil gördüğünü örnek alır. Çok güzel yapıyorsunuz
Ben de dün ilk kez çığlık attım içimde bir yeri tekmeyle karışık cimcikleme gibi birşey yaptı etimi kopardı sandım😅
bi video vardı bebek içerden böyle parmağıyla tırmalıyor ahhaha benim cimcikleme değil de böyle tekme atınca bazen bedenimi sarsıyoo dfkj zaten minnacık bişeyim 😂😂

Biz de bugün gittik gördük pamuk gibi olduk yumuşacığım şuan 🥰 enfeksiyonum hala var tabi 🤦🏻‍♀️ idrar kültürü verdim yine fitil antibiyotik ne varsa yazdı şekeri de bu hafta içinde vereceğim idrar kültürü ve şeker testine eşim 500 tl Ödemiş özelde uygun geldi fiyat daha fazla bekliyordum 25+2 günlük 800 Gr mız nasıl sizce ay boyunu unuttum 39 mu dedi 32 mi dedi ay benim b12 bu aralar fena sanırım onu da sormayı unuttum 😁
Bebim elleri koymuş yanağının altına öylece uyuyordu sabahın 9 unda gece tabi kudurunca yorulmuştur 😁

ayy hadi güzel haberlerleee
Sen de sağ ol canım benim❤️❤️❤️ hadi güzel haberler🤲
Nasıl gidiyo 😄 zorladimi
Sonuclar ne zaman cıkacak kuzum.bence hersey sorunsuz🥰
Kızlar 75lik şurup içirdiler. Tadı sıcak suya koyup kaynatılan grip ilaçlarına benziyordu. Müthiş şekerli. Midem bulandı ama dayanılıyor içiliyorda beklemek zorladı biraz beni. Toplam üç kere kan alındı. Sonuçlar hemen çıkıyor ben özelde yaptırdım. Kan alımı bittikten 1bucuk saat içinde çıktı.
Ne yazık ki gebelik şekeri çıktı moralim bozuldu baya. Dün yazamadım o yüzden size.

Kızlar gebelik şekeri çıkan var mı? Şeker ölçümlerini yaptırdınız mı? Değerleriniz neler?
Geçmiş olsun canım bende çıkmadı ama bildiğim doktor ona uygun beslenme vericek sana . Daha dikkatli güzel beslenmiş olacaksın Şeker dikkat edildiğinde zaten sıkıntı oluşturmaz . Hareketli ol beslenmene dikkat et İyi düşün Bir sıkıntı olmaz 🌸

Kızlar 75lik şurup içirdiler. Tadı sıcak suya koyup kaynatılan grip ilaçlarına benziyordu. Müthiş şekerli. Midem bulandı ama dayanılıyor içiliyorda beklemek zorladı biraz beni. Toplam üç kere kan alındı. Sonuçlar hemen çıkıyor ben özelde yaptırdım. Kan alımı bittikten 1bucuk saat içinde çıktı.
Ne yazık ki gebelik şekeri çıktı moralim bozuldu baya. Dün yazamadım o yüzden size.
Ay hadi ya hiç belirti veriyor muydu? Şuan ne yapman ve nasıl bir yol izlemen gerekiyormuş peki kuzum? Moralini bozma illa ki bir yolu vardır kuzum bir çözümü vardır.

canım hiiç moralini bozma bi tık daha dikkat edersin 🙏 doktor yönlendirir zaten
Satıcı kesin vip trend dimi nxbcjdnxj alcam yorumlar bi caydiriyor gibi oldu dedim en iyisi burdan birilerine sormak lazım

12 kiloyu 5. Aya girerken almış olmak sjbxjshdjdjdisjfidjdijsjdjfk
ben amazondan almıştım, satıcısı da amazondu #reklamdeğil

Kızlar benim yine bir şeyler alaşım geliyor Ama pek indirim de bulamıyorum eksiklerden bir şeyler tamamlamak istiyorum Alışverişim geldi 🫣Yeni neler alıyorsunuz 🎈😁
Ben bu ara kendime birşeyler almaya başladım 😄 işe giderken giyecek birşey bulamadığım için birkaç elbise aldım. Birde az önce hastanede giymek için gecelik sabahlık siparişi verdim 🙈
#reklamdeğil

Eklentiler

• IMG_0686.webp
    IMG_0686.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_0687.webp
    IMG_0687.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 65
Geçmiş olsun canım bende çıkmadı ama bildiğim doktor ona uygun beslenme vericek sana . Daha dikkatli güzel beslenmiş olacaksın Şeker dikkat edildiğinde zaten sıkıntı oluşturmaz . Hareketli ol beslenmene dikkat et İyi düşün Bir sıkıntı olmaz 🌸
Sağol canım benim 🌸
Ay hadi ya hiç belirti veriyor muydu? Şuan ne yapman ve nasıl bir yol izlemen gerekiyormuş peki kuzum? Moralini bozma illa ki bir yolu vardır kuzum bir çözümü vardır.
Sağol bitanem benim ❤️

Aslında şöyle kızlar hareketli bir yapım var hergün mutlaka en az sabah akşam olmak üzere toplam 1saat yürürüm hiç aksatmadan. Kilolu bir insan değilim 27.haftamdayım yani 7.ayda sayılırım bir hafta sonra. Toplamda 6kilo aldım. Tatlı desen gebelikte hiç denilmeyecek kadar az yedim hiç canım istemedi. Şeker yüklemesi yapılırken ilk kez o kadar çok şekerli bişey içmiş oldum ona rağmen şeker çıktı 🙁 endokrinolojiye yönlendirdi şeker takip cihazı aldık diyetisyene gittik o da diyete başlattı. Bakalım bir hafta takipte olacağım düzelme görülmezse insülin başlanacak.

canım hiiç moralini bozma bi tık daha dikkat edersin 🙏 doktor yönlendirir zaten
Aslında inan o kadar çok dikkat ederdim ki ama ne yaparsan yap çıkarmış bazen şimdi bakalım hem endokrinoloji hem diyetisyen takibindeyim saati saatine verdi bişeyler bu şekilde bir hafta ölçüm yapıp haftaya Perşembe tekrar gideceği doktora 😢

Canım dedıgım gibi en yuksek ayarda calıstır,mesela 50 dakkalıkta degılde 2 saat olan ayarda,baya yuksek derecede yıkıyor o zaman,erımeme sansı yok bulasıkların,baktın oda olmuyor,eşin söylesın sen yıne karısma,nıye kırlı bu tabaklar ıyı yıkamıyomusunuz desın
Mantıklı 🤭

Kızlar benim idrarimda erikrosit ve lökasit pozitif çıktı nedir bunlar bilen var mı? Lökasit hep çıkıyordu da bol su iç diolardı ama diğeri ilk defa çıktı.
Bir de şeker yüklemesi iyi hoş da sonra bir elim ayağım boşaldı anlatamam bayılcam sandım sağ elim baş parmağım karıncalandı. Böyle olan var mı?

Günaydın canım 💖
Rutin kontrol yapıldı ve şeker için pazartesi gitmem gerekiyor, devlet hastanesinde şeker için kan bankosunda ayrı randevu almak gerekiyormuş meğersem, bugün almadılar kota doldu diyerek 🥲
Senin nasıl geçti?

Bir kaç gün sonra tekrar gideceğim artık 🙃

Merhabalar, sata göre 24+5im fakat gelişim genelde 1 2 hafta önden gidiyor bizde, doktor 24. Hafta ile 28. Hafta arası gel demişti bence biraz daha bekle kuzum
Şeker çıkmadı şükür ama tiroit yükselmiş. Doktoruma ilettim sonuçları ilaç verir muhtemelen

Back
X