- 23 Temmuz 2024
- 456
- 597
- 23
- 26
- Konu Sahibi elektroforez
- #21.441
Ya bir tek bana oluyor sanıyordum o kadar rahatsız ediyorki beni yavallah kızlar çok ilginç arkaya doğru bi vuruyoo zıplatıyor hahah ben korkuyorum bu çocuktan sdfsf
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bir tek bana oluyor sanıyordum o kadar rahatsız ediyorki beni yavallah kızlar çok ilginç arkaya doğru bi vuruyoo zıplatıyor hahah ben korkuyorum bu çocuktan sdfsf
Kuranları duydum aslında ya nolcak sanki kursak çok daha iyi olurdugrup kurmak yasak :)
aynen ben de düz olması gerekiyor diye biliyorum. Ne kadar yumuşak olursa bebeği göbeğin üstüne yatırdığında kafasını tutamazsa boğulma tehlikesi varmış.yataş junoyu önermiyom falan diyodu bu ilkadımlarımdaki hocalardan biri. bebeğin düz yerde yatması gerekmekte bu çukur ayrıca ayaklar yukarda kafa aşağıda bu da reflü için kötü vs diyodu
Canım benim bozma moralini inşallah güzel olur her şey yolunda olurAslında inan o kadar çok dikkat ederdim ki ama ne yaparsan yap çıkarmış bazen şimdi bakalım hem endokrinoloji hem diyetisyen takibindeyim saati saatine verdi bişeyler bu şekilde bir hafta ölçüm yapıp haftaya Perşembe tekrar gideceği doktora![]()
Aa bunlar da çok hoşmuşBen bu ara kendime birşeyler almaya başladımişe giderken giyecek birşey bulamadığım için birkaç elbise aldım. Birde az önce hastanede giymek için gecelik sabahlık siparişi verdim
#reklamdeğil
yıl başına doğru bir indirim furyası yine olabilir canım o zamanı bekle iatersen bence de kendin al gitsinValla kuzum ındırme gırerse kendım alıcam hemen,onları bekleyemem,bende cok sınır oldum,zaten kendılerı ılla eksık bıseyınıde bız alalım dedıler dıye onlara bırakmıstım ama hata etmıstım.
50 ilk taramaymış benim 50 likte sınırın üstünde çıktı mesela 75 likte şeker yok çıktı. Benim doktorum kesinlikle kabul etmedi 50 liği azar bile yedimYa bise dicem. Bugun kendi doktoruma kontrole gittim. Seker yuklemesi istedi haftaya yaptircam ama 50lik olandan yazmis kagida. Herkes 75 lik yaptirmis benimki nie 50lik istediki![]()
Evet ben hiç beğenmedim bu sebepten de iade ettim ayaklar o kadar yukarıda olur mu ya.yataş junoyu önermiyom falan diyodu bu ilkadımlarımdaki hocalardan biri. bebeğin düz yerde yatması gerekmekte bu çukur ayrıca ayaklar yukarda kafa aşağıda bu da reflü için kötü vs diyodu
Önceden yoktu hamilelikte çıktı benim. Tam sağ tarafta yumurtalığın olduğu yerde ağrısı oluyor. Bazen hiç hissetmiyorum bazen çok fazlaMyom sizde oncedende varmiydi hamileliktemi çıktı ağrısını nerde hissediyorsunuz
İste zaten Canan Karatay ı bu yüzden haklı bulmuyor bir kısım doktor. Gebelik şekeri çok sağlıklı beslenen ve spor yapan birinde de çıkabilir diyorlar.Canım çok geçmiş olsun. Aslında duruma bakılacak olursa kimse sende şekerden şüphelenmezmiş ama belli olmuyor buşimdiden öğrenmen iyi olmuş takip ederek ve dikkat ederek halledersin, umarım sağlıkla ilerler sürecin
![]()
Ay kıyamam çok kötü ya, bende herhangi bir zorlanma kanama vs yok görünürde anlamadım ki nasıl olduCanım bayağı yüksek çıkmış aksatma git. Benim eritrosit 11 ken idrarını yapamıyordum canım çok yanıyordu bildiğiniz kan çıkıyordu idrar yerine. Böbreklerime sıçramış meğer zor tedavi olmuştum. Allahtan o zaman hamile değildim. O yüzden aksatmayın bir an önce gidin. En azından hemen tedavi olursunuz daha böbreğe çıkmadan![]()
Öncelikle çok geçmiş olsun benim de ölçülerim ileride çıkınca doktor şüphelendi. Sizin ölçümleriniz gebelik haftanızla uyumlumuydu.Kızlar gebelik şekeri çıkan var mı? Şeker ölçümlerini yaptırdınız mı? Değerleriniz neler?
Ben yaptırdım aclik 78Kızlar gebelik şekeri çıkan var mı? Şeker ölçümlerini yaptırdınız mı? Değerleriniz neler?
Sanırım anne karnında hissetmesi için ilk aylarda o çukurluğun açıklaması Bir kullanan ayak kısmını çıkardım gibi bir şey demiş ama ben daha açmadım bile Çok portatif geldi gözüme kullanışlı gibi taşıması falan da bakalım Süreçte görücez artık .yataş junoyu önermiyom falan diyodu bu ilkadımlarımdaki hocalardan biri. bebeğin düz yerde yatması gerekmekte bu çukur ayrıca ayaklar yukarda kafa aşağıda bu da reflü için kötü vs diyodu
geçmiş olsun canım benim de hamilelik başından beri myomum var.Ağrısı yok bende hiç ama 6 ya 3,9 a kdar büyümüştü en son. Geçen randevumda doktor boyutu küçülmüş dedi İnanamadım nedense her gittiğimde biraz büyüyordu ya da duruyordu çünkü. Belki şeninde küçülür Nasıl büyüyor y da küçülüyor bir fikrim yok gerçiÖnceden yoktu hamilelikte çıktı benim. Tam sağ tarafta yumurtalığın olduğu yerde ağrısı oluyor. Bazen hiç hissetmiyorum bazen çok fazla
Peki juno almadıysak ne almalıyız hem çok yumuşak olmayan hem de düz bebek yatagi babynest gibi öneri var mıdır acabaaynen ben de düz olması gerekiyor diye biliyorum. Ne kadar yumuşak olursa bebeği göbeğin üstüne yatırdığında kafasını tutamazsa boğulma tehlikesi varmış.
Ben trendyoldan ebebekteki reflü yatağının aynısını daha uyguna aldım. Ablam da kendine aldı o kullanıyor. Memnun ben de insallah memnun kalırım. Mantık hepsinde aynı zaten. Salonda koltuk üzerine koyacağım gün içindePeki juno almadıysak ne almalıyız hem çok yumuşak olmayan hem de düz bebek yatagi babynest gibi öneri var mıdır acaba![]()
Bende hem salonda hem mısafırlıge gıttıgımde hem tatıle gıttıgımde kullanmak ıcın alacagım kuzum,3-4 ay kullanılır dıye dusunuyorum.ılk dogdugunda ozellıkle cok kullanıslı gıbı geldı bana.Ben trendyoldan ebebekteki reflü yatağının aynısını daha uyguna aldım. Ablam da kendine aldı o kullanıyor. Memnun ben de insallah memnun kalırım. Mantık hepsinde aynı zaten. Salonda koltuk üzerine koyacağım gün içinde
Aynen benim de kız kardeşim gönderdi eğimli normal reflü yatağı var süngeri de normal sertlikte ona yatırmayı düşünüyorumBen trendyoldan ebebekteki reflü yatağının aynısını daha uyguna aldım. Ablam da kendine aldı o kullanıyor. Memnun ben de insallah memnun kalırım. Mantık hepsinde aynı zaten. Salonda koltuk üzerine koyacağım gün içinde
Canım bendede oluyor o zaman mesela yorulunca falan aksamleyın karnım sertlesıyor sabah uyandıgımda yumusamıs oluyor,bazen yurudugumde vajına tarafında baskı hıssedıyorum,cok yurumuyorum o yuzden,ama bır sorun oldugunu sanmıyorum,kasılma adet olcagımızda rahımde bı hıs oluyorduya oyle bıseydır dye dusunuyorum.Kızlar ya karnımın arada gerilip yumuşadığını hissediyorum kasılmayla bunu nasıl ayırt ederim diye doktora sormuştum aşağı doğru baskılama hissi demişti herhangi bir sancı ağrı bir şey yok ama bu şekilde olması bile canımı sıkıyor
Sizlerde de oluyor mu?