- Konu Sahibi elektroforez
- #38.741
İlk çocuklar da sayılacak. Yani 2025 öncekiler sayılacakPeki herkese 5bin mi yatacakmış yoksa 2. 3. Çocuğa farklımı yatacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk çocuklar da sayılacak. Yani 2025 öncekiler sayılacakPeki herkese 5bin mi yatacakmış yoksa 2. 3. Çocuğa farklımı yatacak
İlk çocuk mu sizin benim 3Ben 1 defalik alcam![]()
Ay maşallah kaç yaşındalarİlk çocuk mu sizin benim 3![]()
Bana da geldi mesaj sonradan ama başvurular kısmında bi şey çıkmıyorBana da mesaj geldi uygulamayı indirdim ama nerden bakılacak bulamadım
Ben de başvurular kısmına baktım ama yok bi şey herkese verilecekse belge falan yazıyor mesajdaBana da böyle mesaj gelmiş kıslar açılmıyor başvuru sonucunu da öğrenemedim bir de sonuç niye ya sonuçta başvuran herkese verilmeyecek mi durumlara göre mi verilecek sanki öyle bir ima çıkıyor ama 2025 ten sonra herkese dediler yani![]()
İki kızım var 9 ve 11 yaşında oğlum da ye i doğdu. İnşallah 5 bin verecekler aylık instagranda gördüm ocakta doğum yapmış 3. Çocuğu 19.400 almışAy maşallah kaç yaşındalar
Ozaman sen 5 bin aylık mı alacaksın
Memurlarada veriyorlar değilmi
Neye göre anlıyoruz çekip cekemyecegimizi var mi bir şey ona göre eşimi göndereyim alsın bari jsbdjsjd 2 doz rota ücreti jsnsjsjdEvet bazıları paralarını halk bankasından çekmiş
İban'ı eklemiştim e-devlete çıkarsa yatırırlar diye. Ama bankaya gidecekmişiz. Yeni doğum yapmış kadınları banka köşelerine gönderme amacı nedir acaba.Evet bazıları paralarını halk bankasından çekmiş
Hayır sayılmıyor benim 2019 doğumlu kızım var ama 5 bin yattı bana yani 2025 sonrası doğan ilk çocuk sayılıyor bana para çok erken yattıİlk çocuklar da sayılacak. Yani 2025 öncekiler sayılacak
İnstagramda birisi 19400 almış ama o zaman şehirden şehire değişik mi yaptılar acaba karışıklık varTek seferlik 5 bin yatıyor bundan sonra doğacak 2. Çocuğa ayda 1.509
Orda bulunmak zorunda miyiz ya illa biz mi gitcezİban'ı eklemiştim e-devlete çıkarsa yatırırlar diye. Ama bankaya gidecekmişiz. Yeni doğum yapmış kadınları banka köşelerine gönderme amacı nedir acaba.
Bilmiyorum ki mantıken bizzat almalıyız ama belli de olmaz eşlere de verebilirlerOrda bulunmak zorunda miyiz ya illa biz mi gitcez
Uygulamadan baksana merak ettim çocuklarıma ödeme listesine ne yazıyorTek seferlik 5 bin yatıyor bundan sonra doğacak 2. Çocuğa ayda 1.509
Hangi ay doğum yapmıştınKızlar uygulamadan baktığımda başta ödeme listesinde ödeme bulunamadı diyordu şimdi 5000tl yazıyor ama internette hala devam editor yazıyor. Anlamadım yatmış mı yani? Atmden mi çekşyoruz illa şubeye mi gidiliyor?
27 şubatHangi ay doğum yapmıştın