- 9 Ağustos 2016
- 7.730
- 24.716
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
- #48.001
Ayy kızlar nasılsınızzz ben eve döndüümm kül kedisi modum açıldı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her zamanki gibi sefiller baş rolünde takılıyoruz fark yok jwbdjsjdkdjAyy kızlar nasılsınızzz ben eve döndüümm kül kedisi modum açıldı![]()
Yaz bitiş hüznü diye bir şey var gerçekten yani bende bitik durumdayım büyük birinci sınıf bebem yemiyor ben de haftaya göreve başlıyorum hunilik durumdayım mayoşAyy kızlar nasılsınızzz ben eve döndüümm kül kedisi modum açıldı![]()
Yetişemiyoruz bacım hayat bize tokat gibi sağlı sollu çarpıyorOkullar açılınca daha bi sessiz olmuş burası yaaabenim de pertim çıkıyor aşırı yoruluyorum
![]()
Hahahahahshshsh ya sence 2. Çocuk yapılmalı mı jdjsjssjsjjdkd yaş aralığı ne olmalı sence tecrübene gçre ckdksksksYaz bitiş hüznü diye bir şey var gerçekten yani bende bitik durumdayım büyük birinci sınıf bebem yemiyor ben de haftaya göreve başlıyorum hunilik durumdayım mayoş
Yetişemiyoruz bacım hayat bize tokat gibi sağlı sollu çarpıyor
1. Sınıfa giden çocum var![]()
Bence peş peşe yapacaksin sefaletin hasinı yasayip emekli olacaksin kabxhabsjjshuwjdjdid sen bi düşün aisbsjnsksHahahahahshshsh ya sence 2. Çocuk yapılmalı mı jdjsjssjsjjdkd yaş aralığı ne olmalı sence tecrübene gçre ckdksksks
Valla öyle bi düşünce gelşp gidiyor dndnsjsjskdkckf tekrar aynı şeyleri yaşamaktansa bi anda bitse mi diyorum födmdnndnsjskdldpdpBence peş peşe yapacaksin sefaletin hasinı yasayip emekli olacaksin kabxhabsjjshuwjdjdid sen bi düşün aisbsjnsks
Bacım senin yapasın var belliHahahahahshshsh ya sence 2. Çocuk yapılmalı mı jdjsjssjsjjdkd yaş aralığı ne olmalı sence tecrübene gçre ckdksksks
MantıklıBence peş peşe yapacaksin sefaletin hasinı yasayip emekli olacaksin kabxhabsjjshuwjdjdid sen bi düşün aisbsjnsks
Hiç yapasım yok da eşim istiyor ya of kurtulamıyorum ikna edemiyorum kdkdndndjdkşfpvlvşbBacım senin yapasın var belliAma şöyle diyin 4 yaş aralığı ideal diyorlar sonrası jenerasyon farkı oluyor benim büyük çok istiyordu 4 yaşından beri ama arkadaş istiyordu oynamak için 6 yaş fark oldu oyun arkadaşı olamayacak ama onunda su avantajı var bebeğe zarar verme durumu olmuyor bilinçli olduğu için yardımcı oluyor bezini getiriyor emziğini getiriyor sağolsun
Ama ioek için diyorum ki keşke bir deli cesareti 2 yıl sonra yapsaydım ikisi birden büyüseydi arkadaş olurdu iyi olurdu yani ben 6 yaş fark olduğu için üzgünüm ama tabi birazda nasip işi hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin
MantıklıSende yapacaksın galiba yapın arkadaş herkes ikinciyi yapsın ben çekiyorsam hepiniz çekin ben mutlu değilsem sizde olmayın
Şaka bir yana kardeş iyidir kardeşi olsun Allah korusun hastalığı var cartı curtu var kardeşinden başkası yalan oluyor tabi iyi geçinirler inşallah hayırlı evlat olurlar
![]()
Benim totom yemiyo ajhsjwjdksjdValla öyle bi düşünce gelşp gidiyor dndnsjsjskdkckf tekrar aynı şeyleri yaşamaktansa bi anda bitse mi diyorum födmdnndnsjskdldpdp
Aman aman pu pu tövbe estağfurullah qkdhjahduwhdjsjdj ben şuan düşünmüyorum almayayim bu ara çok mevzusu dönüyor allahim sen koruBacım senin yapasın var belliAma şöyle diyin 4 yaş aralığı ideal diyorlar sonrası jenerasyon farkı oluyor benim büyük çok istiyordu 4 yaşından beri ama arkadaş istiyordu oynamak için 6 yaş fark oldu oyun arkadaşı olamayacak ama onunda su avantajı var bebeğe zarar verme durumu olmuyor bilinçli olduğu için yardımcı oluyor bezini getiriyor emziğini getiriyor sağolsun
Ama ioek için diyorum ki keşke bir deli cesareti 2 yıl sonra yapsaydım ikisi birden büyüseydi arkadaş olurdu iyi olurdu yani ben 6 yaş fark olduğu için üzgünüm ama tabi birazda nasip işi hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin
MantıklıSende yapacaksın galiba yapın arkadaş herkes ikinciyi yapsın ben çekiyorsam hepiniz çekin ben mutlu değilsem sizde olmayın
Şaka bir yana kardeş iyidir kardeşi olsun Allah korusun hastalığı var cartı curtu var kardeşinden başkası yalan oluyor tabi iyi geçinirler inşallah hayırlı evlat olurlar
![]()
Kocan dogursun goreyim bakalim tekrar istiyo mu jabxjsndj ben öyle diyorum acıyı ceken biz sürünen biz çöken kilo alan bütün sistemi bozulan da biz..... Saf bir istekle ikinciyi isteyen erkolar sussun lütfen çok polyana takiliyolar gıcık oluyorum kolay tabi oturduğun yerden ikinciyi istemek ajsbjsnd sinirlendim gidip kavga edeyim bi turHiç yapasım yok da eşim istiyor ya of kurtulamıyorum ikna edemiyorum kdkdndndjdkşfpvlvşb
Kilo versem tekrar hamile kalınca yine kilo almak psikolojimi bozacakbilmiyorum napalım 4 yaş diye düiünüyoruz biz de ama 2de mi yapsak jdjsjdnxkckckclc
Aynıyız:') gece boyu uyandı kaç defa sayamadim bile yenidoganken bu kadar uyanmiyorduCanım kızlaaarrr güüünnaaaayddıııınnnben de öyle bir kaybolmuşum ki sayfayı bile bulamadım
ben de okula pazartesi başlayacağım.. kv gelecek ama içim hiç rahat değil.. bu aralar uykuyu falan da reddetmeye başladı, alttan 3. Diş
bile çıktı
ühü ühü ühü.. gece istisnasız her saat başı uyanıyor.. ben bu kafayla nasıl gidip ders anlatacağım yaaa
Ahhahahshshsh of evet ya sen doğur diyorum ben de. Bi de başımda süt sağ süt sağ diye geziyor sen sağ sen emzir diyorum mdndsnnsnsnsKocan dogursun goreyim bakalim tekrar istiyo mu jabxjsndj ben öyle diyorum acıyı ceken biz sürünen biz çöken kilo alan bütün sistemi bozulan da biz..... Saf bir istekle ikinciyi isteyen erkolar sussun lütfen çok polyana takiliyolar gıcık oluyorum kolay tabi oturduğun yerden ikinciyi istemek ajsbjsnd sinirlendim gidip kavga edeyim bi tur
Şöyle diyim ilk çocuk garibanlığı diye bir şey var aynı yaşta kardeşler bana göre sosyallik ve iletişim konusunda önde oluyorlar şimdiki aklım olsa 2 yaş falan bırakırdım ipek te şuan onun sıkıntısını yaşıyorum resmen zorbalık görmeye çok müsait bir çocuk herkesi kendi gibi merhametli vicdanlı zannediyor ama değiller çocuklar çok acımasızHiç yapasım yok da eşim istiyor ya of kurtulamıyorum ikna edemiyorum kdkdndndjdkşfpvlvşb
Kilo versem tekrar hamile kalınca yine kilo almak psikolojimi bozacakbilmiyorum napalım 4 yaş diye düiünüyoruz biz de ama 2de mi yapsak jdjsjdnxkckckclc
Ay hoşgeldin canım nasılsın sen heyet raporu almayacak mıydın bende haftaya başlıyorumCanım kızlaaarrr güüünnaaaayddıııınnnben de öyle bir kaybolmuşum ki sayfayı bile bulamadım
ben de okula pazartesi başlayacağım.. kv gelecek ama içim hiç rahat değil.. bu aralar uykuyu falan da reddetmeye başladı, alttan 3. Diş
bile çıktı
ühü ühü ühü.. gece istisnasız her saat başı uyanıyor.. ben bu kafayla nasıl gidip ders anlatacağım yaaa
İnsan korktuğu şeyden sınanırmış bacımgül dikkat etAman aman pu pu tövbe estağfurullah qkdhjahduwhdjsjdj ben şuan düşünmüyorum almayayim bu ara çok mevzusu dönüyor allahim sen koru![]()
Oy kıyamam ya, evet o çok kötü oluyorŞöyle diyim ilk çocuk garibanlığı diye bir şey var aynı yaşta kardeşler bana göre sosyallik ve iletişim konusunda önde oluyorlar şimdiki aklım olsa 2 yaş falan bırakırdım ipek te şuan onun sıkıntısını yaşıyorum resmen zorbalık görmeye çok müsait bir çocuk herkesi kendi gibi merhametli vicdanlı zannediyor ama değiller çocuklar çok acımasız
Ay hoşgeldin canım nasılsın sen heyet raporu almayacak mıydın bende haftaya başlıyorum
İnsan korktuğu şeyden sınanırmış bacımgül dikkat et![]()
Zaten öyle olacak gibi geliyo bana daŞöyle diyim ilk çocuk garibanlığı diye bir şey var aynı yaşta kardeşler bana göre sosyallik ve iletişim konusunda önde oluyorlar şimdiki aklım olsa 2 yaş falan bırakırdım ipek te şuan onun sıkıntısını yaşıyorum resmen zorbalık görmeye çok müsait bir çocuk herkesi kendi gibi merhametli vicdanlı zannediyor ama değiller çocuklar çok acımasız
Ay hoşgeldin canım nasılsın sen heyet raporu almayacak mıydın bende haftaya başlıyorum
İnsan korktuğu şeyden sınanırmış bacımgül dikkat et![]()
Kızz amaannn koyver gitsin bire bakan ikiye de bakar zaten hunilik oluyorsun bir süre sonra kafalar da tertemiz oluyor bir şey anlamıyorsun oh misZaten öyle olacak gibi geliyo bana da![]()