• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Bir yumurta yada yogurt alerjısıde bana ekleyın 🙋‍♀️🥲yaa yuzunde puturcukler oluyodu ama ben onemsemıyordım bugun yıkamam ıcın soyunca bı baktım gobegınde kabarıklar var ve asırı kaşıyordu(ki bayadır gobegını kasıyor ama ben farkedememısım)bide kabarcıklar 5 dkka ıcınde kayboldu,ben anlamadım,ama baya buyuklerdı,o yuzden alerjı testı yaptırmak ıstıyorum bende.bıde kızlar sıze bısey dıycem,aşımız var bu hafta karma ve opv.bazı doktorlar karma asının ıcınde cocuk felcı asısı oldugı ıcın canlı asıya gerek gormuyormus.sızler oldunuzmu agızdan damlatılan asıyı?

Bir yumurta yada yogurt alerjısıde bana ekleyın 🙋‍♀️🥲yaa yuzunde puturcukler oluyodu ama ben onemsemıyordım bugun yıkamam ıcın soyunca bı baktım gobegınde kabarıklar var ve asırı kaşıyordu(ki bayadır gobegını kasıyor ama ben farkedememısım)bide kabarcıklar 5 dkka ıcınde kayboldu,ben anlamadım,ama baya buyuklerdı,o yuzden alerjı testı yaptırmak ıstıyorum bende.bıde kızlar sıze bısey dıycem,aşımız var bu hafta karma ve opv.bazı doktorlar karma asının ıcınde cocuk felcı asısı oldugı ıcın canlı asıya gerek gormuyormus.sızler oldunuzmu agızdan damlatılan asıyı?
Geçmiş olsun canım inşallah yoktur alerjisi yaaa
Ben duymamıştım öyle bişey o yüzden sağlık ocağında yaptı hepsini

Geçmiş olsun canım inşallah yoktur alerjisi yaaa
Ben duymamıştım öyle bişey o yüzden sağlık ocağında yaptı hepsini
Sagol kuzum ama bıldıgın barız alerjıydı,bugun yumurta ve yogurt yedı sabah ıkısınden bırısı,gobegını sık kaşıyordu ama banyosunu annemler yaptırıyordu hep hafta ıclerı ondan soyunuk nadır goruyordum malesef gozumden kacmıs o yuzden.bakalım ınsallah az duzeydedır,arasırma hastanesınden pazartesı randevu alacagım.bana ankarada yasayan kuzenım soyledı doktora soracagım bakalım bır ne dıyecek chatgbt ye sordum dogruymus karma asıların ıcınde varmıs zaten cocuk felcı asısı,yeterlı dedı oda.doktor onay verırse karmayı yaptırırım sadecw.yumurta alerjjsı olan bebeklerde kkk asısıda ozel dıkkat gerektırıyormus haberınız olsun canlar..

Biz olduk canım çocuk felci aşısını. Bir de çok önemli diye biliyorum bi araştır kuzum. İnsan doktorlara da güvenemiyor artık…
Alerji bizde şöyle oluyor yüzünde sivilce gibi kızarıklık oluyor yarım saate falan geçiyor ama kabarıklık değil ama kendi de yapıyor olabilir bilemiyorum ciltleri çok hassas ben de ay sonuna kadar vermeyip tekrar denicem yumurta ve yoğurdu

Sagol kuzum ama bıldıgın barız alerjıydı,bugun yumurta ve yogurt yedı sabah ıkısınden bırısı,gobegını sık kaşıyordu ama banyosunu annemler yaptırıyordu hep hafta ıclerı ondan soyunuk nadır goruyordum malesef gozumden kacmıs o yuzden.bakalım ınsallah az duzeydedır,arasırma hastanesınden pazartesı randevu alacagım.bana ankarada yasayan kuzenım soyledı doktora soracagım bakalım bır ne dıyecek chatgbt ye sordum dogruymus karma asıların ıcınde varmıs zaten cocuk felcı asısı,yeterlı dedı oda.doktor onay verırse karmayı yaptırırım sadecw.yumurta alerjjsı olan bebeklerde kkk asısıda ozel dıkkat gerektırıyormus haberınız olsun canlar..
Evet kızamık aşısı için hem beyazını hem sarısını yicek alerjisi yoksa yapılabilir dedi hemşire bize de

Kol sırt bacak güçleniyor ya daha rahat kalkıyolar fkdksksls bi baktım sarkıyor aşağı çok korktum düşecek diye 🥲🥲 normalde tutunup diz üstünde yükseliyordu tamamen ayağa kalkıp basmıyordu 🥹
Zamanları var kız benimki de yapabildiği halde ağlıyor bizden istiyor dkdjsjwkwkwlw
Vay üşengeç bebeler ya sknddjjdjd Allah korusun cidden çok fenalar nerdenne zaman ayaklanafaklari belli değil valla

Olduk canim ates falan hicbir zırt olmadı şükür 🥹 ama şansıma ertesi gün benden hastalik bulasti grip olduk 🫠 geçmiş olsun 🥹 alerji testi yaptır bende yüzünde çıkıyor diye hafif saniyodum doktoru pisirerek deneyelim demisti alwrjiye gittik sakın vermeyin dediler... Hafif sandığımız yüksekmiş falan :(

Aynen 8 ay mi kac aysa o ası onu da gidinxe gorusucem doktorla bakalim gozetimde yaptirmayi mi yoksa yaptirmamayi mi tercih edecek :(

Kulübe hoşgeldin canım 6. Ay aşısını olduk çok önemli dediler damlayı da içtik 🤦🏻‍♀️
9. Ay aşısında yumurta olduğundan hastanede yaptırın dedi sağlık ocağı herhangi bir şeye karşı daha teçhizatlı olduğu için

Biz olduk canım çocuk felci aşısını. Bir de çok önemli diye biliyorum bi araştır kuzum. İnsan doktorlara da güvenemiyor artık…
Alerji bizde şöyle oluyor yüzünde sivilce gibi kızarıklık oluyor yarım saate falan geçiyor ama kabarıklık değil ama kendi de yapıyor olabilir bilemiyorum ciltleri çok hassas ben de ay sonuna kadar vermeyip tekrar denicem yumurta ve yoğurdu
Kulübe hoşgeldin canım 6. Ay aşısını olduk çok önemli dediler damlayı da içtik 🤦🏻‍♀️
9. Ay aşısında yumurta olduğundan hastanede yaptırın dedi sağlık ocağı herhangi bir şeye karşı daha teçhizatlı olduğu için
Olduk canim ates falan hicbir zırt olmadı şükür 🥹 ama şansıma ertesi gün benden hastalik bulasti grip olduk 🫠 geçmiş olsun 🥹 alerji testi yaptır bende yüzünde çıkıyor diye hafif saniyodum doktoru pisirerek deneyelim demisti alwrjiye gittik sakın vermeyin dediler... Hafif sandığımız yüksekmiş falan :(
Yaw ne yumurtaymıs bende korktum valla vermem test yaptırana kadar,ılgıncıme gıden kucuk bı bozuk para gıbı ıkı tane kızarıklık vardı sınek ısırıgı gıbı şiş görüntüsü varsı kayboldu cok cabuk bır sekılde,garipti. warcrew warcrew , Ebussshhh Ebussshhh yuzunde benımkınınde puturcukler olusuyor sivilce gibi yemekten sonra dıkkat et kuzu ıyı bı bak vucuduna Poyrişin.
Biz kucukken alerjı malerjı yokmus yenı nesıl bebıslerde ayrı bır hassaslar😀yumurtada cok degerlı bı besındı tüh ipeksi19 ipeksi19

Yaw ne yumurtaymıs bende korktum valla vermem test yaptırana kadar,ılgıncıme gıden kucuk bı bozuk para gıbı ıkı tane kızarıklık vardı sınek ısırıgı gıbı şiş görüntüsü varsı kayboldu cok cabuk bır sekılde,garipti. warcrew warcrew , Ebussshhh Ebussshhh yuzunde benımkınınde puturcukler olusuyor sivilce gibi yemekten sonra dıkkat et kuzu ıyı bı bak vucuduna Poyrişin.
Biz kucukken alerjı malerjı yokmus yenı nesıl bebıslerde ayrı bır hassaslar😀yumurtada cok degerlı bı besındı tüh ipeksi19 ipeksi19
Ay evet... Yumurta ve yoğurt çok önemli besin ama onun yerine tahin badem bişi daha yazmıştı bir doktor ya bulursam bakayim ondan alamadigini bunlwrdan alsin o zaman diye 🥹 kemik gelişimi falan önemli ama yapacak bir şey yok inşallah hepsi geçici olur azalir yok olur alerjileri 🫠

Vallahi öyle ilk kızımda aynı süt alerjisi yumurta alerjisi vardı onda öğrendim bende annem de aynısını diyordu süt alerjisi neymiş öyle bir şey yoktu bizim zamanımızda diye 🤦🏻‍♀️ Evet sivilce gibi sinek ısırığı gibi kayboluyorsa zaten direk alerji kaybolmuyorsa ısırık bastırdığında sertse de ısırık yumuşaksa alerji 🤧

Kızlar ben de dün ve bugün biraz yoğurt verdim. Akşam tattırmıştım biraz sabah da önüne koydum tabakla bir iki verdim sonra elini içine soktu ağzına götürdü derken öyle döktü saçtı dedim oynasın. Yumurta falan daha vermedim hiç. Çarşamba günü sünnet olacak dedim şimdi veririm alerji falan olur sıkıntı olmasın. Sünnet olsun 3 4 gün sonra veririm dedim ufak ufak

Kızlar selam . Bu gaz olayı ne zaman bitecek ya gecelerim haram oldu her gün 4/5gibi uyanıyor bi saat gaz çıkarmaya uğraşıyorum helak oldum ya . Probiyotik mi kullansam sizce yararı olur mu

Ya ne kullancaz öf :( zaten calgeli çok yere sorduk depolar dahil yoktu hicbir yerde... Nasip işte zaten alamayacagimiz varmış 🫠 ben gidip yine karanfil ezeyim
Ezdim Zeytinyağı ile 1 gece beklettim ama bana hiç fayda sağladı gibi gelmiyor. Düb köyden pırasa topladım. Bugün meyve süzgecine koycam. Taze soğan yoktu marketten alcam onu da deniycem ama tükürüp atacağına eminim 😂

Kızlar bu arada yoğurttan sonra neler verdiniz ? Ben bi yoğurt verdim şuan
Havuç verdim, sonra kavundan azcık emdirdim, patates, yumurtanın sarısı ve beyazı, kayısı, erik, karpuz da azcık emdirdim direkt ağzına vermedim, un, kıymayı blenderdan çektim, bulgur, muz. Bugün de manavdan şeftali ve armut aldım. Pirinç unu yapıp meyve ile tatlandıracağım. Kafama göre biraz rastgele gidiyorum. 😅

Back
X