• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kızlar. Uraz eylül başı bronşiolit olmuştu. Birkaç gün ilaç kullandık tekrar doktora gittik. Kan idrar tahlili yapıldı. Ck denen bir kas enzimi yüksek çıktı. Dr ilaçlar ve enjeksiyon artırır dedi ve ay sonu tekrar çağırdı. 450'den 304'e düştü. 15 gün sonra tekrar gelin dedi. 314 çıktı. Dr çok büyük değer değil kan alınırken ağladıysa sıktıysa elini (kolunu sıkıca tuttuk mecbur çekiyordu ve çok ağladı) hemşire çıkar
ama yine de nöroloji görsün biz önlemimizi alalım dedi. Yarın randevumuz var. İnternette baktım, kas hastalıklarında
bu değer binlerde olurmuş. Birçok kişi yazmış sonuç hep temiz çıkmış. Emekleme zamanı da artarmış, diş çıkışı da öyle.. Ve gerçekten son tahlil günü uraz'ın diş çıkardığını farkettim damağına karanfil zeytinyağı sürerken. Bir dr'a danıştım, öksürse o kadar çıkar o değer diyerek önemsiz demek istedi. Ayaklarını yere vuruyorsa çıkarmış ki sürekli vuruyor. Gelişimi ayıyla uygun.. Kısaca görünürde bir şey yok ama gel de kalbime anlat.. Lütfen oğluşum için dua edin inşallah bir şey çıkmaz. İçimi dökmek istedim 🌸

Benim evime araçla 5dk . Ben 2ders gireyim eve gidip geleyim tekrar geleyim 2ders diyorum yapmıyorlar ya . Kayınvalidem bakıyor biberon içmiyor meme istiyor ne yapayım . Bana bebeği ona göre ayarla diyor robot mu bu çocuk ya

Bana diyor ki senin önceliğin öğretmenliğin
Birinin yerine gelmişsindir canları sıkılmıştır. Kesinlikle şikayet et. Bir dediğini iki etmezler bir daha.

Ay saçmalığa bak. Kanun var açık açık @Ebussshhh yazdığı gibi. Kesinlikke git milli eğitime şikayet et. Sendikan varsa ona da başvurabilirsin. Bu nasıl saçmalık ya
Sendikam yok ama böyle giderse üye olucam . Geçen sene başka okuldaydım müdüre dedim hamileyim zor oluyor sabah gelmek hemen değiştirmişti bunlar nasıl insan anlamadım vicdan yok . Yani ben çok mu duygusal düşünüyorum haksız mıyım bilemedim istedğim abartı bi şey değil ama

Ay şunu farkettim ne kadar az kişi kalmışız hep 3/4 kişi sayfayı döndürüyor eskilerden çoğu kişi yok sürekli yazan yazmayan hep aklıma o zamanlar geliyor neree gittiniz bacılar gece mesaisi arkadaşlarım bile yuk artık 🥹😀
Zamanla biz de tarihin tozlu sayfalarına mı gömülcez gömülmeyelim ya yine gelin @zumrutyaz naptın canım nerelerdesin ev işlerini ayarlayabildin mi merak ettim seni @fnd_50 @misophonia_ naber canlar kuzular iyi mi 🌸 Balbocegi9 Balbocegi9 canımcım nasıl gidiyor iş hayatın kuzucuğun alıştı mı ☺️🌸
@warcrew sen bile giriş sıklığını bıraktığına göre yok mu oluyoruz noluyoruz bacım 🥹🤣🤣
Herkes bir kenarda bebişini büyütüyor ne güzel sağlıcakla büyüsünler arada gelin kopmayalım 🌸 Ay daha çok merak ettiklerim varsa etiketlerini unutmuşum yazamadım 🤣
Canım alışmaya çalışıyorum. Ben işteyken kızçem birşey yemiyotr ve çok huysuz oluyor. Dolayısıyla bende işe adapte olamıyorum. İkimiz içinde alışma süreci. Ama evden çıkmak da iyi gelmedi dersem yalan olur 😄 ♥️ senin nasıl gidiyor, Parla kuş nasıl 🤗
bizim her sabah fiks, acikinca cok sinirli oluyor diye muffin var evde surekli sebzeli meyveli onu eline verip yerken yumurta yapiyorum. Yumurtasini yerken Avakado veriyorum bazen, ya da meyve
Oglen meyveli cevizli yogurt bazen chiali bazen irmikli
Aksam protein agirlikli ya kofte ya kuzu pirzola ya balik yanina sebze patates- makarna

Biberon basligi kac numara, kasikla yiyorsa baslik az akitiyor olabilir gibime geldi

Acaba benimkine de mi yapiyor ya, ben surekli veriyorum, kabizligina iyi gelir diye
Maşallah maşallah kuzu ben bile yemiyorum o kadar 🧿🧿🧿🥰
Törpü olani ben hic kullanmadim. Beğenen de var beğenmeyen de burda da kullananlar vardı ama kimdi unuttum @imagination forever kiz sen mıydın törpü kullanan sjdnjdnd hatırlamıyorum ama ben tirnak markasından memnunum yani ilk başta gözüm korktu ama alışıyor insan 😆
Ben törpü kullanıyorum doğduğundan beri. Tırnak makasına hiç cesaretim yok. zaten güneş in azıcık etini falan acıtsam yanlışlıkla her sorunda olduğu gibi yemeyi içmeyi keser 😄😄törpüden devam

Sendikam yok ama böyle giderse üye olucam . Geçen sene başka okuldaydım müdüre dedim hamileyim zor oluyor sabah gelmek hemen değiştirmişti bunlar nasıl insan anlamadım vicdan yok . Yani ben çok mu duygusal düşünüyorum haksız mıyım bilemedim istedğim abartı bi şey değil ama
Hayır abartı bir durum asla yok hakkın olanı istiyorsun canım yapmak ZORUNDA. Keyfine kalmış değil yani mutlaka üstele.
Bizim okulda da boş gün olayı yok mesela ama yüksek lisans yapanların yasal hakkı. Bit öğretmene vermedi idare kız üsteledi yasal hakkım diye yaptılar mecbur yoksa şikayete gidecekti o da.

Hayır abartı bir durum asla yok hakkın olanı istiyorsun canım yapmak ZORUNDA. Keyfine kalmış değil yani mutlaka üstele.
Bizim okulda da boş gün olayı yok mesela ama yüksek lisans yapanların yasal hakkı. Bit öğretmene vermedi idare kız üsteledi yasal hakkım diye yaptılar mecbur yoksa şikayete gidecekti o da.
Ben de şikayet edicem. Eşimin arkadaşı aybı okulda o konuşmuş bi de değiştirseniz diye ona da demiş ki böyle sorun çıkaracaksa iptal edelim görevlendirmesini 😒 görecek o ahkam kesmeyi

Canım alışmaya çalışıyorum. Ben işteyken kızçem birşey yemiyotr ve çok huysuz oluyor. Dolayısıyla bende işe adapte olamıyorum. İkimiz içinde alışma süreci. Ama evden çıkmak da iyi gelmedi dersem yalan olur 😄 ♥️ senin nasıl gidiyor, Parla kuş nasıl 🤗

Maşallah maşallah kuzu ben bile yemiyorum o kadar 🧿🧿🧿🥰

Ben törpü kullanıyorum doğduğundan beri. Tırnak makasına hiç cesaretim yok. zaten güneş in azıcık etini falan acıtsam yanlışlıkla her sorunda olduğu gibi yemeyi içmeyi keser 😄😄törpüden devam
Bitiremiyor kiz, o insta bebeleri gibi degil😂 omleti emiyor hop yere atiyor, muffini isiriyor, kalani sandalyede😂 sandalyedekileri tekrar koyuyorum onune bu sekilde yedigi kadar yesin de hic yarisi bile bitmedi. İnsallah yemekle iliskisi iyi olur ya yer temizlemekten sandalye temizlemekten gina geldi artik.
Ben gecen aya kadar torpuyle yapiyodum, simdi makasa gectim. Torpu daha zor gelmeye basladi, emerken kesiyorum🥲 emmeyi hemen birakiyor mini bir savas veriyoruz🥲

Bu sekizinci ay atagi beni oldurecek, 50 dakika kulagomda agladi ve 35 dakika uyudu. Sinir minir kalmadi valla delircem ya.
Yaa bu ataklar ne zaman bitecek. Bizde zaten sürekli beslenme reddi var bir de üzerine huysuzluk uykusuzluk mahfoluyoruz 😔 diş çıksa da bitse diyodum ama anlaşılan bitmiyor 😄

Biz de erken mi girdik atağa anlamadım aynen bu şekil aralıksız ağlıyoe mızmız hep ya uykuları kısa kısa
benimki bir ay erken geldi ya, zamani gbi sizinkid, 7.5 tan sonra basliyor diyorlar.
Bi gun 4 de uyaniyor bi gun 6 da bu sabah 5 yoktu uyandi, simdi 1 saat uyudu mesela asla bir saat uyumazdi, anlamiuorum napiyor😂

Yaa bu ataklar ne zaman bitecek. Bizde zaten sürekli beslenme reddi var bir de üzerine huysuzluk uykusuzluk mahfoluyoruz 😔 diş çıksa da bitse diyodum ama anlaşılan bitmiyor 😄
Benimki 5 ve 6 yi da cikartiyor sanirim, oarmaguni bogazina kadar sokuyor kasiyacak diye :(

benimki bir ay erken geldi ya, zamani gbi sizinkid, 7.5 tan sonra basliyor diyorlar.
Bi gun 4 de uyaniyor bi gun 6 da bu sabah 5 yoktu uyandi, simdi 1 saat uyudu mesela asla bir saat uyumazdi, anlamiuorum napiyor😂
Tahmin etmek çok zor ya ve hala bi düzenimiz yok ya bu beni çok üzüyor cnckdksksn

Benşm bebenin hala ağzında tek diş yok…. 13.aya kadar çıkmasa bile nornal dedi doktor ama çocuk deli oluyor kaşıntıdan ağrıdan 🥹🥹🥹

Tahmin etmek çok zor ya ve hala bi düzenimiz yok ya bu beni çok üzüyor cnckdksksn

Benşm bebenin hala ağzında tek diş yok…. 13.aya kadar çıkmasa bile nornal dedi doktor ama çocuk deli oluyor kaşıntıdan ağrıdan 🥹🥹🥹
Kiyamam :( senin dislerin ne zaman cikmis? Anneden aliyor diyorlar dis ozliklerini
Bizimde 3. Aydan beri kaşınıyor. Ama hala çıkamadı dişler. Oyun oynamak için yere oturuyorum gelip durmadan dizimi ısırıyor kaşımak için 😄
Benimki disini kasimak icin elimi agzina goturuyor ve isjriyor. Allahim nasil bir aci, parmagimi koparacak hirsindan 😂

Kiyamam :( senin dislerin ne zaman cikmis? Anneden aliyor diyorlar dis ozliklerini

Benimki disini kasimak icin elimi agzina goturuyor ve isjriyor. Allahim nasil bir aci, parmagimi koparacak hirsindan 😂
Oyy yerim ben onu ya akıllı bıdıklar 🥰 benim çok erken çıkmış 5. Ayda falan. Ama bence ben kızıma sadece taşıyıcılık yaptım. Huyu suyu, tipi herşeyi babası 😄 öyle çok aşık tiplerden de değilim niye böyle oldu bu çocuk bilmiyorum aghahahsh

Aaaaa ilk kez duydum hiç sormadım ki anneme 😂 ay sorayım bakayım bi

Back
X