• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
bebekle ilgilenmeyip yapıyolardır heralde 2'ye bölünemeyeceklerine göre :D ben 2 günde bir evi süpürüyorum yerleri de yüzey temizleyici mendille erişebildiğim kadar silip bırakıyorum. bunun dışında temizlik yok bi tek bebeğin şeylerini yıkıyorum geri kalan işler çamaşır bulaşık makinesi. haftada 1-2 defa lavabo silmek ya da mutfak ocağını temizlemek gibi lükse giren temizlikler yapıyorum bebek uyurken 10 dk o kadar

ben de saç dökülmesi için bişey almıştım aylar önce hala kullanamadım lol dirseklerim yüzüm semsert kuru pul pul çıkarıp bi bepanthol bile süremiyorum özbakımım tuvalete girmekten ibaret :D ben de tertemizlik seviyorum ama uzak bi hayal bu saatten sonra

bebeği nereye bırakıcan? metabolizma yaşı nası hesaplanıyomuş yav ilk defa duydum
Akşam 8 de gidiyorum yakın zaten eşim evde oluyor. Aman iç yağlanma kas boy yaş bi oran veriyor arkadaşım otuz çıkmasa inanmazdım. Eşim yalan onlar diyor ama doğru bence 😁

Ya bende aynı. Az önce egeyi uyutamadım diye oturdum ağladım . Aslında ağlamam daha mutfakta bulaşıklarn içerde kocamın beni bekliyor olması. Ben kendimi unuttum halimi bir görsen saç üst baş her yer kepaze geziyorum . Koca da daha birşey bekliyor valla yıldım . Eşime yemeği zor yetiştiriyorum. Duş aldığım zaman mutlu oluyorum ya . Dışarda çamaşırlar bekliyor 3 gündür toplanmayı. Bu süreç ne zaman rahatlar bir tahmini olan var mı. Gerçekten çok yoruldum . Gece uykusuda yok saat başı kalkıyoruz. Diyorum ben mi birşeyleri beceremiyorum. Anlamıyorum ya

Canım ben bimdeki bakraçlık pastörize süt var onunla yapıyorum . Maya olarak aktivia yoğurtla yapıyorum . Makinada da 5 saat tutuyorum .Antalya hala sıcak olduğu için az tutuyorum fazla tutarsam yoğurt ekşiyor sen yaşadığın şehire göre artırabilirsin saatini sonra dışarı çıkarıyorum ılıdıktan sonra yaklaşık 1 1.5 saat sonra kapaklarını sıkıca kapayıp dolaba kaldırıyorum çok güzel oluyor.
Ben de dün yaptım canım dolaba koymayı unutmuşum ama güzeldi ekşimemiş yedirdim sevdi şükür az az veririm ne kadar kalır acaba dolapta kapağı kapalı

Ya bende aynı. Az önce egeyi uyutamadım diye oturdum ağladım . Aslında ağlamam daha mutfakta bulaşıklarn içerde kocamın beni bekliyor olması. Ben kendimi unuttum halimi bir görsen saç üst baş her yer kepaze geziyorum . Koca da daha birşey bekliyor valla yıldım . Eşime yemeği zor yetiştiriyorum. Duş aldığım zaman mutlu oluyorum ya . Dışarda çamaşırlar bekliyor 3 gündür toplanmayı. Bu süreç ne zaman rahatlar bir tahmini olan var mı. Gerçekten çok yoruldum . Gece uykusuda yok saat başı kalkıyoruz. Diyorum ben mi birşeyleri beceremiyorum. Anlamıyorum ya

Canım ben bimdeki bakraçlık pastörize süt var onunla yapıyorum . Maya olarak aktivia yoğurtla yapıyorum . Makinada da 5 saat tutuyorum .Antalya hala sıcak olduğu için az tutuyorum fazla tutarsam yoğurt ekşiyor sen yaşadığın şehire göre artırabilirsin saatini sonra dışarı çıkarıyorum ılıdıktan sonra yaklaşık 1 1.5 saat sonra kapaklarını sıkıca kapayıp dolaba kaldırıyorum çok güzel oluyor.
Ay sen Antalya’da mısın geçen hafta gittik biz de çok sıcaktı ya Fethiye de sıcak ama orda yandık 😂 hayvanat bahçesi akvaryum gezdik bebikle 😇çok sevdik

Back
X