2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Benim bugün 34. haftanın ilk günü kasıklarımla ilgili bir sıkıntım yok canım ama karın sertleşmesi ve bazen kramp gibi şeyler oluyor bende de bu aralar.

Benim göbeğin asla belli olmayışı peki kızlar tabi daha 30-31 haftalıktı burda
Bizimki de muhtemelen babaya benzeyecek ultrason hemşiresi bile babasını görmeden babaya benziyor bu seninle alakası yok dedi 9 ay sen taşı gitsin ona benzesin neyse artık yanaklı tatlı bi bebiş olacak gibi

Eklentiler

• IMG_0719.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_0720.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 104
Aynıyız canım ben de bugün 32+6 dediğin gibi karnımda sertleşme oluyor normal bu haftalarda demek
Doktorum önceki haftalarda uyarmıştı huyumu bildiği için karın sertleşmeleri, yalancı kasılmalar vs olabilir korkma diye. Olmaya başladığını söyledim, normal diyor. Bunlara da alışacağız demek ki

Kuzu bi donem bende baya siddetli oldu cok uzuldm oturup kalkamadm ama gecti krem kullanmaknzorunda kaldim ben ama sisligi insin diye degil agrisi azalsn diye cnku tuvalette aglatiyir otururkn aciyor anestol kullandm doktor izin verdi

Masallah

Kızlar hastaneden geldim bebeğim 2800 olmuş doğum şeklini konuştuk bulunduğum yerde yoğun bakım ünitesi olmadığı için tıpa git dedi haftaya tıpa randevu aldık oraylada bı görüşecegiz sağ sağlım şu süreci atlatmak istiyorum çok stres yaptım doğumdan korkmuyorum sonrasında kanama yaşarmiyim diye korkuyorum

Cok korkuyorum pirsing yeri yirtilcak diye takmiyorum tabiki ama fark ettimki kiz bebek ve erkek bebek gobegi cidden baya farkli
Bende de piercing vardı canım karnım büyürken çıkardım yırtılmaz bence ya kapanmış gibi benimki, sonraları açarız belki yine gençlik enerjimiz gelirse

Bende de piercing vardı canım karnım büyürken çıkardım yırtılmaz bence ya kapanmış gibi benimki, sonraları açarız belki yine gençlik enerjimiz gelirse
Benimki hic kapancak fbi dehil tam tersi bi tik buyumus cok korktm ama bnde baslarda yirtilcak ordan diye

Benimki hic kapancak fbi dehil tam tersi bi tik buyumus cok korktm ama bnde baslarda yirtilcak ordan diye
Ya bende hamileler için uzun silikon olan piercinglerden aldım sonradan elime takıldı ikidebir çıkardım, cici kızlık bu kadar artık anne modu açıldı

Selammm canlar Bugün kontrolümüz vardı. 34+2 yiz. Ultrasona göre 35 hafta gelişimimiz.Bizim koca kafalı oğlus yine yüzü koyun yatıyordu o yüzden yüzünü göremedik. Doğum pozisyonuna gecmis. 2625gr, 47 cm olmus. Kafamız 38 haftalık oldugu icin dr normal doğum seni zorlayabilir dedi. Dilersen 5 mayısta sezeryana alabiliriz dedi

Oooy maşallah oğluşaa hiç üzülme kuzum hangisi senin ve bebeğin için daha iyi olacaksa ona karar ver, tarih çok güzelmiş 05.05.2025 doktor sezaryen olacaksın dese tercih ederim bu tarihi hayırlısı olsun hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…