2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar siz günde kaç çikolata vs yiyorsunuz ya? Ben gündüz bi tane büyük boy tadelle yedim şimdi 2.yi yememek için kendimi zor tutuyorum..

Canım benim tesekkür ederim evet tarih cidden cok güzel duyunca ilk aynı tepkiyi verdim. Doğum pozisyonunda ama seni zorlar dedi o yüzden korktum açıkcası. 38. Haftanın ilk günü oluyor vediği tarihHayırlısı olsun hakkımızda tabii ki sağlıkla gelsin gerisi önemsiz.

Kızlar siz günde kaç çikolata vs yiyorsunuz ya? Ben gündüz bi tane büyük boy tadelle yedim şimdi 2.yi yememek için kendimi zor tutuyorum..
Tadelle büyük zaafım benim ya normalde tatlıyla hiç aram yoktur ama tadelle aşırı severim, üç paket olsa üçünü de tekte yerim o yüzden almıyorum ben züber nutzilla almış eşim geçenlerde baya iyi tadı, canın çok çikolata çekiyorsa güzel bir alternatif canım

Eveet seninle aynı gün hamile kalmışız tarihlerimiz aynııı demek ki bana da sezaryen deseler bu tarih uygun sağlıkla gelsin minnoşlarımız

Ben sadece tadelle yiyorum canım, ben de çok seviyorum.. bugün bir tane büyük boy yediğim için tereddütte kaldım ya küçük boy olsa iki taneyi yuvarlamıştım şimdiye

Ben sadece tadelle yiyorum canım, ben de çok seviyorum.. bugün bir tane büyük boy yediğim için tereddütte kaldım ya küçük boy olsa iki taneyi yuvarlamıştım şimdiye
Arada abartmaktan çok sıkıntı olmaz yaa şeker sorunun yoksa vur gitsin

Eveet seninle aynı gün hamile kalmışız tarihlerimiz aynııı demek ki bana da sezaryen deseler bu tarih uygun sağlıkla gelsin minnoşlarımız
Evett 38den sonra herhangi bir tarihe veriyorlar genelde canım ama cevremde genelde 38+5 e duyuyorum hep sezeryan tarihini ama neye göre diyorlar onu hic bilmiyorum

Evett 38den sonra herhangi bir tarihe veriyorlar genelde canım ama cevremde genelde 38+5 e duyuyorum hep sezeryan tarihini ama neye göre diyorlar onu hic bilmiyorum
Bebeğin kişisel gelişimine göre veriyorlar sanırım canım, benim kız daha erken gelecek gibi biliyor musun bugün bildiğim kasığımda geziyor ve çok kasılmam var, çatı ağrım ve bacaklarımın yanlarına vuran bi ağrı var bugün, aceleci kız anneyi yerden yere çarpıyor

Ben ne kadar tatlı düşkünüysem oğluşun o kadar alakası yok. normalde bebekler tatlı yiyince coşar benimkine etki etmiyor. Ama kefir, süt falan içersem coşuyor. Geçen hafta nstde uyuyor diye süt içip girdim doktorun yanına doktor bile dedi çok hareketli diye

Benimki çok saçma şekilde kerevizden sonra delirdi dün, ya nefret etti ya bayıldı göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…