2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Hamile kalmadan önce de tatlıya çok düşkündüm ama 3.trimester bir şey oldu gözüm dönüyor resmen tatlı canavarı oldum
Ay ben hic duskun degildim. Hamilelikte hamur isi ve tatliya dustum. Bugun evde tatli bi se bulamadim en son cevizi bala batirarak yiyordum

Benimkisi de kuruyemiş yiyince coşuyor özellikle fındıktan sonra

Hahaha sebzeci biri bence benimki pırasadan sonra da coşuyor seviyor bence
Ben aşırı sebzeciyim en nefret edilen sebzeleri bile çok severim umarım bana çeker babası biraz daha etobur bir bey bu akşam menüde bamya var bakalım bamyada nasıl tepki alacağız

Ben aşırı sebzeciyim en nefret edilen sebzeleri bile çok severim umarım bana çeker babası biraz daha etobur bir bey bu akşam menüde bamya var bakalım bamyada nasıl tepki alacağız

Ay biz karı koca sebzeciyiz zeytinyağlılar falan bu performanslarını ek gıdada görmek istiyoruz bebişlerin

Bu arada günlerdir devam eden ishalim var. Kabızlık yaşar mıyım diye düşünürken ishalle uğraşıyorum. Karnım da sertleşiyor. Var mı böyle bi durum yaşayan. Doğum habercisi değildir umarım

Kızlar aceleci ya kuzum cıkmak istiyolar hemenminik keşifciler yerimmgenelde de kız bebek daha erken doğuyor canım. Benim de coo sakin mesela 2 gündür cok hareketli sağ kaburgam ağrıyor ayakları ordaymıs. Ondan önceki gün tık yoktu fazla. Dönmüs mesela hissetmedim bile erkekler daha uysal anne karnında sanırım. O yüzden bazen hamile oldugumu bile unutuyorumama doğunca napcaklar bize bilmiyorum

Ya bende çok merak ediyorum kimisi anne karnında nasılsa sonra da öyle olur diyor bende bunu umuyorum ilk temennim sağlıklı olması tabi ama biraz uslu olursa tadından yenmez

Ya bende çok merak ediyorum kimisi anne karnında nasılsa sonra da öyle olur diyor bende bunu umuyorum ilk temennim sağlıklı olması tabi ama biraz uslu olursa tadından yenmez
Yaaa hahaha hadi insallah canım umarım uysal olurlar bizi cok yormazlar. Bu arada resmen doğuma 3 hafta falan var ama hala hastane cantasını hazırlamadım kızlaraslında her sey hazır yıkandı ütülendi sadece koyup yerleştirmek var ama asırı derecede üseniyorum gözümde büyüyor

Bir an önce hazırla canım bende öyleydim sadece yerleştirmesi vardı geçen hafta yaptım çantayı eşim beynimin etini yiyordu hazırla diye zamanında gelsinler tabi ama artık ne olacağı belli olmaz

Benim kızı görmenizi isterdim karnımdayken yani bu kadar küçük bebek nasıl böyle güçlü olabiliyor şaşkınlık içindeyim annem geçen gördü bu senden de fena diyor karnım bir sağa bir sola esniyor bazen de kazı çalışması

Ay valla ne söylesem normal diyor doktor utanıyorum artık sormaya sen yine endişe ettiğin yerde sor doktora az zamanımız kaldı belirtiler önemli olabilir
Ben de ondan sormadım işte
Ayyy maşallah ne güzel hiçbirinizin göbüşünde çatlak yok, ben günlük yağlanmama rağmen çatladım
Tamamen genetik olduğunu düşünüyorum hatta eminim büyük kızımda da bu bebeğimde de haftada bir zorla yagladim diyebilirim o kadar zor gelen bişey bana bı tane bile catlagim yok annemin de aynı

Hazırla canım bu hafta mutlaka, Allah korusun acil bir durum olabilir şuandan sonra hepimiz için doktor uyardı geçenlerde beni herşeyin hazır olsun dedi. Sonra eşimle valizi yerleştirme aşamasında küçük bir sinir krizi yaşadım ona ne gerek var bunu nerde kullanıcaz beynimi yedi, sonra fırçayı yiyince gördü gününü artık karışmıyor ay şimdi yine düşündükçe deliriyorum

Aman maşaAllah. Bende aynı bu sekildeyim 10 gün önce yine yalancı sancı vs vardı hepsi gitti tık yok dümdüz bendede
Ben de hiç olmadı yalancı sancı. Olmaması daha iyi benim için ama insan yine de acaba bir sorun mu var diyor biz de hiçbir şey beğenmiyoruz sanırım kafaya takacak şey ariyoruz
Senin serklajı ne zaman alacağını söyledi mi canım progestan iğne falan kullanıyorsan ondan olmuyor canım dikiş alınca da gelmek bilmiyorlar
Canım eğer suyun vs gelirse acile gidiyosun hemen serklajı alırlar bana haber verirler doğum en kısa zamanda olur onun haricindeki durumlarda planladığımız sezeryan günü alcaz dikişi dedi. Ameliyat esnasında mi yoksa alttan muayene şeklinde mi alınacak onu sordum şaka yapar gibi bilmiyorum bakcaz dedi tedirgin etti beni. Ben ameliyat esasinda alınıyor diye biliyodum ama kafamı karıştırdı inşallah normal almaz
Fizik tedaviye yolladi bugun.kas agrisiymis normalmis
Ben hiç sormadım doktora da çok kilo aldım dedim heralde ondan sağ dizim çok zorluyor beni uzun süre aynı pozisyonda kalınca hareket ettiremiyorum resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…