- 24 Eylül 2024
- 738
- 1.018
- 28
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #21.921
Ay ben hic duskun degildim. Hamilelikte hamur isi ve tatliya dustum. Bugun evde tatli bi se bulamadim en son cevizi bala batirarak yiyordumHamile kalmadan önce de tatlıya çok düşkündüm ama 3.trimester bir şey oldu gözüm dönüyor resmen tatlı canavarı oldum
Benimkisi de kuruyemiş yiyince coşuyor özellikle fındıktan sonraBen ne kadar tatlı düşkünüysem oğluşun o kadar alakası yok.normalde bebekler tatlı yiyince coşar benimkine etki etmiyor. Ama kefir, süt falan içersem coşuyor. Geçen hafta nstde uyuyor diye süt içip girdim doktorun yanına doktor bile dedi çok hareketli diye
Ben aşırı sebzeciyim en nefret edilen sebzeleri bile çok severim umarım bana çeker babası biraz daha etobur bir beyHahaha sebzeci biri bencebenimki pırasadan sonra da coşuyor seviyor bence
Of bu hamur işi hamilelerin belası benceAy ben hic duskun degildim. Hamilelikte hamur isi ve tatliya dustum. Bugun evde tatli bi se bulamadim en son cevizi bala batirarak yiyordum
Ben aşırı sebzeciyim en nefret edilen sebzeleri bile çok severim umarım bana çeker babası biraz daha etobur bir beybu akşam menüde bamya var bakalım bamyada nasıl tepki alacağız
Şimdiden damak tatları oluşuyor çok ilginç geliyorBenimkisi de kuruyemiş yiyince coşuyor özellikle fındıktan sonra
Kızlar aceleci ya kuzum cıkmak istiyolar hemenBebeğin kişisel gelişimine göre veriyorlar sanırım canım, benim kız daha erken gelecek gibi biliyor musunbugün bildiğim kasığımda geziyor ve çok kasılmam var, çatı ağrım ve bacaklarımın yanlarına vuran bi ağrı var bugün, aceleci kız anneyi yerden yere çarpıyor
Ya bende çok merak ediyorum kimisi anne karnında nasılsa sonra da öyle olur diyor bende bunu umuyorumKızlar aceleci ya kuzum cıkmak istiyolar hemenminik keşifciler yerimm genelde de kız bebek daha erken doğuyor canım. Benim de coo sakin mesela 2 gündür cok hareketli sağ kaburgam ağrıyor ayakları ordaymıs. Ondan önceki gün tık yoktu fazla. Dönmüs mesela hissetmedim bile erkekler daha uysal anne karnında sanırım. O yüzden bazen hamile oldugumu bile unutuyorum ama doğunca napcaklar bize bilmiyorum
Yaaa hahaha hadi insallah canımYa bende çok merak ediyorum kimisi anne karnında nasılsa sonra da öyle olur diyor bende bunu umuyorumilk temennim sağlıklı olması tabi ama biraz uslu olursa tadından yenmez
Bir an önce hazırla canım bende öyleydim sadece yerleştirmesi vardı geçen hafta yaptım çantayı eşim beynimin etini yiyordu hazırla diyeYaaa hahaha hadi insallah canımumarım uysal olurlar bizi cok yormazlar. Bu arada resmen doğuma 3 hafta falan var ama hala hastane cantasını hazırlamadım kızlar aslında her sey hazır yıkandı ütülendi sadece koyup yerleştirmek var ama asırı derecede üseniyorum gözümde büyüyor
Benim kızı görmenizi isterdim karnımdayken yani bu kadar küçük bebek nasıl böyle güçlü olabiliyor şaşkınlık içindeyimKızlar aceleci ya kuzum cıkmak istiyolar hemenminik keşifciler yerimm genelde de kız bebek daha erken doğuyor canım. Benim de coo sakin mesela 2 gündür cok hareketli sağ kaburgam ağrıyor ayakları ordaymıs. Ondan önceki gün tık yoktu fazla. Dönmüs mesela hissetmedim bile erkekler daha uysal anne karnında sanırım. O yüzden bazen hamile oldugumu bile unutuyorum ama doğunca napcaklar bize bilmiyorum
Ayyy maşallahCok korkuyorum pirsing yeri yirtilcak diye takmiyorum tabiki ama fark ettimki kiz bebek ve erkek bebek gobegi cidden baya farkli
Maalesef %90 genetik canım.Ayyy maşallahne güzel hiçbirinizin göbüşünde çatlak yok, ben günlük yağlanmama rağmen çatladım
Ben de ondan sormadım işteAy valla ne söylesem normal diyor doktor utanıyorum artık sormayasen yine endişe ettiğin yerde sor doktora az zamanımız kaldı belirtiler önemli olabilir
Tamamen genetik olduğunu düşünüyorum hatta eminim büyük kızımda da bu bebeğimde de haftada bir zorla yagladim diyebilirim o kadar zor gelen bişey bana bı tane bile catlagim yok annemin de aynıAyyy maşallahne güzel hiçbirinizin göbüşünde çatlak yok, ben günlük yağlanmama rağmen çatladım
Hazırla canım bu hafta mutlaka, Allah korusun acil bir durum olabilir şuandan sonra hepimiz için doktor uyardı geçenlerde beni herşeyin hazır olsun dedi. Sonra eşimle valizi yerleştirme aşamasında küçük bir sinir krizi yaşadım ona ne gerek var bunu nerde kullanıcaz beynimi yedi, sonra fırçayı yiyince gördü gününü artık karışmıyorYaaa hahaha hadi insallah canımumarım uysal olurlar bizi cok yormazlar. Bu arada resmen doğuma 3 hafta falan var ama hala hastane cantasını hazırlamadım kızlar aslında her sey hazır yıkandı ütülendi sadece koyup yerleştirmek var ama asırı derecede üseniyorum gözümde büyüyor
Askm tamamen genetik ya benm gobekte yokta bacaklari klcayi gor berbatAyyy maşallahne güzel hiçbirinizin göbüşünde çatlak yok, ben günlük yağlanmama rağmen çatladım
Ben de hiç olmadı yalancı sancı. Olmaması daha iyi benim için ama insan yine de acaba bir sorun mu var diyor biz de hiçbir şey beğenmiyoruz sanırım kafaya takacak şey ariyoruzAman maşaAllah. Bende aynı bu sekildeyim 10 gün önce yine yalancı sancı vs vardı hepsi gitti tık yok dümdüz bendede
Canım eğer suyun vs gelirse acile gidiyosun hemen serklajı alırlar bana haber verirler doğum en kısa zamanda olur onun haricindeki durumlarda planladığımız sezeryan günü alcaz dikişi dedi. Ameliyat esnasında mi yoksa alttan muayene şeklinde mi alınacak onu sordum şaka yapar gibi bilmiyorum bakcaz dedi tedirgin etti beni. Ben ameliyat esasinda alınıyor diye biliyodum ama kafamı karıştırdı inşallah normal almazSenin serklajı ne zaman alacağını söyledi mi canım progestan iğne falan kullanıyorsan ondan olmuyor canım dikiş alınca da gelmek bilmiyorlar
Ben hiç sormadım doktora da çok kilo aldım dedim heralde ondan sağ dizim çok zorluyor beni uzun süre aynı pozisyonda kalınca hareket ettiremiyorum resmen.Fizik tedaviye yolladi bugun.kas agrisiymis normalmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?