2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Hamile kalmadan önce de tatlıya çok düşkündüm ama 3.trimester bir şey oldu gözüm dönüyor resmen tatlı canavarı oldum
Ben de öyle ama yiyemiyorum ya eşim aldırmıyor evdeki olanları da saklıyor gizli gizli alıyorum arada yarın çıkıp alıcam marketten

Maalesef %90 genetik canım.
Benim annemin de var çatlakları ama gelin görün ablam çatlamamış, o genetik yalnız bana geçmiş heralde annemden
Askm tamamen genetik ya benm gobekte yokta bacaklari klcayi gor berbat
Ben bir ara birden kilo alımım olmuştu o zaman sonradan farketmiştim dizimin arkası çatlamıştı kuzum gebeliğimde de belden aşağım çatlamışş neyseki kollarımda falan yok kuzenimin kolları da çatlamış olsun bebişlerimiz sağlıkla gelsinler artık napalım

Ben olsun diye diye geyik gbi olcam asko az kaldiii

Kizlar bebegin kafası asagida olup baya kafasını oraya dayamış olan var mıydı aramizda ?
Benimki baya kafasini dayamış oraya
Doktor yat dinlen dedi baya yaslamis kafayı oraya dedi .
Erken gelmesin dedi
Bu şekilde baya bekler mi acaba ?
Gerçekten çok aşağıda hissediyorum zaten hareket ettikçe cikiverecek sanki

Ben de o tarih de doğum yapacağım inşallah Hem tarih muazzam hem babamın doğum günü combo yapmış oluyoruz biz de

Kızlar siz günde kaç çikolata vs yiyorsunuz ya? Ben gündüz bi tane büyük boy tadelle yedim şimdi 2.yi yememek için kendimi zor tutuyorum..
Ben hazır tatlı değil de zamanında çocukları Nutella diye kandırdığım tahin pekmez karıştırıp yiyorum günlük tatlı krizinin önüne geçiyorum böylece

Ben hazır tatlı değil de zamanında çocukları Nutella diye kandırdığım tahin pekmez karıştırıp yiyorum günlük tatlı krizinin önüne geçiyorum böylece
Sabahları bazen ekmekle kahvaltı yaptığımda bende yiyorum ama ı-ıh yetmiyooor yetemiyooor vücut çikolata istiyooor

Sabahları bazen ekmekle kahvaltı yaptığımda bende yiyorum ama ı-ıh yetmiyooor yetemiyooor vücut çikolata istiyooor
Hayatımda bir çikolatayı tam bitirmişliğim yoktur, son 1-2 aydır çikolatayla banyo yapacak seviyedeyim çatlayana kadar yesem yine doymuyorum

Kuzu bi donem bende baya siddetli oldu cok uzuldm oturup kalkamadm ama gecti krem kullanmaknzorunda kaldim ben ama sisligi insin diye degil agrisi azalsn diye cnku tuvalette aglatiyir otururkn aciyor anestol kullandm doktor izin verdi
Heeh işte tam olarak öyle kuzum oturunca acıyor çıkmak istemiyorum tuvalete. Bu ilacı hemen kaydediyorum sağol canım

Oyyyy yerim ben onu maşallah çok tatlı minnoş
Teşekkür ederiz teyzesii biraz da minyon olucak oğluşum 31+5 de 1850 gram 43 cm gelmişti bir yandan seviniyorum tombiş olmamasına vajinal doğum düşündüğüm için, doğduktan sonra her şekilde aldırırız kilo inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…