- 18 Mart 2023
- 1.331
- 932
- 53
- 36
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #21.961
Bende öyleydim başta dedim heralde geliyo ishal olunca ama bir haftayı geçti gelen yokBu arada günlerdir devam eden ishalim var. Kabızlık yaşar mıyım diye düşünürken ishalle uğraşıyorum. Karnım da sertleşiyor. Var mı böyle bi durum yaşayan. Doğum habercisi değildir umarım
Canım o zaman Allah kurtarsın ne diyeyim zor yoksaSabahları bazen ekmekle kahvaltı yaptığımda bende yiyorum ama ı-ıh yetmiyooor yetemiyooor vücut çikolata istiyooor
Aynısını ben de aldım beklediğimden çok çok kaliteliBen de indirimde bunu almıştım, kumaşı falan güzel genişliği de ideal gibi geldi bana.Prego Jasmine Bebek Bakım Çantası 3092 - Fiyatı, Yorumları
Prego Jasmine Bebek Bakım Çantası 3092 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
BenAskm tamamen genetik ya benm gobekte yokta bacaklari klcayi gor berbat
Benim de bir hafta olacak nerdeyse geçmiyor da anlamadımBende öyleydim başta dedim heralde geliyo ishal olunca ama bir haftayı geçti gelen yok
Gizli gizli yiyen bir tek ben değilim demek kiBen de öyle ama yiyemiyorum ya eşim aldırmıyor evdeki olanları da saklıyor gizli gizli alıyorum arada yarın çıkıp alıcam marketten
Benim bu 27. Haftamda olmuştu çok az hunileşme dahi yapmıştı başını dayanmıştı. Doktorum pek sevmeyiz bu pozisyonu yat dinlen çok yorulma demişti ama ne yalan soyliyim çok da dikkat etmedim sonra kendiliğinden düzeldi.Kizlar bebegin kafası asagida olup baya kafasını oraya dayamış olan var mıydı aramizda ?
Benimki baya kafasini dayamış oraya
Doktor yat dinlen dedi baya yaslamis kafayı oraya dedi .
Erken gelmesin dedi
Bu şekilde baya bekler mi acaba ?
Gerçekten çok aşağıda hissediyorum zaten hareket ettikçe cikiverecek sanki
Canım 34+3 üm ve bende de var bi de benim oğluş ayaklarını kaburgaya doğru dayamış çok acıtıyo34.haftadakiler bana bı cevap verebilir mi kasiklarimda çok fazla dolgunluk ve batma var hani gebeliğin ilk haftalarında öksürük hapşırık olunca nasıl canımız yanıyordu bıçak saplanir gibi aynı oyleyim bugün sizde de var mı normal mi bu acaba
Geçmiş olsun canım ama 35ten sonra birşey olmaz artık küveze bile gerek klmaz inşallahgeçmeyen böbrek ağrısından dolayı gittim üroloji doktoruna iki böbreğim de şişmeye başlamış kendi doktorumla görüştüm pazar günü kilosuna boyuna bakalım ciğer geliştirici yapıp 37. haftada sezeryanla alalım dediçok korkuyorum
Ben normalde zaten yemiyorum canım. Şuan da şekerim sınırda hiç yiyemiyorumKızlar siz günde kaç çikolata vs yiyorsunuz ya? Ben gündüz bi tane büyük boy tadelle yedim şimdi 2.yi yememek için kendimi zor tutuyorum..
Benimde ayni seker sınıra yakın bende dikkat ediyorumCanım 34+3 üm ve bende de var bi de benim oğluş ayaklarını kaburgaya doğru dayamış çok acıtıyo
Geçmiş olsun canım ama 35ten sonra birşey olmaz artık küveze bile gerek klmaz inşallah
Ben normalde zaten yemiyorum canım. Şuan da şekerim sınırda hiç yiyemiyorum
Ben sekersiz olanlardan alıyorum bitek canım hatta dondurma bile şekersizKızlar siz günde kaç çikolata vs yiyorsunuz ya? Ben gündüz bi tane büyük boy tadelle yedim şimdi 2.yi yememek için kendimi zor tutuyorum..
Çok şükür şekerim çıkmadı canım ama yine de 3.trimestera kadar dikkat etmeye çalıştım artık pek tutmuyorum kendimiBen sekersiz olanlardan alıyorum bitek canım hatta dondurma bile şekersizsenin şekerin guzel ozaman bi problemin yok
Benim gobişte aynı canım asla 34 haftalık diyemezsinBenim göbeğin asla belli olmayışı peki kızlartabi daha 30-31 haftalıktı burda
Bizimki de muhtemelen babaya benzeyecek ultrason hemşiresi bile babasını görmeden babaya benziyor bu seninle alakası yok dedi9 ay sen taşı gitsin ona benzesin neyse artık yanaklı tatlı bi bebiş olacak gibi
Hunilesmeyi alttan muayene ile mi anlıyor?Gizli gizli yiyen bir tek ben değilim demek kiEşim tepemde lokmalarimi sayıyor sürekli 30 kilo aldım napim veririm aman ac mi kalayım
Benim bu 27. Haftamda olmuştu çok az hunileşme dahi yapmıştı başını dayanmıştı. Doktorum pek sevmeyiz bu pozisyonu yat dinlen çok yorulma demişti ama ne yalan soyliyim çok da dikkat etmedim sonra kendiliğinden düzeldi.
Aynen canım hiç kafana takma gayet iyi kilosu dünyaya geldikten sonra öyle hızlı büyüyorlar ki ohooooo ilk aydan 1,5 kilo almış oluyorlar genelde. O yüzden hicccc takma kiloyuTeşekkür ederiz teyzesiibiraz da minyon olucak oğluşum 31+5 de 1850 gram 43 cm gelmişti bir yandan seviniyorum tombiş olmamasına vajinal doğum düşündüğüm için, doğduktan sonra her şekilde aldırırız kilo inşallah
Ben tam tersi 2.trimesterde bol bol yidim simdi dikkat ediyorum keşke senin gibi yapsaymışımÇok şükür şekerim çıkmadı canım ama yine de 3.trimestera kadar dikkat etmeye çalıştım artık pek tutmuyorum kendimi
Benim tatlıya zaafım çokKızlar siz günde kaç çikolata vs yiyorsunuz ya? Ben gündüz bi tane büyük boy tadelle yedim şimdi 2.yi yememek için kendimi zor tutuyorum..
Bazen bende yapıyorum paketli olarak bir tek tadelle yiyorum içeriği temiz diyeBenim tatlıya zaafım çok
Genelde evde yapıp yemeye çalışıyorum paketli dışında
Şerbetli ya da sütlü yapıp yiyorum
Paketli de canim ne isterse yedim ama artık onu çok yemek istemiyorum korkuyorumBazen bende yapıyorum paketli olarak bir tek tadelle yiyorum içeriği temiz diye
Hamilelikte ne sevilmiyor kiPaketli de canim ne isterse yedim ama artık onu çok yemek istemiyorum korkuyorum
Tatlıyı seviyordum zaten ama hamilelikte çok daha sevdim
Benimki paraleldi ,bas asagi dönmüş farketmemistimKızlar peki bebişi baş geliş pozisyonda olanlar genelde nasıl hissediyorsunuz hareketleri nerede hissediyorsunuz
Kafası mesane ve kasığıma baskı yapıyor, sırtı sağımda o yüzden tekmeleri solda hissediyorum.Kızlar peki bebişi baş geliş pozisyonda olanlar genelde nasıl hissediyorsunuz hareketleri nerede hissediyorsunuz
Şimdi gaza gelip hazırladım istenenleri canım ama eksikler var onları halletmem lazım. Biberon enjektör falan onlar sterilize edilmedi daha. Bir de kahve istemişler kahve ve her ihtimale karşı mama alıp koyucam valizeBir an önce hazırla canım bende öyleydim sadece yerleştirmesi vardı geçen hafta yaptım çantayı eşim beynimin etini yiyordu hazırla diyezamanında gelsinler tabi ama artık ne olacağı belli olmaz
Hahaha ya bizim grubun kız bebeleri ciddi anlamda tam bir çılgınBenim kızı görmenizi isterdim karnımdayken yani bu kadar küçük bebek nasıl böyle güçlü olabiliyor şaşkınlık içindeyimannem geçen gördü bu senden de fena diyor karnım bir sağa bir sola esniyor bazen de kazı çalışması
Şimdi ben de benim ve oglus icin genel ihtiyacları koydum canım %90lık kısmı bitti diyebilirimHazırla canım bu hafta mutlaka, Allah korusun acil bir durum olabilir şuandan sonra hepimiz için doktor uyardı geçenlerde beni herşeyin hazır olsun dedi. Sonra eşimle valizi yerleştirme aşamasında küçük bir sinir krizi yaşadım ona ne gerek var bunu nerde kullanıcaz beynimi yedi, sonra fırçayı yiyince gördü gününü artık karışmıyoray şimdi yine düşündükçe deliriyorum
Hadi hayırlısı olsun canım ikimiz için deBen de o tarih de doğum yapacağım inşallahHem tarih muazzam hem babamın doğum günü combo yapmış oluyoruz biz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?