2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Bu arada günlerdir devam eden ishalim var. Kabızlık yaşar mıyım diye düşünürken ishalle uğraşıyorum. Karnım da sertleşiyor. Var mı böyle bi durum yaşayan. Doğum habercisi değildir umarım
Bende öyleydim başta dedim heralde geliyo ishal olunca ama bir haftayı geçti gelen yok

Aynısını ben de aldım beklediğimden çok çok kaliteli
Askm tamamen genetik ya benm gobekte yokta bacaklari klcayi gor berbat
Ben karnımda hiçbir şey yok kalçam fena. Ergenlikten beri kalçamda vardı ama benim aynı yerden devam ediyor. Gerçekten genetik ailece böyleyiz
Bende öyleydim başta dedim heralde geliyo ishal olunca ama bir haftayı geçti gelen yok
Benim de bir hafta olacak nerdeyse geçmiyor da anlamadım

Ben de öyle ama yiyemiyorum ya eşim aldırmıyor evdeki olanları da saklıyor gizli gizli alıyorum arada yarın çıkıp alıcam marketten
Gizli gizli yiyen bir tek ben değilim demek ki Eşim tepemde lokmalarimi sayıyor sürekli 30 kilo aldım napim veririm aman ac mi kalayım
Benim bu 27. Haftamda olmuştu çok az hunileşme dahi yapmıştı başını dayanmıştı. Doktorum pek sevmeyiz bu pozisyonu yat dinlen çok yorulma demişti ama ne yalan soyliyim çok da dikkat etmedim sonra kendiliğinden düzeldi.

Canım 34+3 üm ve bende de var bi de benim oğluş ayaklarını kaburgaya doğru dayamış çok acıtıyo
Geçmiş olsun canım ama 35ten sonra birşey olmaz artık küveze bile gerek klmaz inşallah
Kızlar siz günde kaç çikolata vs yiyorsunuz ya? Ben gündüz bi tane büyük boy tadelle yedim şimdi 2.yi yememek için kendimi zor tutuyorum..
Ben normalde zaten yemiyorum canım. Şuan da şekerim sınırda hiç yiyemiyorum

Benimde ayni seker sınıra yakın bende dikkat ediyorum

Benim gobişte aynı canım asla 34 haftalık diyemezsinbenim kızda aynı babası ama ben eşimle taniştıgımdan beri aynı şeyi söylüyodum bi evladım olursa aynı ona benzesin diye

Hunilesmeyi alttan muayene ile mi anlıyor?
Hunilesmeden bahsetmedi ama evet çok dayamış kafayı erken gelmesin yat dinlen dedi
Karnimda aşağıda zaten
Bebegi de çok aşağıda hissettiğim için korktum
İyi kendiliğinden düzelmiş sizin

Aynen canım hiç kafana takma gayet iyi kilosu dünyaya geldikten sonra öyle hızlı büyüyorlar ki ohooooo ilk aydan 1,5 kilo almış oluyorlar genelde. O yüzden hicccc takma kiloyu

Kızlar peki bebişi baş geliş pozisyonda olanlar genelde nasıl hissediyorsunuz hareketleri nerede hissediyorsunuz

Bir an önce hazırla canım bende öyleydim sadece yerleştirmesi vardı geçen hafta yaptım çantayı eşim beynimin etini yiyordu hazırla diye zamanında gelsinler tabi ama artık ne olacağı belli olmaz
Şimdi gaza gelip hazırladım istenenleri canım ama eksikler var onları halletmem lazım. Biberon enjektör falan onlar sterilize edilmedi daha. Bir de kahve istemişler kahve ve her ihtimale karşı mama alıp koyucam valize
Hahaha ya bizim grubun kız bebeleri ciddi anlamda tam bir çılgın ben yemek yerken oğluş vurunca bile oğlum şimdi annen yemek yiyor diyorum resmen söz dinliyor vurmayı kesiyor
Şimdi ben de benim ve oglus icin genel ihtiyacları koydum canım %90lık kısmı bitti diyebilirim
Ben de o tarih de doğum yapacağım inşallah Hem tarih muazzam hem babamın doğum günü combo yapmış oluyoruz biz de
Hadi hayırlısı olsun canım ikimiz için degercekten de tarih muazzam umarım bizim için de muazzam unutulmaz bir gün olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…