2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Ayyy hayırlı olsun canım benim

Hımm anladım canım çoğu kişininki martta teslim edildi bizimkinden haber yok o da vaktini zamanını bekliyor zaar hangi semtte senin ev

Depremden sonra afadın yaptığı toki evlerinden mi bahsediyorsunuz ?
Yok canım bizimki depremden önce çıkmıştı hatta bize yapılanları evi hasarlı olanlara teslim etmişler kalanını da bizle beraber çıkanlara vermişler kalanlar da bekliyor daha

Çarşamba günü cnm zaten öğün son artık dedi belki 2 gün daha bekleyip suni sancıyla başlatiriz dedi
Az kaldı sabret öyle böyle çıkacak bebiş zamanını bekliyor

Herkes kendi için gidiyo benim kaynimda çok para harcadı gidebilmek için bir sürü zorluk çekti ama hamama giren terler gitmeseydi
Aynen valla oturum alsa bana ne faydası dokunacak sanki malı mülkü kendine alacak tatile gelip gidecek olan bize olacak o yüzden onları düşünüp vermedim herkes işine baksın ismi de hiç taviz vermem

Bence biran önce yıka beşiğin içine bir çarşafla örtüp koy gelince yerleştirirsin canım her ihtimale karşı hastane çantanı da hazırlarsın hem
Yarın hastane çantama koyacaklarımı yıkayacağım zaten ertesi güne de kurur ütüler koyarım, dolapta çarşambaya gelir en azından hastane çantası hazır olsun… Temizliğe de başlıcam bu hafta yoksa zor hazır olur

Yok canım bizimki depremden önce çıkmıştı hatta bize yapılanları evi hasarlı olanlara teslim etmişler kalanını da bizle beraber çıkanlara vermişler kalanlar da bekliyor daha
Sen ödemesi var falan diyince kafam karıştı benim de maraşra toki çıktı dulkadiroğlunda 2 yıl ödemesi yok dediler bir an şaşırdım o yüzden

Maşallah canım güle güle büyütün

Birazcık ilerlese gelecek senin bebiş Allah yardımcın olsun canım.

Doğrudur çünkü gece coşuyor artık gece olsun istemiyorum resmen işkence oldu bana

Yaa tasuuumm iyiyim balım çok şükür 35+1 iz bugün, amin bitanem teşekkür ederim sen nasılsın bebiş nasıl büyümüştür bücür
Mınnosummm napıyosuun,dogumun ne zaman hayırlısıyla?Hayırlı dogumlar dılıyorum sımdıdenkuzumun adı ne olacak?adıyla gelsın inşallah

Evet bizide ozaman çok bunalttilar eşim içinde gitsin falan dendi istemedim herkes yardım etti maddi konuda gerçekten bazı anneler evlat ayrımı yapio bunu çok net gördüm ev aldım bize kimse yardım etmedi ama onlara seferber oldular çocukları bile farklı tutuluyo

Sağlıkla büyüsün canım, gözünüz aydın

Ayy iyi olmana çok sevindim valla ben doğurmuş kadar rahatladım sağlık probleminden bahsetmiştin, bugün hep aklımdaydın bebiş nasıl her şey yolundadır umarım
Cok sükür kanama problemim korkttugum gibi olmadı kan takviyesine bile gerek kalmadı suanlık umarım böyle devam eder artmaz sonradan

Gözün aydın canım maşallah

Hımm anladım canım çoğu kişininki martta teslim edildi bizimkinden haber yok o da vaktini zamanını bekliyor zaar hangi semtte senin ev
Yeni yerleşim bizim oralar canım sacır mahallesi diye geçiyor, Abdülkadir yüksel hastanesinin yukarı tarafında tepedeki evler

Cook gecmis olsun canım güle güle büyütün bebeginizisimdi nasılsın agrıların var mi??

Mınnosummm napıyosuun,dogumun ne zaman hayırlısıyla?Hayırlı dogumlar dılıyorum sımdıdenkuzumun adı ne olacak?adıyla gelsın inşallah
Yaa bebişimm numaran kapalı artık sanırım yazdım ulaşamayınca artık işe gitmiyosn diye silmiştimAma burada gözüm sürekli üzerinde sanırım poyrazımız biraz kolik bir bebekmiş. Nasıl gidiyor annelik, ne kadarlık oldu paşamız
Ben de annemlere geldim doğumu annemlerde yapacağım, şu an vajinal doğum görünüyoruz. Mayısın sonları görünüyor normalde doğumum eğer kırkını beklerse İsmini de Miran yapmayı düşünüyoruz kuzucum. Çok teşekkür ederimm çok heyecanlıyım imoşum ya sabırsızlıkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…