2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Benimde bugün sol kasıgımda agrı oldu canım tamda duşa giricektim sonra hemen gecti

Dogum ıznınde oldugum ıcın kapalı telefon evet bitanemevet azıcık yaramaz benım mınnosum ama herseye deger onun tüüm özelliklerine hayranımyorgunlugu bıle unutuyorum,canım oglumbu kadar mınnos bır kalbım oldugunu ben bıle bılmıyordumbende 40ı cıkana kadar annemlerde kaldım kuzum,tecrube olmayınca zorlandım ben alısana kadar baya,ınsallah sen hemencecık alısırsınadıda çok güzelmiş Miran-Baran tarzı ısımlerı sevıyorum ben,adıyla yaşasın inşallah annesı,benıde etıketle dogumun olunca,kolaylıkla gecsın ınsallah

İnşAllah gönlüne göre olur cano

Ayyy ben biliyordum senin ne kadar minnoş bir kalbin olduğunuu, darısı sağlıkla bana ve bekleyen tüm hamişlere olsun inşallah
Evet ben de tecrübe olmadığı için evimde kalsam kayınvalidemler gelicekti, ben de rahat edemem onlardan biri gelse o yüzden dedim annemlere gidicem ben zaten miran ve baran arasında kalmıştık bebişim sonra miranda kararlaştırdık yaaa etiketlerim tabii hiç etiketlemez olur muyum, amin inşallah bebişim teşekkür ederim

Canım hayırlı olsun

Ultrasonla kilosu arasında ne kadar fark var

Maşallah Sağsalim büyütün inşallah

Bende anlatayım hikayemi kızlar sabah 5de tuvaletimin gelmesiyle uyandım ayağa kalkar kalkmaz suyum geldi ancak tuvaletimde olduğu için su muydu idrar mıydı anlayamadim aradan 1 saat geçince tekrar gelmeye devam etti dedim suyum geliyo eşim çalışıyordu aradım geldi hemen o sırada bir duş aldım saçımı kuruttum sabah 7 oldu hastaneye gittik bu arada doktoruma haber verdim yolda gidene kadar 10 dakikada bir sancım geldi saat 8de hastaneye gittik önce ultrasona girdim rahim ağzım iyice incelmisti bebekte kanalda asagidaydi sonra alttan muayeneye aldılar açıklık 5--6 santim arası dedi ebe şaşırdı senin bu açıklıkla ortalığı ayağa kaldırman gerekiyordu diye ama ben öyle şiddetli ağrı hissetmedim. Kontrolden sonra nstye girdim düzenli sancılarım vardı 60-70 arası. Sonrasında damar yolum açıldı serum takıldı lavman yapıldı ben biseyler atıştırdım saat 10 buçuk gibi tekrar nst ye çağırdılar ama ben o arada artık sancidan kafayı yedim nst cekilene kadar. Nst yi çıkardılar tekrar açıklık kontrolü yapıldı 9cm olmuş hemen dogumhaneye alındım orda çok güçlü ıkınma bekliyorlar yalnız benim oğlum baya asagidaydi ama düzgün yönetemediğim için 45 dakikada doğdu oğlum o içimden çıktığı an bütün ağrım sancım bitti, ben oğluma 9 sene sonra kavuştum ağustosta evlilik yıldönümümüz tüp bebek annesiyim. Dilerim hepinizin doğumu hızlı kolaylıkla su gibi geçsin inşallah hepiniz saglikla kucağınıza alın

MaşaAllah maşaAllah canım ne güzel bir doğum hikayen olmuş sağlıkla mutlu büyüsün bebeğin. Ne güzel bir gün oldu günümüzü güzelleştirdi sizlerin güzel haberleri

Ay maşallah allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Pozitif bı dogumunuz olmuş ne güzel 5 6 cm açıklıkla gitmek hayırlı ömürlü olsun bebeğiniz

M MAdes canim yazdiklarini sok icinde okudum. Kayninin senden borc istemesi de ayri bir korkuncluk. Sende para oldugu nerden biliyolar ki? Dugun takilarini falan mi istedi? Aferin esine verdirmemis

Kızlar meme ucu yarası için birisi ayva çekirdeği jeli demişti, onu yaptım ama doğru mu yaptım emin değilim. Hanginizdi.bana destek olur musunuz

Aynen canım kesinlikle öyle oluyor bize olan şeylere sevinmiyorlar bile ev çıktı bize çıkmadıktan sonra ne yapalım dediler araba aldık hayırlı olsun diyen çıkmadı sevinmediler ama Allah herkesin gönlüne göre versin bişey demiyorum o giden kaynım için ellerinden ne gelirse yaparlar dualar ederler gözümde yok ben eşimle iyi olayım yeter çok kandırıp birikimimi heba etmeye çalıştılar hep önlerine taş koydum istedikleri olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…