2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Evet, bazen tam haftasında doğsa bile solunum desteğine ihtiyaç olabiliyormuş. Genelde 36 dan sonra riskin düştüğünü söylüyor ama her bebiş farklı tabii
Aynen canım bebisin gelisimiyle alakalı kesinlikle arkadasım da suyu azaldıgı icin tam 37. Haftada sezeryanla doğum yaptı oğlu 12 gün küvezde kaldı. 37+3 diye belirtti doktorum ama tabii kisiye göre değisir. İns hicbirimiz bebislerimizden ayrılmak durumunda kalmayız

Ay Allah korusun inşallah canım tek isteğim hepimiz sağlıkla kavuşalım

Kızlar toplu cevap vereyim hepinize cok tesekkür ederim cevaplarınız için. Sabah saatlerinde 6.30 gibi tuvalette kan gördüm . Adet sancisi gibi sancida geldi arkasindan hemen sancilarin sıklığı da arttı 10 dk da bir 5 dk da bir gelip gelip gidiyordu hastanede sancılar cıktı dayanamıyordum ama az gösteriyordu sonra doktoru beklerken tekrar sümüğümsü uzun kanlı akıntılarım oldu bitmedi zaten hiç . sancım vardı artmisti 3 cm denildi bi saat bekledim tekrar nst te alındım ama o kadar bagiriyodum ki sanci geldiği zaman cok duramadan beni dogumhaneye aldılar bakıldı doğum icin aciklik tamamdir sancin geldi mi ıkın denildi 1.30 gibi doguma alindim 15.30 da dogum gerceklesti allah herkese bu duyguyu yasatmayı nasip etsin 37+6 haftalıktık 2850 boyu 50 cm . Ultrasonda daha kilolu gösteriyodu

Maşallah canım, sağlıkla büyüt

Gözün aydın canım. Maşallah bebisine sağlık mutlulukla büyütün Darısı bizlere

A Ak23 canım merak ettim ne yaptın senle aynı durumdaydık galiba kanama durumundan
Dogum baslamadan 2-3 saat önce 3 doz faktör yapıldı 8 saat sonra bidaha yapacaklar kanamam normaldi plesanta cıkarken içe baskı uygulanırken gitti biraz ama simdi iyiyim bakalım hafta sonu hastanedeyim umarım sonradan kanama artmaz

En doğrusunu yapıyorsun canım bunların hakkından iyi geliyorsun geri kafalılar sinir oldum burda
Ya isteyebilirler ama koymadıysam geri niye söylüyorsun ki annem de duyunca kaç aydır orda kalıyor temizliğini yaptı koysun demiş koyamam dedim annem de ayrı çeşit çocuğu kaynanam istedi istediyse bi zahmet baksın da

Kuzeyşehir tokileri mi kuzum, ay ben başvuru yaptım çıkmadı bana ama neyseki biz de kayınvalidemlerden borç alarak aldık bir şekilde ev şimdi kayınvalidemlere ödüyoruz ay ay
Güle güle otur canım kuzeyşehir evet ama herkesin ki teslim oldu bizimki kaldı sen Nizip deydin sanki

A Ak23 umarım iyisindir ? Hepimiz çok merak ettik seni güzel haberlerini bekliyoruz
Çok şükür iyiyim yoldayken birkac kez yazdım buraya hep aklımda haber vermek vardı aileme haber vermiş gibi ilk buraya yazasım vardı ama anca telefonu elime aldım herkesede o sancıdaylen dua ettim rabbim sizleride tez sancıda kurtarsın

Benimde öyle canım yürüdüm biraz ondan heralde arkası gelmedi
Bazen zorlanınca kılcal damarlarda ufak kanamalar olabiliyormuş, benim devam etmediği için çok önemsememiştim, 2 hafta filan geçti üzerinden sanırım. Biraz dinlen canım eğer devam ederse gidersin zaten için rahat eder

Of evet yaaa ,aslında öyle olmak istemiyorum ,relax olmak istiyorum çocuktan sonra napariz o zaman biz kim bilir

Ayy iyi olmana çok sevindim valla ben doğurmuş kadar rahatladım sağlık probleminden bahsetmiştin, bugün hep aklımdaydın bebiş nasıl her şey yolundadır umarım

Hayırlı uğurlu olsun canım gözünüz aydın, darısı başımıza

Güle güle otur canım kuzeyşehir evet ama herkesin ki teslim oldu bizimki kaldı sen Nizip deydin sanki
Benim annemler Nizip’te canım kendi evim Gaziantep’te. Doğumdan sonra bir süre annem bakacağı için bana nizibe annemlere geldim. Evet ben de kuzeyşehir tokileri teslim edildi diye biliyordum sizin neden henüz teslim edilmedi

Sağlıkla büyüsün gözünüz aydın..
Uzun güzel ömrünüz olsun hep birlikte.

Sağ salim kurtuluruz inşallah canım

Az once esimle birbirimize girdik cirba yemek ne varsa herseyi firlattim salon bitik heryer corba bezelye yemegi salca ayran snrada esimi kovdm evden smdi uzandm felaket sancm var sag kasigimda herhangi bir akinti kanama yok uzaninca biraz gecti ama korktm biraz dogm sancisi boyle birsey degil demi kizlar

cok guzel haber, cok tebrik ederim. Saglikli ve mutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…