2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Tabi tansiyon sıkıntı kanala girmis dedi aşırı baskı yapio drda anladı zaten kanalda çok baskın duruyo diye ama gelesi yok sabah çok korktum resmen gobegimin ortasinda toplandı öğlene doğru düzeldi uyumuşum o ara

BEnim hala kilosunu ölçüyor şaşırdım şuan benimki neye göre ölçüm yapio ozaman acilmayada bakılması benim ya bı deprem oldu kafa gitti çocuklar evde olunca kalmak istemedim inşallah benimde açılmıştır bu hafta doğar seninde suniye gerek kalmadan açılır inşallah

Maşallah bunu sonradan gördüm inşallah hızlıca toparlanırsın canım gözün aydın sağlıkla büyüt

Stresten olmuştur sakin olun hepimiz aynıyız demekki hormonlar tavan

Kafası sağdan yerleşmiş canım, sırtı sağda bebeğin. Son ölçtüğünde de pozisyondan dolayı bacağını önceki haftaya göre kısa ölçtü mesela. Bebeğin pozisyonu da önemli ölçüm için, ortalama bir şey söylüyor ama yanılma payı arttı dedi. Bu hafta için 3,300 3400 gibi dedi ama net bir şey söylemedi artık fazla kilo alımı olmaz dedi.

Yürüyüş evet ya ben yapamıyorum bugün biraz evi sildim dışarı hiç cikamiyorum korkuyorum sanki aşağı düşecek gibi oluyor

Haftan güzel canım kuveze gerek kalmaz inşallah

Yürüyüş evet ya ben yapamıyorum bugün biraz evi sildim dışarı hiç cikamiyorum korkuyorum sanki aşağı düşecek gibi oluyor
Benim de öyle sanki bacak aramda gibi kafası anneme dedim sanki çıkacak yürürken diye ama inat ettim yürüdüm yine kasılmam tavan yaptı şuan. Benim anladığım bu işin olayı yürüyüş başka bir şey değil. Bak o bacak aramdaki baskı hissine rağmen 7.600 adım atmışım bişey de olmadı. Korkma sende yanına birini al yürü yürüyebildiğin kadar

Benimkide 3450 inşallah 3500 geçmez de kolay gelirler aynıyız

Ayy bende bı miskinlik var heralde evde iş yapıyorum çömelip kalkıyorum

Ayy bende bı miskinlik var heralde evde iş yapıyorum çömelip kalkıyorum
Yok bende de var aynı durum bıraksan hiç kalkmam oturduğum yerden. Ama suni sancı ya da sezaryen olayına girmek istemiyorum biraz inat ettim kendiliğinden gelsin diye o yüzden bu hırsım

Benim kaynimda yurt dışına gitti ne münasebet bu isim konularına çok gıcığım zaten herkes karışıyor ben de mihra koyucam Allah nasip ederse kaynanam dile gelmiyor falan bir sürü yorum yaptı eşim de biraz burun kıvırdi biz çocuklarla karar verdik dedim kimseyi ilgilendirmez ben taşıyorum sonuçta kızım çok istedi bende onu istiyorum

Herkes kendi için gidiyo benim kaynimda çok para harcadı gidebilmek için bir sürü zorluk çekti ama hamama giren terler gitmeseydi

Ayy kolay doğsun diye habire yiyiyorum ama hikaye bence bişey olduğu yok
Bugün okudum bir makalede yoğun östorojen hormonunun doğumu başlattığını bunun ise geceleri melatonin hormonunun üretilmesiyle daha fazla sagılandığını o yüzden geceleri ağrıların daha yoğun yaşandığını doğumların çoğunun o yüzden gece başladığından falan bahsediyordu suni sancılarında östorojen hormonu içerdiğini yazıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…