- 18 Mart 2023
- 1.330
- 932
- 53
- 36
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #26.161
Tabi tansiyon sıkıntı kanala girmis dedi aşırı baskı yapio drda anladı zaten kanalda çok baskın duruyo diye ama gelesi yok sabah çok korktum resmen gobegimin ortasinda toplandı öğlene doğru düzeldi uyumuşum o araEvet hep sakin ama en son nst de 160 a çıkıp birden 120 lere düştü. Sonlara doğru duzene bindi 130 140 arası devam etti o zaman biraz rahatladım. Ama doktor sorun yok dedi çok sukur, sana da öyle söylemiş.Tansiyon falan da cikinca iyice panik yapar oldum bir sey olur da fark etmezsem diye.
dogum pozisyonunda mıydı bebis? Belki o yüzden tam ortada toplanmış olabilir mi?
Allah korusun
Evet insan onu düşünüp korkuyor iyice. Senin zamanin da geldi sayılır, tabi bazen planlananın dışında seyler yaşıyoruz o yüzden en güzel nasil olacaksa hepimiz için öyle olsun. Sağlıkla gelsinler
BEnim hala kilosunu ölçüyor şaşırdım şuan benimki neye göre ölçüm yapio ozaman acilmayada bakılması benim ya bı deprem oldu kafa gitti çocuklar evde olunca kalmak istemedim inşallah benimde açılmıştır bu hafta doğar seninde suniye gerek kalmadan açılır inşallahBen de kontrole gittim bugün, her şey yolunda önceden parmak zor giriyorken şuan parmağım rahat hareket ediyor rahim ağzında açılmaların güzel dedi doktorum. 6 Mayıs sat a göre doğum tarihi, o zamana kadar gelir dedi ılık duş ve bol yürüyüş önerdi. Artık kilosuna bakmıyor ölçüm doğru olmaz şu aşamada diyor, ortalama 3.500 kg gibi olur geçmez o kiloyu dedi. Bekliyoruz artık bakalım ne zaman gelecek.
Açılma iyi olduğu için suni sancıya vs gerek kalmaz ama gelmezse gününde, duruma göre belki 1 hafta bekleriz ya da alırız o zaman karar veririz dedi.
MaşallahKızlar toplu cevap vereyim hepinize cok tesekkür ederim cevaplarınız için. Sabah saatlerinde 6.30 gibi tuvalette kan gördüm . Adet sancisi gibi sancida geldi arkasindan hemen sancilarin sıklığı da arttı 10 dk da bir 5 dk da bir gelip gelip gidiyordu hastanede sancılar cıktı dayanamıyordum ama az gösteriyordu sonra doktoru beklerken tekrar sümüğümsü uzun kanlı akıntılarım oldu bitmedi zaten hiç . sancım vardı artmisti 3 cm denildi bi saat bekledim tekrar nst te alındım ama o kadar bagiriyodum ki sanci geldiği zaman cok duramadan beni dogumhaneye aldılar bakıldı doğum icin aciklik tamamdir sancin geldi mi ıkın denildi 1.30 gibi doguma alindim 15.30 da dogum gerceklesti allah herkese bu duyguyu yasatmayı nasip etsin 37+6 haftalıktık 2850 boyu 50 cm . Ultrasonda daha kilolu gösteriyodu
Stresten olmuştur sakin olun hepimiz aynıyız demekki hormonlar tavanAz once esimle birbirimize girdik cirba yemek ne varsa herseyi firlattim salon bitik heryer corba bezelye yemegi salca ayran snrada esimi kovdm evden smdi uzandm felaket sancm var sag kasigimda herhangi bir akinti kanama yok uzaninca biraz gecti ama korktm biraz dogm sancisi boyle birsey degil demi kizlar
Kafası sağdan yerleşmiş canım, sırtı sağda bebeğin. Son ölçtüğünde de pozisyondan dolayı bacağını önceki haftaya göre kısa ölçtü mesela. Bebeğin pozisyonu da önemli ölçüm için, ortalama bir şey söylüyor ama yanılma payı arttı dedi. Bu hafta için 3,300 3400 gibi dedi ama net bir şey söylemedi artık fazla kilo alımı olmaz dedi.BEnim hala kilosunu ölçüyor şaşırdım şuan benimki neye göre ölçüm yapio ozaman acilmayada bakılması benim ya bı deprem oldu kafa gitti çocuklar evde olunca kalmak istemedim inşallah benimde açılmıştır bu hafta doğar seninde suniye gerek kalmadan açılır inşallah
Yürüyüş evet ya ben yapamıyorum bugün biraz evi sildim dışarı hiç cikamiyorum korkuyorum sanki aşağı düşecek gibi oluyorEvet ya açılma olması rahatlattı, yürüyüşlere devam , bence hurma filan hikaye 1 kilo hurma yedim o tarz şeylerin çok büyük bir etkisi yok. Ama ne zaman uzun yürüyüşler yapsam kasılma ve sancı artıyor. Bebeğin kanala tam yerleşmesi için yürüyüşü önermişti ebe
Haftan güzel canım kuveze gerek kalmaz inşallahBiz de kontrolden çıktık suyum yine aznormalde son 7 günümüz kaldı ama tansiyonum 16 lara çıkıyor 3 farklı tansiyon ilacı kullandığım halde dr um cuma günü aç gel kontrole eğer sorun varsa acil alırım dedi cuma sorun olmazsa mayısın 5 de p.tesi kesin doğum dedi 35+6 da 3470 gram 52 cm olmuş korkma kurtardı kendini dedi dr um. İnsan yine endişelenmekten alamıyor kendini ya küveze girerse ya emme refleksi olmazsa ya farklı bir durumla karşılaşırsam vb gibi bir çok şey kafamda deli gibi dönüyor. Bugün doğumu olan annelerde bebeklerini sağlıkla sorunsuz kucağına alır inşallah
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinHerkesi tek tek etiketleyemedim biz oğlumuza kavuştuk çok şükür Allah sizlerede su gibi kolay doğumlar nasip etsin kızlar inşallah dualarım sizlerle
Benim de öyle sanki bacak aramda gibi kafası anneme dedim sanki çıkacak yürürken diye ama inat ettim yürüdüm yine kasılmam tavan yaptı şuan. Benim anladığım bu işin olayı yürüyüş başka bir şey değil. Bak o bacak aramdaki baskı hissine rağmen 7.600 adım atmışım bişey de olmadı. Korkma sende yanına birini al yürü yürüyebildiğin kadarYürüyüş evet ya ben yapamıyorum bugün biraz evi sildim dışarı hiç cikamiyorum korkuyorum sanki aşağı düşecek gibi oluyor
Sanirim suan uzaniyorum gecti neredeyseStresten olmuştur sakin olun hepimiz aynıyız demekki hormonlar tavan
Benimkide 3450 inşallah 3500 geçmez de kolay gelirler aynıyızKafası sağdan yerleşmiş canım, sırtı sağda bebeğin. Son ölçtüğünde de pozisyondan dolayı bacağını önceki haftaya göre kısa ölçtü mesela. Bebeğin pozisyonu da önemli ölçüm için, ortalama bir şey söylüyor ama yanılma payı arttı dedi. Bu hafta için 3,300 3400 gibi dedi ama net bir şey söylemedi artık fazla kilo alımı olmaz dedi.
Ayy bende bı miskinlik var heralde evde iş yapıyorum çömelip kalkıyorumBenim de öyle sanki bacak aramda gibi kafası anneme dedim sanki çıkacak yürürken diye ama inat ettim yürüdüm yine kasılmam tavan yaptı şuan. Benim anladığım bu işin olayı yürüyüş başka bir şey değil. Bak o bacak aramdaki baskı hissine rağmen 7.600 adım atmışım bişey de olmadı. Korkma sende yanına birini al yürü yürüyebildiğin kadar
Eki Görüntüle 3582948
Gelirler gelirler hallederiz, artık kiloyu düşünmüyorum zaten Usg ye göre biraz düşük doğuyorlar sen de dert etme kiloyu. Ama hurmayı abartma yiyorsan. Hurma bebeğe çok kilo yapıyormuşBenimkide 3450 inşallah 3500 geçmez de kolay gelirler aynıyız
Yasa bizimde gelsinHaha hiç mide yanmam olmadı ve oğluşum gayet saçlı teyzesiiyiyiz çok şükür meme ucunu bir yakalıyor bir yakalayamıyor bi de onu halledebilirsek pazartesi kontrolümüz var
Yok bende de var aynı durum bıraksan hiç kalkmam oturduğum yerden. Ama suni sancı ya da sezaryen olayına girmek istemiyorum biraz inat ettim kendiliğinden gelsin diye o yüzden bu hırsımAyy bende bı miskinlik var heralde evde iş yapıyorum çömelip kalkıyorum
Benim kaynimda yurt dışına gitti ne münasebet bu isim konularına çok gıcığım zaten herkes karışıyor ben de mihra koyucam Allah nasip ederse kaynanam dile gelmiyor falan bir sürü yorum yaptı eşim de biraz burun kıvırdi biz çocuklarla karar verdik dedim kimseyi ilgilendirmez ben taşıyorum sonuçta kızım çok istedi bende onu istiyorumKızlar kaynımın adı Mustafa yurt dışına gitmişti bayram da eşimin teyzesi kaynanama bebeğin adını Mustafa koysunlar uzakta demiş bana da gelince söyledi eşime söylemedim bile çünkü kimsenin ismini koymak istemiyorum eşimde öyle de belki aklı karışır diye demedim bugün ismi belirleyip kart siparişi verince kaynanama ismi duyurdum biz Mustafa dedik niye koymadınız dedi oğlumla babası seçti dedim iyi anası babası var falan dedi bozuldu kaynım yurt dışına giderken benden borç istedi onda da vermedim bana bozuklardı zaten bunu da onaylamadım tam oldu
Ayy kolay doğsun diye habire yiyiyorum ama hikaye bence bişey olduğu yokGelirler gelirler hallederiz, artık kiloyu düşünmüyorum zaten Usg ye göre biraz düşük doğuyorlar sen de dert etme kiloyu. Ama hurmayı abartma yiyorsan. Hurma bebeğe çok kilo yapıyormuş
İnşallah öyle gelirlerYok bende de var aynı durum bıraksan hiç kalkmam oturduğum yerden. Ama suni sancı ya da sezaryen olayına girmek istemiyorum biraz inat ettim kendiliğinden gelsin diye o yüzden bu hırsım
Herkes kendi için gidiyo benim kaynimda çok para harcadı gidebilmek için bir sürü zorluk çekti ama hamama giren terler gitmeseydiAynen mecbur değilim ismini koysam ne fayda sağlayacak çok iyi karakterde de değil ahlak olarak Allah yukarıda kötü bişey diyemem ama ben evlendiğimiz de dedim kimsenin ismini koymam diye kaybettiğim oğluma bile farklı bir isim verdim evet senin kaynının işi tehlikeli ama kim kimden önce ölecek belli değil sırf onun içinde koyulmaz yani borç vermedim diye çok başıma kalktılar hala da söylüyorlar 2 sene oldu gideli ne doğru düzgün çalıştı ne oturum alabildi Red bile yedi ben niye vereydim Bi de kendi parasıda yoktu hepsini benden alacaktı eşime direndim pişman da değilim o benim tek güvencemdi bu sene sayesinde araba aldım evimde çıktı nasip olursa evimin ilk ödemesini de onla yapacağım verseydim bunlara sahip olamayacaktım
Bugün okudum bir makalede yoğun östorojen hormonunun doğumu başlattığını bunun ise geceleri melatonin hormonunun üretilmesiyle daha fazla sagılandığını o yüzden geceleri ağrıların daha yoğun yaşandığını doğumların çoğunun o yüzden gece başladığından falan bahsediyordu suni sancılarında östorojen hormonu içerdiğini yazıyorduAyy kolay doğsun diye habire yiyiyorum ama hikaye bence bişey olduğu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?