2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Tam senin haftalarındayken yapıyordu benim kız da inşallah zamanını bekler minnoş. Ama doktorum ısrarla söyledi doğum sancısı geçmez, geçmeyecek arada bir gelip giderken sonra hiç geçmeyince anlayacaksın dedi

İnşallah canımm, hepsi zamanında gelsin inşallah evet o ağrı sancı gelirse zaten anlarsın diyor bana da sakinleşmem için. Birde ordan çıkacaklarını da biliyorlar ya diyorum sen doğunca göreceksin gününü o ellerini ayaklarını yicem

Canim allah senden razi olsun. Iyiliklerinin karsiligini bul insallah

içimi yakıyor baktıkça. İnşallah iyi olur

kızlar ben bu minikomu kucağıma alıştırdım şimdi beşiğinde uyumuyor ya babanın göğsünde ya da benim göğsümde rahat uyuyor sadece içim eriyor teyzeleri
çok güzelsiniz maşallah. Nasıl bırakılır ki böyle mükemmel bir şey

Merhabalar uzun zamandır yoktum buralarda hem iş hem bebek (19aylık) hem de gebelik olunca göz atma fırsatı bile bulamadım…
Doğum için sezeryan olacaklar ortalama tarihi öğrendi mi ? Biz geçen hafta tarihimizi öğrendik…

kızlar ben bu minikomu kucağıma alıştırdım şimdi beşiğinde uyumuyor ya babanın göğsünde ya da benim göğsümde rahat uyuyor sadece içim eriyor teyzeleri
Ben onun o minncak saclarini yer8m yerimmm masallah kuzuma olsun be birdaha yenidoganmi olucak keyfini cikartin

Evet canım dinleniyorum bakalım yine tabiki kahvaltı yemek çamaşır bulaşık bize bakıyo mecburen. Kasığımda tek taraflı ağrı var sanki iki üç gündür adet sancısı şeklinde şimdide. Avmye gidelim diyorduk ama bakalım gidebilecek miyim hiç halim olmuyor dışarı çıkma işlerine artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…