2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Ortalama 3000 kilo üstü doğuyorlar 4000 ü bulan nadir duyuyorum ama belli olmaz öyle beslenmeme dikkat etmiyorum hiç kilo alsın şu bu demiyorum oğlum 3400 doğmuştu
Ben dikkat ediyorum korkuyorum 3500 geçmesin diye dikkatli yemeğe başladım.. en son 34+5te 2500-2600 demişti tahmini 40da gelirse anca 3500 olur diyorum ama bakalım

Spekulum biraz acıtıyor bazen evet, ama senin zaten dikiş filan gergin bir durum vardı normal öyle hissetmen. Tedirgin de olmuşsundur, neyse ki geçti
Diğer oğlum da yaşadım bu dikiş aaçmayı o doktor böyle yapmadı çok rahattım biraz acemi doktora denk geldik sanırım

Ben dikkat ediyorum korkuyorum 3500 geçmesin diye dikkatli yemeğe başladım.. en son 34+5te 2500-2600 demişti tahmini 40da gelirse anca 3500 olur diyorum ama bakalım
Bende kilo alacak şeyler yemiyorum canım şu ana kadar kilosu haftasıyla uyumlu hep

Of o zaman ben buz tutma yöntemine başlıyım mental olarak hazırlıyormuş elde 1 dk buz tutup acısına alışmaya çalışmak

Benimde öyle canım ama çoğunlukla aşağıda hareketleriyarın kontrolüm var çok merak ediyorum ne durumda

Canım benim çok şükür ikimizin de sarman kızçesi var resmen

Inş en kısa zamanda kucağına almak evinize gitmek nasip olur. Solunum sıkıntısı mı vardı sadece
Canım sadece solunum sorunu da değil bazı anomalikler var dediler
Aslında gen testi vs yapmıştık bir sorun yoktu
Açılmam varmış hiç bir şey hissetmiyordum aniden doğum oldu bebeğim geldi diye sevinirken alamadık yanımıza

Ya bende ağrı olmustu ama nasıl bir ağrıydı hatırlamıyorum
Aşağıda aşırı baskı hissediyorum bide aşağı tarafım sert ,karnim asagida
Benim geçen hafta su geldiğinde nstde 100leri gördüm kızlar ama bu tarz kasılma arada oluyor acı hissetmiyorum inşallah doğumda da böyle olur 36 haftaya geliyim tüm tuşlara basıcam
Ayy ne güzel maşallah
Acı eşiğin yüksek demekki
Kızlar bugün kontrole geldim çatı muayenesi olacaktı
Doğuma aldılar acil, açılmam varmış
Bebeğimi küveze aldılar bize dua edin lütfen
Gözünüz aydın, inşallah biran evvel iyileşsin, kavuşun
Niye alındı ki
Aslında hafta olarak çok küçük değil sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…