2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Canım benim çok şükür ikimizin de sarman kızçesi var resmen
Ay gerçekten çok şükür o kadar tatlı ki her yemekten sonra göbüş sevme seansı yapıyoruz Doğa dan önce annelik alıştırması yapıyorum valla gece kalkıp karnını filan doyuruyorum

Ay gerçekten çok şükür o kadar tatlı ki her yemekten sonra göbüş sevme seansı yapıyoruz Doğa dan önce annelik alıştırması yapıyorum valla gece kalkıp karnını filan doyuruyorum
Emzirme ve gaz çıkartma konusunda antrenman yapıyorsun resmen

Hahahah aynen eşime iyi antrenman oldu ben çok dokunamıyorum iç dış parazit henüz yapılamadığından
Haklısın canım iyi yapıyorsun ne olur ne olmaz. Ben kendi kedilerimin tuvaletlerini bile temizlemiyorum doğum sonrası devam edecek hemen bu rutinim

Haklısın canım iyi yapıyorsun ne olur ne olmaz. Ben kendi kedilerimin tuvaletlerini bile temizlemiyorum doğum sonrası devam edecek hemen bu rutinim
Aynen ben de bizim koca oğlanın tuvaletine aylardır dokunmuyorum. Dışarı çıkmıyor kuru mama dışında bir şey de yemez ama nolur nolmaz eşim hallediyor hep.

Heheh benim de öyle olacak muhtemelen 4 kişi olcaz Doğa ile birlikte diyorduk nüfusumuz bir anda arttı

Çok güzel ya. Biz de 6 kişi olcaz yerimm

Canım çok geçmiş olsun, ne gibi anomalilerden bahsediyorlar?

Tatlım şuan hamilesin, senin için ekstra önemli aşısı vs
Bende çok severim kedi köpek ama bu süreçte sokakta olanlarına , aşısız olanlara mesafeliyim
Yeni bebiste gelecek inşallah
Aman dikkat et

Tatlım şuan hamilesin, senin için ekstra önemli aşısı vs
Bende çok severim kedi köpek ama bu süreçte sokakta olanlarına , aşısız olanlara mesafeliyim
Yeni bebiste gelecek inşallah
Aman dikkat et
Şuan çok minik o yüzden parazit ve aşı yapılamıyor maalesef biraz büyümesi lazım . O yüzden ben sadece zorunlu durumlarda eldivenle dokunuyorum. O şekilde bile kıyafetlerimi tamamen çıkarıp dezenfekte olmadan içim rahat etmiyor.

Ama o halde de bırakmaya vicdanım elvermezdi. Eşim ilgileniyor sağ olsun. Zaten yemek ve çiş olayını da kendi halletmeye başladı ufaklık

Bugun yururken vajina icine bicak saplanmasi.gbi agri ve yurudukce kasiklarimda siddetli agri hissetrim yurumeye zorladm kendimi agri devam etti snra hemen otursm 10 dk sonra tamamen gecti yalanci sanci boyle birseymi arkadaslar birde az önce resmen ayak izi parmaklarini gordum agzimdan cikicak minnosumun ayaklari az kaldi

Inş doktorlar yanılıyordur. Güzel düşün güzel olsun devlette misin devlet hastanelerinde çok kurcaliyorlar böyle birşey yoksa bile boş yere telaslandiriyorlar

Yaaa ne güzel, o kadar eldiven kiyafet vs ugrasmana rağmen kediyi birakmamissin
Iyi çişi de yapmaya başladıysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…