- 19 Ocak 2016
- 5.426
- 5.562
- 198
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #26.901
Ay görmeyelim gün geçtik sıra zor oluyor 39 da sağlıkla gelsin bebisler aminnnRahatları iyi galiba o yüzden gelmeye niyetleri yok gibibu gidişle 40ları görücez galiba
Ayyy çok geçmiş olsunnnnn belkide çocuk çekmemiştir.Akşam akşam kriz geçirdim kızlar ya zaten bulaşıkları zor yıkıyorum kızım derin dondurucunun fişini cekmis sanırım bı kaç gündür çekili kalmış herşey erimişkoku gelince farkettim sabahtir dolap temizliyorum herşeyi çöpe attım
Evet evet çok şükürYaaa ne güzel, o kadar eldiven kiyafet vs ugrasmana rağmen kediyi birakmamissin
Iyi çişi de yapmaya başladıysa
İnşallah hemen kavuşursun bebişinleKızlar bugün kontrole geldim çatı muayenesi olacaktı
Doğuma aldılar acil, açılmam varmış
Bebeğimi küveze aldılar bize dua edin lütfen
Yakında ona da alışır ,kendi yapabiliyoryaEvet evet çok şükürboş bir odamız var orada duruyor henüz kuma yapamıyor ama kendine sote bir yer bulmuş oraya düzenli olarak bırakıyor hediyelerini
Buyuk tuvaletini yapmanı bekliyorlar aslında yapınca da ertesi güne taburcu ediyorlar hersey yolundaysaKizlar sezeryanda eger bir komplikasyon olmaz ise bir gece mi hastanede turuyorlar
Vajinal doğum mu oldu canım ne gibi anamalik varmış yani detaylı da çıkmamış mıydı geçmiş olsun inş çabucak çıkar gelirCanım sadece solunum sorunu da değil bazı anomalikler var dediler
Aslında gen testi vs yapmıştık bir sorun yoktu
Açılmam varmış hiç bir şey hissetmiyordum aniden doğum oldu bebeğim geldi diye sevinirken alamadık yanımıza
Evet vajinalVajinal doğum mu oldu canım ne gibi anamalik varmış yani detaylı da çıkmamış mıydı geçmiş olsun inş çabucak çıkar gelir
Hayır özel hastdeyimInş doktorlar yanılıyordur. Güzel düşün güzel olsun devlette misin devlet hastanelerinde çok kurcaliyorlar böyle birşey yoksa bile boş yere telaslandiriyorlar
Canım şarj aleti vardı prizde eşim çıkartmaz muhtemelen kızım çekmiş en üzüldüğüm buzluğa birşeyler yapip atmıştım emek emek uğraştığım şeyleri çöpe attımAyyy çok geçmiş olsunnnnn belkide çocuk çekmemiştir.
Canım daha bebiş küçük belki kendini toparlamadın diye yanaşmıyordur Bi de 40 çıkma olayı içindir belki Bi de bebişleri aranıza almayın önceliğiniz bebiş olmasın öyle mesafe oluyor ben annem 20 gün bizde kaldı gidene kadar ayrı yattık diye hatırlıyorum ondan sonra oğlum beşikte yattı biz kendi yatağımızda Bi de açıkca sor sarılmanı özledim falan de hamilelikte de riskliydi ya hala öyle düşünüyor olabilir kendi kendine çözme kendine dert etme10 günlük olduk bizmaşallah oğluşum uslu , şimdilik içiyor sütünü gazını çıkarıyorum uyuyor. Bira sarılık vardı ama çok şükür emdikçe geçti gözlerinde var sadece suan.
Dün de ikinci topuk kanını verdik sağlık ocağı D vitamını verdi ama 1 aydan önce kullanmayacağım.
Annelik harika bişey. Hele ki kokusu aman allahım
Göbeğim hergun biraz daha iniyor. Umarım bu kiloları veririm tez vakitte.
Annem ve kız kardeşim benımle ilk günden beridir. Annem yarın gidiyor kız kardeşim de 1 hafta daha kalıp öyle gidecek.
Şimdi size bişey sormak istiyorum. Eşimi çok özledim. Akşamları bebiş yataş juno yatakta aramızda yatıyor zaten saatte bir uyanıyorum emzirmek için.
Eşimle aramda mesafe var sanki. Bir kaç kere yanaştım ama çok gönüllü değildi.
Çok kötü oldum duşa girip baya ağladım. Bu normal mi geçici midir ?lohusalık belki bilmiyorum kilo aldığım için kendimi kötü hissediyorum acaba ondan da canı istemiyor diyorum
Benim kızım yarık dudak doğdu fiziksel anomali çok şükür zihinsel rahatsızlık yoktu inşallah seninkide sadece fiziksel anomalidir gönlünü ferah tutEvet vajinal
Çatı muayenem vardı kontrol edildi normal doğum uygunluğum ve 7 cm açılmam varmış
Ancak benim hiç bir doğum belirtim ağrım yoktu o nedenle acil yatış verildi
Suni sancı ile 2-3 saatte doğumum gerçekleşti bebeğimi gördüm odaya hazırlanacağının haberini aldım sonrasında bu haberi aldık
Detaylı da gen testinde hiç bir şey demediler sorunsuz çıkmıştı
Ayak parmakları perdeli yani ördek ayak gibi dediler ancak ultrasonda sayarlardı detaylı da sayıldı
Kulakları yüz hizasının aşağısında dediler ilk kez duyuyoruz bu anomalikler bir sendrom işareti olabilirmiş
Ciğer gelişimi 37+0 da doğdu diye tamamlanmamış
Kalbinde üfürüm var dediler bilmiyorum iyi haber alamadık hiç allahım haber bekleyen hiç bir anneye bunları duyurmasın hepimiz sağlıkla evlerimize götürüp büyütelim
Şok içindeyim
Erkekler bazen dogum sonrasinda tribe giriyomus ya cekici bulmuyomus eslerini. Bu erkeklerin de tripleri bitmedi cidden ya10 günlük olduk bizmaşallah oğluşum uslu , şimdilik içiyor sütünü gazını çıkarıyorum uyuyor. Bira sarılık vardı ama çok şükür emdikçe geçti gözlerinde var sadece suan.
Dün de ikinci topuk kanını verdik sağlık ocağı D vitamını verdi ama 1 aydan önce kullanmayacağım.
Annelik harika bişey. Hele ki kokusu aman allahım
Göbeğim hergun biraz daha iniyor. Umarım bu kiloları veririm tez vakitte.
Annem ve kız kardeşim benımle ilk günden beridir. Annem yarın gidiyor kız kardeşim de 1 hafta daha kalıp öyle gidecek.
Şimdi size bişey sormak istiyorum. Eşimi çok özledim. Akşamları bebiş yataş juno yatakta aramızda yatıyor zaten saatte bir uyanıyorum emzirmek için.
Eşimle aramda mesafe var sanki. Bir kaç kere yanaştım ama çok gönüllü değildi.
Çok kötü oldum duşa girip baya ağladım. Bu normal mi geçici midir ?lohusalık belki bilmiyorum kilo aldığım için kendimi kötü hissediyorum acaba ondan da canı istemiyor diyorum
Yani 9 ay boyunca bişey demeyip doğunca nasıl böyle oluyor anlamadım size göstermediler mi kalbindeki üfrüm her çocukda olabilecek bişey onu kaygı etme diğeri de öyle bişey varsa ameliyatla çözülür canım seni anlayabiliyorum ama sakin kalmaya çalış tetkikleri yaparlar sonra bilgi verirler devlette mi yaptın özelde mi pekiEvet vajinal
Çatı muayenem vardı kontrol edildi normal doğum uygunluğum ve 7 cm açılmam varmış
Ancak benim hiç bir doğum belirtim ağrım yoktu o nedenle acil yatış verildi
Suni sancı ile 2-3 saatte doğumum gerçekleşti bebeğimi gördüm odaya hazırlanacağının haberini aldım sonrasında bu haberi aldık
Detaylı da gen testinde hiç bir şey demediler sorunsuz çıkmıştı
Ayak parmakları perdeli yani ördek ayak gibi dediler ancak ultrasonda sayarlardı detaylı da sayıldı
Kulakları yüz hizasının aşağısında dediler ilk kez duyuyoruz bu anomalikler bir sendrom işareti olabilirmiş
Ciğer gelişimi 37+0 da doğdu diye tamamlanmamış
Kalbinde üfürüm var dediler bilmiyorum iyi haber alamadık hiç allahım haber bekleyen hiç bir anneye bunları duyurmasın hepimiz sağlıkla evlerimize götürüp büyütelim
Şok içindeyim
Çok kötü olmuş. Nasip değilmiş demekkiCanım şarj aleti vardı prizde eşim çıkartmaz muhtemelen kızım çekmiş en üzüldüğüm buzluğa birşeyler yapip atmıştım emek emek uğraştığım şeyleri çöpe attımneyse sağlık olsun ne yapalım
Çocuklar mi yırttıÇok kötü olmuş. Nasip değilmiş demekkiBenimde perdemi yırttılar bu hafta. Çıkamıyorum eşimde geç geliyor kaldım koca yırtık perdeyle
Evet 2 gün önce de kafesi düşürdüler her yer yem oldu süpür süpür bitmedi. Allah tan tontis kuşum alışık bunların yaramazliklarina çok korkmadıC
Çocuklar mi yırttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?