2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Bence de ya artık doğuralım hayırlısıyla şöyle 37 38lere gelebilsem ben de 😆 yapılması gereken şeyleri tamamladım şimdi de sıkılıyorum bebişin bütün giysileri dolabı arabası hastane çantası hazır evim dip köşe temizlendi hediyeliklerim çikolatalarım hazır canım sıkılıyor 😅
En iyisini yapmışsın erkenden alarak. Ben 15 gün önce çikolatalarımı söyledim bebek doğduktan 2 gün sonra elime ulaştı. Aksılık oldu yoğunluk vs diyerek oyaladılar. Bu ihtimalleri de düşünüp erkenden yapmak lazım Herseyı 😇

Ben dün gece acildeydim yine . Dayanamayacağım boyutta artık sancılar. Asla yatamıyorum mesela yattığım an çok fena bastırıyor inletiyor beni. Benimkiler çok sık geliyor ya hatta gece hiç gitmedi yine 😔 ağrının düzenli olması bekleniyormuş doğum sancısında, benim şuan ortalama 10 dk da bir geliyor ama açılmıyor maalesef olmayınca olmuyor. Ben de cuma gidicem artık yetti canıma napıyorsan yap kurtar beni diycem.
Ahh canım inşallah açılır bu çektiğin boşuna olmaz dualarım sizlerle hem sancı çekip acilmada olmayınca psikolojik olarak çöküntüye giriyo insan sakin benim yaptığım hataya dusme ben ilk gittiğimde açılmayı duyunca orda demorilize oldum stresimi kontrol edemedim kendimi sezeryana şartladim drum hayır yapmiycam deyince kendimi anca doğuma verdim doğum anında bebeğimi nefessiz kalmasına sebep oluyodum drum gerçekten çok iyiydi ebeler güzel yonettiler 2 doğumdan biliyorum normalde çatala çıkınca artık herşey sende diyolar ama bu Dr baktı ben yapamıyorum kendisi çok güzel yönlendirdi ama hepsi bitiyo inşallah senin çok rahat geçecek doğunca zaten bebeği görünce herşey unutuluyo

Oğluşumun hediyelikleri geldi 🥹

Eklentiler

• IMG_3551.webp
    IMG_3551.webp
    147 KB · Görüntüleme: 89
Doğum yapan arkadaşlarımın gözü aydın sağlıkla büyütün bebişlerinizi canlarım 🙏 bizim bebiş pazartesi günü entübeden çıktı gayet iyi gidiyormuş, doktora sordum önümüzde ki hafta emzirme felan olur mu diye ama o daha olmaz anca temas başlayabilirz dedi böyle diyince biraz üzüldüm çünkü artık hasretim git gide artıyor nezaman çıkacak bilmiyorum 😔 günler hiç bitmiyor gibi geliyor kızlar, bende artık bebeğimi yanımda istiyorum 🥺😥
Senin kaç haftalik doğmuştu,sanki çok erkende değildi..
Ah yaninda istemen kadar normal şey yok ..
O kadar bekliyorsun tam kavustun ,daha var deniliyor
Ama çok şükür ki her şey iyiye gidiyormuş ve kavuşacaksınız
Az daha sabret 🙏🏻

Ahh canım inşallah açılır bu çektiğin boşuna olmaz dualarım sizlerle hem sancı çekip acilmada olmayınca psikolojik olarak çöküntüye giriyo insan sakin benim yaptığım hataya dusme ben ilk gittiğimde açılmayı duyunca orda demorilize oldum stresimi kontrol edemedim kendimi sezeryana şartladim drum hayır yapmiycam deyince kendimi anca doğuma verdim doğum anında bebeğimi nefessiz kalmasına sebep oluyodum drum gerçekten çok iyiydi ebeler güzel yonettiler 2 doğumdan biliyorum normalde çatala çıkınca artık herşey sende diyolar ama bu Dr baktı ben yapamıyorum kendisi çok güzel yönlendirdi ama hepsi bitiyo inşallah senin çok rahat geçecek doğunca zaten bebeği görünce herşey unutuluyo
Karnına falan mı batırdılar nasıl yönettiler canım

Ayy herşeye karısmasinlar ismin sosyetigimi olurmuş zihniyete bak ben hemen kimliğini cikarttirdim kimse yorum yapamadan aradan çıktı 😊
Ay bu kimlik meselesi bizim burda nasıl olacak hiç bilmiyorum Araplar soy adına babanın adını ekliyor eşimin pasaportta da upuzun adı 5 kelime bide bizim adı eklersek 6 kelimeli isim olacak çocuğun🫣
İsmini yazmayı öğrenene kadar orta okula başlar artık 🤣

Herkese iyi akşamlar. 37+1 olduk. Bugün son kontrole gittim. 2800 çıktı kilosu. Pazartesi sabah doğuma giricem. Doktor doğuma kadar 3 kilo olur dedi. Hem mutluyum hemde tedirgin. Çok mu zayıf acaba ya. 8 yaşında oğlum var. 3800 doğmuştu. Bir iki gün sonra ödemi gidince 3400e düşmüştü. Şimdi kızımdada aynısı olursa 2 küsür olacak tahminen. Bir sıkıntı olmaz inşallah değil mi

Hanımlar cuma sezeryan için gün verılecek muhtemelen pazartesı giricem doğuma, süt gelmesı konusunda endıselerım var ilk doğumumda da gelmemişti mama takvıye si yaptım, şimdide aldım da şuan yapabılecegım bişe varmı emı süt için acaba? Varmı uyguladıgınız yontem, ürün

Hanımlar cuma sezeryan için gün verılecek muhtemelen pazartesı giricem doğuma, süt gelmesı konusunda endıselerım var ilk doğumumda da gelmemişti mama takvıye si yaptım, şimdide aldım da şuan yapabılecegım bişe varmı emı süt için acaba? Varmı uyguladıgınız yontem, ürün
Ben kullanmadım ama burdaki bazı arkadaşlar süt arttırıcı birşeyler kullanıyordu. Kullanan arkadaşlar yazarlar

Herkese iyi akşamlar. 37+1 olduk. Bugün son kontrole gittim. 2800 çıktı kilosu. Pazartesi sabah doğuma giricem. Doktor doğuma kadar 3 kilo olur dedi. Hem mutluyum hemde tedirgin. Çok mu zayıf acaba ya. 8 yaşında oğlum var. 3800 doğmuştu. Bir iki gün sonra ödemi gidince 3400e düşmüştü. Şimdi kızımdada aynısı olursa 2 küsür olacak tahminen. Bir sıkıntı olmaz inşallah değil mi
Hayır hiç endişe etme oğlum 2600 gram 46 cm doğdu ilk ay nezaman aransa besledim hem sütüm arttı hemde ilk ay 2 kilo aldı çok ciddi uzadı vücut bebeğe göre süt üretir hiç merak etme.

Bestlak damlaya baslayan arkadaslar var birde ek olarak solgar breast yeast b12 kullaniyorlar süt için. Ben normali bekliyorum yinede 40 haftaya birkaç gün kala başlıcam inş.

buketarc buketarc ve Senemisback Senemisback arkadaşlarımız kullanmaya başladılar yanlış hatırlamıyorsam yardımcı olacaklardır ☺️

Endise etme sonrasında fazla fazla alacaktır. Ben 1,5 kg doğmuşum, küveze 1 gün almışlar tedbir amaçlı ertesi gün çıkmışım hemen. Senin bebişin de hemencik kucağına verilecektir inşallah 🥰💖

Ben dün gece acildeydim yine . Dayanamayacağım boyutta artık sancılar. Asla yatamıyorum mesela yattığım an çok fena bastırıyor inletiyor beni. Benimkiler çok sık geliyor ya hatta gece hiç gitmedi yine 😔 ağrının düzenli olması bekleniyormuş doğum sancısında, benim şuan ortalama 10 dk da bir geliyor ama açılmıyor maalesef olmayınca olmuyor. Ben de cuma gidicem artık yetti canıma napıyorsan yap kurtar beni diycem.
Ay kiyamam kuzum ya baya zorlaniyorsun o kdr iyi anliyorumki bende kerpetenle ayorcam kaburgalarimi artik ki bide 35. Haftadayim 38 e kdr nasil dayancam bilmiyorum

Back
X