Dogum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum, hayırlı güzel uzun ömürler diliyorum size. Yarın doğuma gidecek olanlara da kolaylıklar, çabucak iyileşme ve bolca saglik diliyorum.
Bizim hafif sarılığımız var, meme+mama şeklinde gidiyoruz. Birazcık daha böyle olacak ama emzirmeye devam edeceğim yine. Gümüş kapak almamıştım, bugün onu alıp kullanacağım umarım faydası olur çok teşekkür ederim önerileriniz icin. Cok fazla acıyor ve yalnızca memenin ucunu tutuyor küçük hanım. Neyse ki uyuma problemimiz azaldı gibi. Sizin de dediğiniz gibi henüz adapte olamamış olabileceğini normal olduğunu, düzeleceğini söylediler. Simdi yine uyuyor, bakıp bakıp gülümsüyorum. O kadar tatlı geliyor ki..
Bir de dikiş yerlerimde yanma tarzı agrılar devam ediyor ek olarak ara ara sancı giriyor gaz sancısı oluyor. Bunlar ne zaman geçecek. Uyumak istemiyorum, uyuyunca kötü oluyorum kızlar yataktan kalkamıyorum ama oturunca daha rahatım popomun perişanlığını saymazsam

vücudum çok yorgun. Doğumda göğüs kafesime yapılan baskının ağrıları da rahatsız ediyor. Ne zaman toparlarım a dostlar çok sıkıldım

Guzel dilekleriniz onerileriniz icin çok teşekkür ederim iyi ki varsınız