2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Dogum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum, hayırlı güzel uzun ömürler diliyorum size. Yarın doğuma gidecek olanlara da kolaylıklar, çabucak iyileşme ve bolca saglik diliyorum.

Bizim hafif sarılığımız var, meme+mama şeklinde gidiyoruz. Birazcık daha böyle olacak ama emzirmeye devam edeceğim yine. Gümüş kapak almamıştım, bugün onu alıp kullanacağım umarım faydası olur çok teşekkür ederim önerileriniz icin. Cok fazla acıyor ve yalnızca memenin ucunu tutuyor küçük hanım. Neyse ki uyuma problemimiz azaldı gibi. Sizin de dediğiniz gibi henüz adapte olamamış olabileceğini normal olduğunu, düzeleceğini söylediler. Simdi yine uyuyor, bakıp bakıp gülümsüyorum. O kadar tatlı geliyor ki..
Bir de dikiş yerlerimde yanma tarzı agrılar devam ediyor ek olarak ara ara sancı giriyor gaz sancısı oluyor. Bunlar ne zaman geçecek. Uyumak istemiyorum, uyuyunca kötü oluyorum kızlar yataktan kalkamıyorum ama oturunca daha rahatım popomun perişanlığını saymazsam 😂
vücudum çok yorgun. Doğumda göğüs kafesime yapılan baskının ağrıları da rahatsız ediyor. Ne zaman toparlarım a dostlar çok sıkıldım 🥲
Guzel dilekleriniz onerileriniz icin çok teşekkür ederim iyi ki varsınız
Gecicek canm birkac gune agri kalmaz diye dusunuyorum kucuk bir operasyon degil tabi bakma guzel olumlu hikayeler geliyor ama ciddi zor bir ameliyat kolay degil yani ne ksr cok herker edersn o kdr cabuk acilirsin sezeryan olmadim.ama bacak kol vs birkac ameliyat gecmisim ve malesef ailemde ciddi ameliuat gecmisi var ne kdr hareket o kdr hizli iyilesme moralini yuksek tut gecixek ❤️

Günaydın kızlar, bacak ve regl ağrılarıyla uyandım bugün. Doktoruma haber vermeli miyim sizce?

Günaydın🥰 kızlar ebeye , doktora hediye aldınız mı veya alacak mısınız acaba
Doğumhanede bana çok yardımcı olmuştu ebeler , bir şey alıp vermek istiyorum ama kararsızım
Yenidoğan hemşiremize eşim bahşiş vermiş öyle bir adet varmış sanırım bir bahşiş veriliyormuş bilmiyorum. Bana da çok yardımcı oldular her zaman dua edicem suyum geldikten sonra sancı çekerken ebenin biri belimi ovdu diğeri nefes için yönlendirdi biri terimi sildi. Hatırladıkça ağlıyorum o anı.

Dogum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum, hayırlı güzel uzun ömürler diliyorum size. Yarın doğuma gidecek olanlara da kolaylıklar, çabucak iyileşme ve bolca saglik diliyorum.

Bizim hafif sarılığımız var, meme+mama şeklinde gidiyoruz. Birazcık daha böyle olacak ama emzirmeye devam edeceğim yine. Gümüş kapak almamıştım, bugün onu alıp kullanacağım umarım faydası olur çok teşekkür ederim önerileriniz icin. Cok fazla acıyor ve yalnızca memenin ucunu tutuyor küçük hanım. Neyse ki uyuma problemimiz azaldı gibi. Sizin de dediğiniz gibi henüz adapte olamamış olabileceğini normal olduğunu, düzeleceğini söylediler. Simdi yine uyuyor, bakıp bakıp gülümsüyorum. O kadar tatlı geliyor ki..
Bir de dikiş yerlerimde yanma tarzı agrılar devam ediyor ek olarak ara ara sancı giriyor gaz sancısı oluyor. Bunlar ne zaman geçecek. Uyumak istemiyorum, uyuyunca kötü oluyorum kızlar yataktan kalkamıyorum ama oturunca daha rahatım popomun perişanlığını saymazsam 😂
vücudum çok yorgun. Doğumda göğüs kafesime yapılan baskının ağrıları da rahatsız ediyor. Ne zaman toparlarım a dostlar çok sıkıldım 🥲
Guzel dilekleriniz onerileriniz icin çok teşekkür ederim iyi ki varsınız
Canım senden önceki gün girdim ben de inan her gün biraz azalıyor. Bugün düne göre 1 tık daha iyiyim. 3. Günümüz bugün daha yeni tuvalete çıktım. Göğüs kafesimde ağrı olmadı benim oturup kalkma yürüme kısmı hala ciddi sıkıntılı bir de emzirirken zorlanmaya başladım dikişlerim içerden bir kaç kez yanar gibi oldu korktum ama inşallah 1 haftaya daha iyi hissedicez kendimizi. Sağıma ya da soluma dönmek istiyorum uyurken hep ama imkansız şuan 😟 sırt üstü yatmak istiyorum dediğim günler için kızıyorum kendimi. Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 güzel kızın hayırlı uğurlu olsun 💕

Gunaydin tatlim bende aksam ayni sikayetler yuzunden sabaha kadar uyuyamadim benim çatım agırdı birde regl agrısı gibi kısa süren agrılarım oldu😔
Uzanırken regl ağrısı hissediyordum tabii ama sıkıntı yoktu uyuyabildim. Kalkınca bacaklarımdaki ağrıyı da hissettim korktum. Böyle evin içinde zor yürüdüm uyuşma ağrı karışık. Bekliyorum bakalım full dinlencem bugün umarım geçer. 🙄

Kuzu benim sancılar direkt belden bacağa ve regl ağrısı şeklindeydi. Arada baskıdan bacağım uyuşur gibi oluyordu. Açılman varsa bir görüş doktorunla
En son 10 gün önce alttan bakmıştı açılma yoktu. Bir sonraki kontrol çarşamba günü. Korktum şimdi bakalım devam ederse yazarım doktoruma.

Sezeryan oldum evet. Bebek baş aşağıydı fakat yukarıda toplanıyordu. Belki çekiştirme yapmamak için aşağı doğru göndermeye çalıştı, çünkü kendini kasma dedi sonrasında aglama sesi geldi. Belki de başka bir sebebi vardır ama hic sormadım yalan olmasın şimdi. 🥲
İnşallah çok çabuk iyileşmeli olur ve bebişine sağlıkla kavuşursun 🥰
Anladım canım. Amin canım inşallah burdaki doğuma girecek bütün arkadaşlar sağlıkla kavuşur

Uzanırken regl ağrısı hissediyordum tabii ama sıkıntı yoktu uyuyabildim. Kalkınca bacaklarımdaki ağrıyı da hissettim korktum. Böyle evin içinde zor yürüdüm uyuşma ağrı karışık. Bekliyorum bakalım full dinlencem bugün umarım geçer. 🙄
Geçer tabikide canım bu agrılarımız normal bence

Benim bir düşük iki kimyasalım var canım, kan vermeden ve muayenelere gitmeden anlayamıyorsun ne yazık ki ilk verdikten sonra gebelik var deniyordu ikinci verdiğimde değer düşmüş kimyasal deniyor. Bir belirtisi falan yok maalesef. Tek belirti reglin en fazla bir hafta gecikiyor sonra kanaman başlıyor 🤷🏻‍♀️
Cok gecmis olsun rabbim kimseye yasatmasin boyle uzucu bir olayi

Back
X