- 19 Ocak 2016
- 5.426
- 5.562
- 198
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #28.281
Ortada büyük bir mevzu yok hiç kafana takma bu halinle tabiki düzelecek.Süper ilişkileri vardı ya şuan birbirlerinden nefret eder seviyeye geldiler beni çok üzüyor bu. İnşallah zamanla normale döner.
Bugün biraz laf soktum yardım etmiyorsun filan diye daha ilgili, tüm gün de yalnızdık yemeği filan hazırladı kuşumun gazını çıkardı. İnşallah böyle gider
Canım herkeste farklı oluyor burda açıklığı olup anlamayanda oldu sancıdan kıvranıp açılması olmayanda takip et düzenli bir şekilde devam ederse doğum sancısı olabilir.Kızlar karnım sertleşirken vajinama doğru bir baskı hissediyorum 5er dk aralıkla 3 kez oldu bu doğum sancısı mı
Evet canım düzenliyse doğum olabilirKızlar karnım sertleşirken vajinama doğru bir baskı hissediyorum 5er dk aralıkla 3 kez oldu bu doğum sancısı mı
Valla eşim üzülsün üzülmesin ilk dogumumda tecrübe ettim kimse için kendinizi feda etmeyin eşiniz bile olsa birgün inanin yapmasaydin deniliyo bunlar çok özel durumlar emzirmekte zorlu bı süreç bide gürültülu bı ortam bakın ben bu ince düşünceler yüzünden beynimde kitle çıktı bana bişey olsa arkamda 3 çocuk birakicam eşim bidaha evlenir gider bence kendimizi düşünmemiz en güzeliKayınvalidemlerle aynı şehirde yaşıyorum. Yakinlar da bize, benim ailem uzakta yaşıyor. O yüzden biraz zor bizim sakin kalmamızsag olsun eşimin ailesi çok fazla gürültülü teyzeler, dayılar falan, bir de üstüne daha cok bağırıyorlar çocuk alışır sese diyerek. 3 günü sıçrayarak geçti yavrumun. Biraz tükendim bir şeylere dikkat etmek zorunda kalan taraf olmaktan ama eşim üzülsün istemiyorum. O da arada kalmak istemediği için çoğu şeyi görmüyor bazen de kırmadan anlatmaya çalışıyor.
Gec haber verme durumunuz varsa ne güzel, ben eşime diyemedim üzüleceğini bildiğimden. Hastane odasında gürültüyle oturduk durduk, cocuk kucaktan kucağa gezdi. Herkesin içinde emzirmeye çalıştım. Korktugum başıma geldi benim ya, bir video vardı ya belki görmüşsündür. Bir yandan bir seyler yiyip bir yandan da diğer tarafı emzir diyen odada erkeklerin de olduğu bir kadının videosuydu. Cok üzülüyor ve sinir oluyordum her gördüğümde. Tahmin ediyordum yaşayacağımı
İnşallah her şey gönlünce olur, sorunsuz bir doğumla kavuşursun oğluna
Umarım ya inşallahOrtada büyük bir mevzu yok hiç kafana takma bu halinle tabiki düzelecek.
Çok sevindim eşinin desteği sana çok iyi gelecek
Benim kayinpedermde geliyor kv ile kuyruk gbi yapisir kv ile heryere zaten neden ya neden birak kadin afedersin donuyla sutynsiz gezicek gece kalkicak mutfagina ustunu basini toparlamayami ugrascak kalkicak tuvalete hadi ebeveyn banyom varxa olmayadabilir rahat rahat ihtiyacini gideremiycek evinin icinde yuruyus yapip belki gazini cikartamiycak cok ayip cokkkk kndilerinede soyledim hayatmda boyle saygisizlik gormedm ben dedim ama iste insan saygisizsa saygisizdr degistiremezsn esimede laf sokmaktn asla geri kalmiorm gelme baba sen dedim beni dinlemiyor anlayissin diyor ama yinede lafimi sokarm kusura bakmiycakkkAnlam veremiyorum
Bizim 39. haftada oldu doktordan doktora değişiyor ama son zamana kadar kalması iyi dedi doktorKizlar planlı sezaryen kaçıncı haftada oluyor genelde?Bu arada doğum yapacak olanlar saglikla kulaklarına alir bebeklerini
Biz 7.gün gittik normalde 5.gün gidiliyor ama hafta sonuna denk geldiği için yenidoğan doktorumuz hafta sonu çalışmıyor. Kimlik olayı da eşim aynı gün nüfusa gitti geçici kimlik belgesi verdiler onunla hallettikMerhaba kızlar. Cuma günü doğumum var aşırı heyecanlıyımdoğum yapan arkadaşlara bi soru sormak istiyorum. İlk doktor kontrolüne kaçıncı gün götürdünüz? Biz doğum paketi ya da sigorta gibi bişi yapmadık henüz. Kimliği falan çıkana kadar nasıl olacak o süreç? Kızımdan bu yana 6.5 sene geçti her şey sil baştan bende
Çok tatlı olmuşsunuzBazı dış çekimler yapıldı teyzeleri nasıl olmuş
Benimde doğum paketi falan yok 5. gün kontrole götürdük geçici kimliği ile işlem yaptırdık biz aynı gün kimliği cikarttirdikMerhaba kızlar. Cuma günü doğumum var aşırı heyecanlıyımdoğum yapan arkadaşlara bi soru sormak istiyorum. İlk doktor kontrolüne kaçıncı gün götürdünüz? Biz doğum paketi ya da sigorta gibi bişi yapmadık henüz. Kimliği falan çıkana kadar nasıl olacak o süreç? Kızımdan bu yana 6.5 sene geçti her şey sil baştan bende
Kızlar arkadaşım 33 haftalık hamile bebeği öğlen 12 den beri
Çok tatlı olmuşsunuz
Hepimizin olsun teşekkür ederimEşin doğum yapmadı sen yaptın canım önemli olan onun üzülmemesi değil senin üzülmemen. Allah yardımcın olsun.
Kimsenin düşündüğü yok, bunu bile bile bir şey de demiyorum. Sadece bu durum için de değil her şeyi idare etmeye çalışmak sinir bozucu. Böyle davranan insanlara karşı biraz bencillikten kimseye zarar gelmez dediğin gibiCanım benden sana nacizane tavsiye kendinden çok ödün verme. 9 aylık çok büyük hormon değişiklikleri yaşadığımız zorlu bi süreç geçirdik sonrası doğum vücudun çok yoruldu. Bu süreçte sen hassas düşünme bırak onlar düşünsün seni kim kırılıyorsa kırılsın eşin de dahil. Emin ol şimdi yaşanan olumsuzluklar yıllar sonra bile hatırda kalacak keşke öyle yapmalarına izin vermeseydim diceksin. Sen bebeğine ve kendi konforuna odaklan sadece canım
Çok teşekkür ederim, umarım senin doğumun ve sonrası çok çok güzel geçer.Ah çok tatsız olmuş. Biliyorum o videoyu. İbretlik diye paylaşılıyor ama aslında birçok kadının da başına gelen olay bu. Çok üzüldüm gerçektenÇok da şansın yokmuş... Aynı şehirde olup da doğumu haber vermemek için ciddi tavır koymak lazım, o da o kadar kolay değil... Kocaman sarılıyorum sana, çok haklısın üzülmekte. Burnundan getirmişler
Ay Allah korusun öyle şeyler düşünme. Çocuklarına sarıl sımsıkı, dert etme hiçbir şeyi. Bazı şeyler karşılıklı olmalı, biz nasil karşımızdakini düşünüyorsak onlar tarafından da düşünülmeliyiz. Olmuyorsa dedigin gibi ses çıkarmak gerekiyor.Valla eşim üzülsün üzülmesin ilk dogumumda tecrübe ettim kimse için kendinizi feda etmeyin eşiniz bile olsa birgün inanin yapmasaydin deniliyo bunlar çok özel durumlar emzirmekte zorlu bı süreç bide gürültülu bı ortam bakın ben bu ince düşünceler yüzünden beynimde kitle çıktı bana bişey olsa arkamda 3 çocuk birakicam eşim bidaha evlenir gider bence kendimizi düşünmemiz en güzeli
En güzelini yapıyorsun sen üzüleceğine onlar üzülsün düşüncesiz insana tahammül edemiyorum bende.Benim kayinpedermde geliyor kv ile kuyruk gbi yapisir kv ile heryere zaten neden ya neden birak kadin afedersin donuyla sutynsiz gezicek gece kalkicak mutfagina ustunu basini toparlamayami ugrascak kalkicak tuvalete hadi ebeveyn banyom varxa olmayadabilir rahat rahat ihtiyacini gideremiycek evinin icinde yuruyus yapip belki gazini cikartamiycak cok ayip cokkkk kndilerinede soyledim hayatmda boyle saygisizlik gormedm ben dedim ama iste insan saygisizsa saygisizdr degistiremezsn esimede laf sokmaktn asla geri kalmiorm gelme baba sen dedim beni dinlemiyor anlayissin diyor ama yinede lafimi sokarm kusura bakmiycakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?