2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Ortada büyük bir mevzu yok hiç kafana takma bu halinle tabiki düzelecek.
Çok sevindim eşinin desteği sana çok iyi gelecek

Kızlar karnım sertleşirken vajinama doğru bir baskı hissediyorum 5er dk aralıkla 3 kez oldu bu doğum sancısı mı
Canım herkeste farklı oluyor burda açıklığı olup anlamayanda oldu sancıdan kıvranıp açılması olmayanda takip et düzenli bir şekilde devam ederse doğum sancısı olabilir.

Valla eşim üzülsün üzülmesin ilk dogumumda tecrübe ettim kimse için kendinizi feda etmeyin eşiniz bile olsa birgün inanin yapmasaydin deniliyo bunlar çok özel durumlar emzirmekte zorlu bı süreç bide gürültülu bı ortam bakın ben bu ince düşünceler yüzünden beynimde kitle çıktı bana bişey olsa arkamda 3 çocuk birakicam eşim bidaha evlenir gider bence kendimizi düşünmemiz en güzeli

Merhaba kızlar. Cuma günü doğumum var aşırı heyecanlıyım doğum yapan arkadaşlara bi soru sormak istiyorum. İlk doktor kontrolüne kaçıncı gün götürdünüz? Biz doğum paketi ya da sigorta gibi bişi yapmadık henüz. Kimliği falan çıkana kadar nasıl olacak o süreç? Kızımdan bu yana 6.5 sene geçti her şey sil baştan bende

Anlam veremiyorum
Benim kayinpedermde geliyor kv ile kuyruk gbi yapisir kv ile heryere zaten neden ya neden birak kadin afedersin donuyla sutynsiz gezicek gece kalkicak mutfagina ustunu basini toparlamayami ugrascak kalkicak tuvalete hadi ebeveyn banyom varxa olmayadabilir rahat rahat ihtiyacini gideremiycek evinin icinde yuruyus yapip belki gazini cikartamiycak cok ayip cokkkk kndilerinede soyledim hayatmda boyle saygisizlik gormedm ben dedim ama iste insan saygisizsa saygisizdr degistiremezsn esimede laf sokmaktn asla geri kalmiorm gelme baba sen dedim beni dinlemiyor anlayissin diyor ama yinede lafimi sokarm kusura bakmiycakkk

Biz 7.gün gittik normalde 5.gün gidiliyor ama hafta sonuna denk geldiği için yenidoğan doktorumuz hafta sonu çalışmıyor. Kimlik olayı da eşim aynı gün nüfusa gitti geçici kimlik belgesi verdiler onunla hallettik sağlıkla gelsin

Bazı dış çekimler yapıldı teyzeleri nasıl olmuş

Eklentiler

• IMG-20250507-WA0082.webp
    65,7 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG-20250507-WA0065.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG-20250507-WA0041.webp
    126,3 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG-20250507-WA0034.webp
    88,9 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG-20250507-WA0012.webp
    111 KB · Görüntüleme: 65
Benimde doğum paketi falan yok 5. gün kontrole götürdük geçici kimliği ile işlem yaptırdık biz aynı gün kimliği cikarttirdik

Kimsenin düşündüğü yok, bunu bile bile bir şey de demiyorum. Sadece bu durum için de değil her şeyi idare etmeye çalışmak sinir bozucu. Böyle davranan insanlara karşı biraz bencillikten kimseye zarar gelmez dediğin gibi

Çok teşekkür ederim, umarım senin doğumun ve sonrası çok çok güzel geçer.

Ay Allah korusun öyle şeyler düşünme. Çocuklarına sarıl sımsıkı, dert etme hiçbir şeyi. Bazı şeyler karşılıklı olmalı, biz nasil karşımızdakini düşünüyorsak onlar tarafından da düşünülmeliyiz. Olmuyorsa dedigin gibi ses çıkarmak gerekiyor.

En güzelini yapıyorsun sen üzüleceğine onlar üzülsün düşüncesiz insana tahammül edemiyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…