2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Pardon da onun ne haddine yani. Doğduktan sonra da gelmesin babaanne olmak istemiyorsa olmamış olur. Gül gibi kayınvalideler var görünce çok imreniyorum. Bizim de bir sınavımız bunlar galiba.
Ooo şimdi 1-2 gündür başkalarının yanında yalandan ayyy ben Babanne olucam şöyle böyle diyor yazma yapmaya başlamış çocuğun üstüne mi örteceksin ne sanki herşeyi tamam bir o eksik 37 hafta oldu bir iğne bile almadı, başkalarının yanında çok ilgili çok seviniyor gibi… Ama yapmadığı şey kalmadı 8 aydır… İlk zamanlarda bana Babanne demesin büyük anne desin falan diye abuk subuk konuşuyordu

Tövbe yarabbim seninki de ayrı bir modelmiş… Boşa beslemek falan ne demek ben hayvan mıyım deseydin… Bizimki de gülerek alttan alta laf sokar
Akıl işte oğluna söyle dedim ki biz zaten deniyorduk o sıra ikimizde de sorun var olursa olur diyorduk ağzı olan konuşuyor işte ben ne zorluklar çekiyorum onu düşünen yok

Bende bulamadım aslında bugün bulmuştum doktor planda değişiklikten iptal olmuş yarın gidip açıklayacağım durumu, bakar diye düşünüyorum bakalım

Bende bulamadım aslında bugün bulmuştum doktor planda değişiklikten iptal olmuş yarın gidip açıklayacağım durumu, bakar diye düşünüyorum bakalım
İnşâAllâh bakarlar ya benim eşimin izin günü yarın tek de çalışıyor öyle her zaman izin alıp götüremezde bu ara

Vallahi cehennem zebanileri gibi bazıları… Umarım böyle bir kaynana olmam arkadaş gibi olabilirim
İnşâAllâh Allah kızımız gibi olmasada anlaşabileceğimiz gelinler çıkarsın karşımıza inanca bağlı biraz da sanki Allah verirse olur demeyi bilmiyor çoğu

İnşâAllâh Allah kızımız gibi olmasada anlaşabileceğimiz gelinler çıkarsın karşımıza inanca bağlı biraz da sanki Allah verirse olur demeyi bilmiyor çoğu
Kesinlikle kimi olur laf sokar, kimi olmaz laf sokar. Teyzemin gelininin 3 senedir olmuyor sorun varmış daha bir kere yorum yaptığını görmedim

Ya zaten bakması lazım, mesela ben 34+5 gittim en son yarın 37+1 im belki önemli birşey var randevu açıp bakması gerekiyor diye düşünüyorum
Bakar canım sona gelmişsin sürekli hastasıysan
Kesinlikle kimi olur laf sokar, kimi olmaz laf sokar. Teyzemin gelininin 3 senedir olmuyor sorun varmış daha bir kere yorum yaptığını görmedim
Aklı olan yorum yapmaz zaten bizimki de ilk evlendiğimiz zaman benim kızımında olmadı kaç sene falan diye söylüyordu sonra oğlunda sorun çıkınca senin kistin var demeye başladı ki öyle bir şey yoktu hamile kaldım kanamalı hamilelikti bilmesine rağmen hiç akli selim davranmadı bana o zamanlar bebeği kaybettikten sonra olmuyor laflarını duymaya başladım çok şükür oldu İnş bu da sağsalim doğarsa 2 tane bize yeter Allah ım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Şuursuz işte… Asla oğullarına kıl kondurmazlar birde ne oğullarına ne kendilerine :) Amin canım ben artık duymazdan görmezden geliyorum o bana sahte davranırsa bende öyle yapıyorum ne yaparsa karşılığında aynı yapıyorum

Kızlar az önce meraktan açtım normal doğum izledim ama an ve an hersey vardı bebeğin kafası çıktıktan sonrası kolaydı sanki doktor çekti aldı direk o zamana kadar da anne ıkındı ittirdi resmen, bir yanım tırstı kasıldım diğer yanım kolay ya yaparsın moduna girdi…

Bende öyleyim kafaya takarsam çabuk yaşlanırım 2 aydır da burdayız her hareketi batıyor normal bişey yapsa bile bugün beni de uyku tutmadı sürekli çişe gidiyorum karnımın içi gaz dolu ishal olacakmışım gibi bir durum var sanki karnım sertleşiyor sabah kontrolden sonra da kahvaltıyı parkta yapma planı yaptım annemler ve kaynanamlarla bakalım kısmet olursa

İzleme bence evet kafa çıktıktan sonra vücudu çekip alıyorlar bende sezeryana kısıtlama geldiğinden beri tiktok da sürekli karşıma vajinal doğum videoları çıkıyor nasıl izin veriyorlar bilmiyorum onlar ıkınırken sanki ben ıkınıyormuşum gibi hissediyorum

Şöyle önce gece uyurken altıma çiş kaçırdım sandım uyandım WC’ye gittim su gelişi olmadı. Sonra yarım saat sonra bir daha idrar kaçırmışım gibi ani bi su gelişi oldu. Bunlar şakır şakır sular değildi sadece camasırım ıslanıyordu. Kesinlikle ayırt edersin. Benim cok olmamasına rağmen ayırt ettim istemsiz anıden gelip akan idrar gibi oluyo fark ediliyor. Su geldiğini duyunca hemen hastaneye gel dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…