- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #28.301
Doğum paketim var benim 5. Gün götürdük. Ama yeni doğanlar 28 gün devlet tarafından sigortalanıyor zaten. Doğum yaptığın hastanede kontrole götürebiliyorsun. Bizim kimliğimiz dün çıktı, kimliksiz gittik soyisimle kayıt açtılar Bebek Yılmaz gibi. Eğer başvuru yaptıysanız da kimlik için geçici kimlik veriyorlar onu da kullanabiliyorsınuzMerhaba kızlar. Cuma günü doğumum var aşırı heyecanlıyımdoğum yapan arkadaşlara bi soru sormak istiyorum. İlk doktor kontrolüne kaçıncı gün götürdünüz? Biz doğum paketi ya da sigorta gibi bişi yapmadık henüz. Kimliği falan çıkana kadar nasıl olacak o süreç? Kızımdan bu yana 6.5 sene geçti her şey sil baştan bende
Merhaba, şimdiden tebrik ediyorum. Güzel bir doğum olsun, sağlıkla büyüsünMerhaba kızlar. Cuma günü doğumum var aşırı heyecanlıyımdoğum yapan arkadaşlara bi soru sormak istiyorum. İlk doktor kontrolüne kaçıncı gün götürdünüz? Biz doğum paketi ya da sigorta gibi bişi yapmadık henüz. Kimliği falan çıkana kadar nasıl olacak o süreç? Kızımdan bu yana 6.5 sene geçti her şey sil baştan bende
Su randevu problemi hic bitmiyor gerçekten. Hamileler için bir inisiyatif alınması çok daha mantıklı ama nerede..Yarın kontrole gideceğim ama randevu bulamadım normalde randevusuz bakıyorlar Bi tanıdık hastanede çalışıyor ona yazdım biz gelmeden sıra al diye başhekim randevusuz hasta bakmayı yasaklamış doktor kabul ederse bakar dedi son haftaya girdik randevu yoksa nereye gideceğiz anlamadım hayırlısıyla Bi doğursaydık da kurtulsaydık ya
Aynen ya haftada bir gel diyorlar nasıl denk gelecek de alacağız randevuyu hadi ilk başlarda kabul etmesinler neysede son haftalar da bunu yapmamaları lazımSu randevu problemi hic bitmiyor gerçekten. Hamileler için bir inisiyatif alınması çok daha mantıklı ama nerede..
Merhaba ben Mart annelerindenim yazmak istedim sadece arkadaşın dediği gibi hurma murma yürüyüş vs hiç birini yapmadım ona rağmen çok.rahat normal.dogumum oldu hemde 103 kiloyla su geldigini anlıyorsun ikinci dogumumda su geldikten 3 4 saat sonra doğdu bende vakit vardır sanıyordum ama 3. Doğumda su evde 8 buçuk gibi geldi 9 buçukta doğurdum tüm sancimi arabada çektim ve yolda.doguruyordum zor yetiştim yani anlayacağın doğum sayısına göre değişiyor hastaneye gittiğimde tam açık bir şekilde doğuma alındım damar yolu bile acamadilar düşünün üstümdeki kıyafetlerle doğurdum. Bu arada epizyosuz tamamen mudahalesiz 40+1 de 4.170 kg doğdu oğlum.Su gelmesi anlaşılıyor mu canım. Birde Su geldikten sonra duş alın hastaneye gitmek için 1-2 saat vaktiniz var deniliyor doğru mu ? Bende 36+5te sancıyla gittim gece acile düzenli ama hafif şiddet sancı vardı açılma vs de yoktu
Tam istediğim doğum valla keşke böyle nasip olsa çok istiyorum ağrı durumu nasıldıMerhaba ben Mart annelerindenim yazmak istedim sadece arkadaşın dediği gibi hurma murma yürüyüş vs hiç birini yapmadım ona rağmen çok.rahat normal.dogumum oldu hemde 103 kiloyla su geldigini anlıyorsun ikinci dogumumda su geldikten 3 4 saat sonra doğdu bende vakit vardır sanıyordum ama 3. Doğumda su evde 8 buçuk gibi geldi 9 buçukta doğurdum tüm sancimi arabada çektim ve yolda.doguruyordum zor yetiştim yani anlayacağın doğum sayısına göre değişiyor hastaneye gittiğimde tam açık bir şekilde doğuma alındım damar yolu bile acamadilar düşünün üstümdeki kıyafetlerle doğurdum.
Devlette son haftalarda randevu alınamıyordu Dr veriyoduYarın kontrole gideceğim ama randevu bulamadım normalde randevusuz bakıyorlar Bi tanıdık hastanede çalışıyor ona yazdım biz gelmeden sıra al diye başhekim randevusuz hasta bakmayı yasaklamış doktor kabul ederse bakar dedi son haftaya girdik randevu yoksa nereye gideceğiz anlamadım hayırlısıyla Bi doğursaydık da kurtulsaydık ya
Ağrı durumu benim suyum geldiği an başladı yolda çektiğim için tek korkum arabada dogmasiydi onun dışında kendi sancım ile suniyi kiyaslarsam dağlar kadar fark var kendi sancinda nefes alacağın vakit oluyor suni de olmuyor ama.dayaniyorsun bir şekilde toz pembe birşey diyemem acının en uç noktasi ama zaten dayanamıyorum dediğin an emin ol açıklık tam oluyor bebek geliyor.Tam istediğim doğum valla keşke böyle nasip olsa çok istiyorum ağrı durumu nasıldı
Normalde belli bir saate kadar gelene bakıyorlardı yarın gider doktorla konuşurum yok demez bence ama bakalımDevlette son haftalarda randevu alınamıyordu Dr veriyodu
İnş banada bekleyen arkadaşlara da böylesi nasip olur benim ilki 23+6 ölü doğum oldu suni sancıyla 2. 39+6 5 cm açıklık vardı gene suni sancı verdiler bunda da hep tam açıklıkla gitmeyi nasip etsin de ebelerle uğraşmak zorunda kalınmasın diye dua ediyorumAğrı durumu benim suyum geldiği an başladı yolda çektiğim için tek korkum arabada dogmasiydi onun dışında kendi sancım ile suniyi kiyaslarsam dağlar kadar fark var kendi sancinda nefes alacağın vakit oluyor suni de olmuyor ama.dayaniyorsun bir şekilde toz pembe birşey diyemem acının en uç noktasi ama zaten dayanamıyorum dediğin an emin ol açıklık tam oluyor bebek geliyor.
Biz 7.gün gittik normalde 5.gün gidiliyor ama hafta sonuna denk geldiği için yenidoğan doktorumuz hafta sonu çalışmıyor. Kimlik olayı da eşim aynı gün nüfusa gitti geçici kimlik belgesi verdiler onunla hallettiksağlıkla gelsin
Benimde doğum paketi falan yok 5. gün kontrole götürdük geçici kimliği ile işlem yaptırdık biz aynı gün kimliği cikarttirdik
Doğum paketim var benim 5. Gün götürdük. Ama yeni doğanlar 28 gün devlet tarafından sigortalanıyor zaten. Doğum yaptığın hastanede kontrole götürebiliyorsun. Bizim kimliğimiz dün çıktı, kimliksiz gittik soyisimle kayıt açtılar Bebek Yılmaz gibi. Eğer başvuru yaptıysanız da kimlik için geçici kimlik veriyorlar onu da kullanabiliyorsınuz
Merhaba, şimdiden tebrik ediyorum. Güzel bir doğum olsun, sağlıkla büyüsün
5. Gün ilk kontrole gittik. Kimlik için başvuru yapmıştık geçici Kimlik belgesi verdiler onunla kayıt açıldı. Dogum yaptığın hastane özel olsa da yenidogan sürecinde herhangi bir ödeme alınmıyor, bir şey yapmanıza gerek yok simdilik
Ay inş sağlıkla gelir uyutmadiysa bence olabilir. Herşeyin hazırsa bir duşa gir hızlanırsa gerçek sancıdır.Kızlar on dakikada bir karnım kasılıyor uyuyamadım acaba doğum sancısımi
Merhaba ben Mart annelerindenim yazmak istedim sadece arkadaşın dediği gibi hurma murma yürüyüş vs hiç birini yapmadım ona rağmen çok.rahat normal.dogumum oldu hemde 103 kiloyla su geldigini anlıyorsun ikinci dogumumda su geldikten 3 4 saat sonra doğdu bende vakit vardır sanıyordum ama 3. Doğumda su evde 8 buçuk gibi geldi 9 buçukta doğurdum tüm sancimi arabada çektim ve yolda.doguruyordum zor yetiştim yani anlayacağın doğum sayısına göre değişiyor hastaneye gittiğimde tam açık bir şekilde doğuma alındım damar yolu bile acamadilar düşünün üstümdeki kıyafetlerle doğurdum. Bu arada epizyosuz tamamen mudahalesiz 40+1 de 4.170 kg doğdu oğlum.
Ya kasilirken tuvaletim geliyor gibi oluyo acaba doğum sancısımi kiAy inş sağlıkla gelir uyutmadiysa bence olabilir. Herşeyin hazırsa bir duşa gir hızlanırsa gerçek sancıdır.
Ağrıda eşlik ediyorsa olabilir hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahKızlar on dakikada bir karnım kasılıyor uyuyamadım acaba doğum sancısımi
Tövbe yarabbim seninki de ayrı bir modelmiş… Boşa beslemek falan ne demek ben hayvan mıyım deseydin… Bizimki de gülerek alttan alta laf sokarSen istemiyorsun diye ben annemi olmayacağım deseydin hepsi Bi çeşit valla kimi doğurmuyorsun diye söylenir kimi böyle laf atar bizimki de mahallelerinde benim oğlumla birlikte doğum yaptı üstüne 2 tane daha doğurdu kadın 3 sene de 3 çocuk yani onun için eşime bunu boşa besliyorsun dedi kendi evlatlarından da hayır görmediği için bu çocuk sen dedin diye yapıldı dedim bunu doğur başka demem ben kendiminkinden ne hayır görüyorum da sana diyeyim dedi akıllanmaz gibi duruyor ama bende başka doğuracak yürek yok
Dayanabilecek kadar agrida var bugün evi temizlemistim eğil kalk akşam 8 den beri var ama yatmaya geçince uyuyamadım arada bir gelip kasılıyor ağrı veriyorAğrıda eşlik ediyorsa olabilir hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?