2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Doğum paketim var benim 5. Gün götürdük. Ama yeni doğanlar 28 gün devlet tarafından sigortalanıyor zaten. Doğum yaptığın hastanede kontrole götürebiliyorsun. Bizim kimliğimiz dün çıktı, kimliksiz gittik soyisimle kayıt açtılar Bebek Yılmaz gibi. Eğer başvuru yaptıysanız da kimlik için geçici kimlik veriyorlar onu da kullanabiliyorsınuz

Yarın kontrole gideceğim ama randevu bulamadım normalde randevusuz bakıyorlar Bi tanıdık hastanede çalışıyor ona yazdım biz gelmeden sıra al diye başhekim randevusuz hasta bakmayı yasaklamış doktor kabul ederse bakar dedi son haftaya girdik randevu yoksa nereye gideceğiz anlamadım hayırlısıyla Bi doğursaydık da kurtulsaydık ya

Merhaba, şimdiden tebrik ediyorum. Güzel bir doğum olsun, sağlıkla büyüsün
5. Gün ilk kontrole gittik. Kimlik için başvuru yapmıştık geçici Kimlik belgesi verdiler onunla kayıt açıldı. Dogum yaptığın hastane özel olsa da yenidogan sürecinde herhangi bir ödeme alınmıyor, bir şey yapmanıza gerek yok simdilik

Su randevu problemi hic bitmiyor gerçekten. Hamileler için bir inisiyatif alınması çok daha mantıklı ama nerede..

Su randevu problemi hic bitmiyor gerçekten. Hamileler için bir inisiyatif alınması çok daha mantıklı ama nerede..
Aynen ya haftada bir gel diyorlar nasıl denk gelecek de alacağız randevuyu hadi ilk başlarda kabul etmesinler neysede son haftalar da bunu yapmamaları lazım

Merhaba ben Mart annelerindenim yazmak istedim sadece arkadaşın dediği gibi hurma murma yürüyüş vs hiç birini yapmadım ona rağmen çok.rahat normal.dogumum oldu hemde 103 kiloyla su geldigini anlıyorsun ikinci dogumumda su geldikten 3 4 saat sonra doğdu bende vakit vardır sanıyordum ama 3. Doğumda su evde 8 buçuk gibi geldi 9 buçukta doğurdum tüm sancimi arabada çektim ve yolda.doguruyordum zor yetiştim yani anlayacağın doğum sayısına göre değişiyor hastaneye gittiğimde tam açık bir şekilde doğuma alındım damar yolu bile acamadilar düşünün üstümdeki kıyafetlerle doğurdum. Bu arada epizyosuz tamamen mudahalesiz 40+1 de 4.170 kg doğdu oğlum.

Tam istediğim doğum valla keşke böyle nasip olsa çok istiyorum ağrı durumu nasıldı

Devlette son haftalarda randevu alınamıyordu Dr veriyodu

Tam istediğim doğum valla keşke böyle nasip olsa çok istiyorum ağrı durumu nasıldı
Ağrı durumu benim suyum geldiği an başladı yolda çektiğim için tek korkum arabada dogmasiydi onun dışında kendi sancım ile suniyi kiyaslarsam dağlar kadar fark var kendi sancinda nefes alacağın vakit oluyor suni de olmuyor ama.dayaniyorsun bir şekilde toz pembe birşey diyemem acının en uç noktasi ama zaten dayanamıyorum dediğin an emin ol açıklık tam oluyor bebek geliyor.

Kızlar Benim cimcime hiç eldiven takmiyo çorap denedim oda çıkıyor sizinkiler de durum ne yüzünü çizip iz kalır diye korkuyorum

İnş banada bekleyen arkadaşlara da böylesi nasip olur benim ilki 23+6 ölü doğum oldu suni sancıyla 2. 39+6 5 cm açıklık vardı gene suni sancı verdiler bunda da hep tam açıklıkla gitmeyi nasip etsin de ebelerle uğraşmak zorunda kalınmasın diye dua ediyorum

Benimde doğum paketi falan yok 5. gün kontrole götürdük geçici kimliği ile işlem yaptırdık biz aynı gün kimliği cikarttirdik

Çok teşekkür ederim

Maşallah.. Hayırlı olsun şimdiden sağlıkla büyütürsünüz inşallah Bazı insanlar doğumu çok çok kötü anlatıyor insan ister istemez panik yapıyor, şuan korkum yok bilmediğim için ama yaklaştıkça bir panik var, kolay geçmesi için yaptığınız herhangi birşey oldu mu

Tövbe yarabbim seninki de ayrı bir modelmiş… Boşa beslemek falan ne demek ben hayvan mıyım deseydin… Bizimki de gülerek alttan alta laf sokar

C
Ağrıda eşlik ediyorsa olabilir hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah
Dayanabilecek kadar agrida var bugün evi temizlemistim eğil kalk akşam 8 den beri var ama yatmaya geçince uyuyamadım arada bir gelip kasılıyor ağrı veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…