- 18 Mart 2023
- 1.332
- 932
- 53
- 36
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #28.241
Aklim başıma sonradan geldi ilk kızıma hep haksızlık yaptığımı düşünüyorum bu yüzden şimdi ben istemediğim sürece izin vermiyorum doğumda bile haber vermedik biliyorum başıma gelecekleri şimdi de tavır yapıyolar gelmiyorlar hiç umrumda değilBir daha geri gelmeyecek zamanlar, zorluklar da olsa o zorluğu bile tekrar yaşamayacağız belki. Her anı çok kıymetli. Sen değil onlar yapmış haksızlığı ikinize birden. Zor zamanları kolaylaştırsınlar boyle yapacaklarına ama galiba o şans herkese denk gelmiyor
Bende öyle 37-38 gibi olsa diyordum 39+0 olduk ortada bir şey yok herkes öyle diyor da bakalım ne zaman gelecekler38 lerde doğurmak istiyordum hâlbukierkek bebek gününü geçer diye duymuştum bakalım ne olacak
Bazen düşünüyorum benmi yanlış yapıyorum gerçekten herkes aynı demekki tahammülüm hiç yok her sözleri batiyo geçmişte yaşadıklarım yüzünden heralde en küçük yorum yapsalar sinirleniyorum bana stres yasak bu arada beynimde küçük bı kitle var Dr asla stres sıkıntı yok dedi hormon hastalığı bir nevi zamanında yaşanılan şeyler sonradan çıkıyor malesefCanım kayınvalidenle nasıl kalıcaksın???aslaa katlanamam normal zamanda tahammülüm yok lohusalıkta aslaaa istemem
Dr 50 gün ilişki yasak dedi bize sezeryan da farklı oluyomu bilemiyorum ben 40 gün diye biliyodum ama bu Dr 50 ye çıkardı23 unde dofm askm bayrama kdr durabilirsn sonra gidiyorsunuz ben kocamla seviscem dedim bu ahlaksizligi ciddiyim yaptm biliyirmusun resmen terbiyewizlik yaptm ama hak etti 40 g7n yanls kalmazmis bende yok ole birsey istemiyirum dedim gidicek bayram cikisi annem zaten kalamaz birtanem zorlayamam onu babam amputasyon hastasi diz ustunden bacagi alindi kalamaz tek basina
Eşimle konuşmak daha mantıklı, kayınvalidemin de ondan geri kalır yanı yok maalesef hatta daha beter. Hastanede ebeler kanama durumuna bakacakları zaman dışarı çık dediğinde bile çıkmadı kadın duymazdan geldi. Ben ağrıdan kıvranırken aklı neydeydi acaba. Ay aklıma geldikçe kafayı yiyorum.Canım güzel bir şekilde kayinvalidenden uyarmasını rica et yada eşine söyle bir berjer yada tekli koltuğu yer varsa yatak odana alsın gir kapını kitle emzir sev öyle çık. Saygizlik edip kalp kırmayı bende hiç sevmem özelikle yaşlıların ama buda mahremiyete giriyo.
Ya sus sus bunu sen ben biliyoruz baskasi bilmioDr 50 gün ilişki yasak dedi bize sezeryan da farklı oluyomu bilemiyorum ben 40 gün diye biliyodum ama bu Dr 50 ye çıkardı
O kadar iyi anlıyorum ki seni. Benim durumum da seninkinin biraz tersi gibi. Eşimin ailesi ile ben ve götünü dönen bir eş sorunsalı.Dün biz bayağı gerildik. Aileme karşı çok kötü davranıyor bebeği kıskanıyor sanırım. Bizimkiler de aşırı korumacı bebeğe bir şey olacak diye sadece kendileri görsün kendileri sevsin istiyorlar. İkisine de bir şey diyemiyorum kendilerince haklılar, kime ne desem olmuyor. İlk torunları aşırı sahipleniyorlar eşim de haklı olarak geride kaldığını hissediyor güzelce idare etmeye çalışıyorum ama ben de tükendim artık. Annem sadece uyandığında gelip seviyor gidiyor, yanımda bile kalamıyor eşimin ters konuşmalarından. Sinirim aşırı bozuk ama kızımla kendimi sakinleştirmeye Çalışıyorum. Arada ağlama krizlerim oluyor hemen koşup kokluyorum sakinleşmek için.
Gece emzirmek için uyandım, dikişlerim çok acıyordu doğrulamadım defalarca kez seslendim kalksın diye ıh mıh dedi döndü götünü.
Bazen aşırı yalnız hissediyorum.
Senin şu pat pat söyleme durumu bana çok geç yükleniyor keşke öyle olmasa da ben de bir rahatlasam arkadaşım.Ya sen yazdin ben burda gerildim dogurcam smdi sinirdennkusura bakmada boyle gerizekali davranislari anlayisla karsilayamiyorum tolerwde edemiyorum heleki emzirme heleki bebehi anneden alma anneye sormadam dokunma aptallar
Öyle düşünme sebebi sen değilsin ki onların davranışları. En güzelini yapmışsın. Seni mutsuz edeceklerine onlar rahatsız olsun daha iyi. İyilik de yapsan bazılarına yaranılmıyor o yüzden umrunda olmaması en doğrusu gerçekten de.Aklim başıma sonradan geldi ilk kızıma hep haksızlık yaptığımı düşünüyorum bu yüzden şimdi ben istemediğim sürece izin vermiyorum doğumda bile haber vermedik biliyorum başıma gelecekleri şimdi de tavır yapıyolar gelmiyorlar hiç umrumda değil
Canım benim eşimde çok muhatap olmaz sürat ta yapmaz ama benimde annemin dili hiç durmaz bir anne gibi değil sürekli konuşacak müdahale edicek kendini beni övecek zorla sinir ediyor insani ben birşey desem gücenir. Gelmiyeceksin dedim birşey olsa ben seni ararım uçakla 1 saat atlat gelirsin dedim. Yorulacaksan kendin icin yorul bu saatten sonra evlatlarla uğraşma diyede gönlünü yaptim. geleyimmi diyemiyor şimdi korkumdan onu hiç kaldiramicam 3. Cocuk oldu anca akıllandım. Tecrübemi söyleyeyim eşler yanlız kalınca çok güzel ilgileniyorlar başkası varken fırsat bu fırsat kafalarını dinliyorlar benim annem gittikten sonra eşim çok güzel destek olmuştu. 2 doğumda da ölsem unutmamBen annemi istiyorum yanımda şuan en çok ona ihtiyacım var ama yanaşamıyor işte eşimle konuşmuyorlar. Karışma diyorum anne müdahale etme babası sonuçta o da. Yok illa bir şey diyor, kötü niyetli değilsin ama sonuçta elin oğlu senin niyetini düşünmez ki. Aman ya valla burnumdan geldi. Kimseye bir şey anlatılmıyor
Herkeste aynı mıdır bilmiyorum ama bi yerden sonra sancılara dayanamıyorsun o zaman açılma ilerlemiş oluyor zaten. İnşallah kolaylıkla sağlıkla kucağına al bebeğiniİnşallah evde çekeriz de hastanede direk doğuma alırlar
Sen bensin arkadaşım, Allah sabır versinCanım kayınvalidenle nasıl kalıcaksın???aslaa katlanamam normal zamanda tahammülüm yok lohusalıkta aslaaa istemem
Tansiyonumu ölçeyim bi gerçekten sinir oldumEşimle konuşmak daha mantıklı, kayınvalidemin de ondan geri kalır yanı yok maalesef hatta daha beter. Hastanede ebeler kanama durumuna bakacakları zaman dışarı çık dediğinde bile çıkmadı kadın duymazdan geldi. Ben ağrıdan kıvranırken aklı neydeydi acaba. Ay aklıma geldikçe kafayı yiyorum.
Sen bensin arkadaşım, Allah sabır versin
Canım zaten geçmişte yaşadıklarımız olmasa böyle olmicaz çok doluyuz o yüzden dayanamıyoruz birde böyle zamanda anlayışlı davransınlar tek isteğim buBazen düşünüyorum benmi yanlış yapıyorum gerçekten herkes aynı demekki tahammülüm hiç yok her sözleri batiyo geçmişte yaşadıklarım yüzünden heralde en küçük yorum yapsalar sinirleniyorum bana stres yasak bu arada beynimde küçük bı kitle var Dr asla stres sıkıntı yok dedi hormon hastalığı bir nevi zamanında yaşanılan şeyler sonradan çıkıyor malesef
İnşallah güzel olur da bir şok yaşarsınBende deneyimlerimi yazıcam dogumdan sonra
İnşallah canımHerkeste aynı mıdır bilmiyorum ama bi yerden sonra sancılara dayanamıyorsun o zaman açılma ilerlemiş oluyor zaten. İnşallah kolaylıkla sağlıkla kucağına al bebeğini
Amin canım benim teşekkür ederimEvet fark ettim, iyice uzaklaşıyorum yaptıkları her şey tuhaf geliyor.
İnşallah sen de en kisa zamanda bebisinle doya doya ilgilenirsin negatif insanlardan uzak bir şekilde, huzurla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?