2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Aklim başıma sonradan geldi ilk kızıma hep haksızlık yaptığımı düşünüyorum bu yüzden şimdi ben istemediğim sürece izin vermiyorum doğumda bile haber vermedik biliyorum başıma gelecekleri şimdi de tavır yapıyolar gelmiyorlar hiç umrumda değil

38 lerde doğurmak istiyordum hâlbuki erkek bebek gününü geçer diye duymuştum bakalım ne olacak
Bende öyle 37-38 gibi olsa diyordum 39+0 olduk ortada bir şey yok herkes öyle diyor da bakalım ne zaman gelecekler

Canım kayınvalidenle nasıl kalıcaksın???aslaa katlanamam normal zamanda tahammülüm yok lohusalıkta aslaaa istemem
Bazen düşünüyorum benmi yanlış yapıyorum gerçekten herkes aynı demekki tahammülüm hiç yok her sözleri batiyo geçmişte yaşadıklarım yüzünden heralde en küçük yorum yapsalar sinirleniyorum bana stres yasak bu arada beynimde küçük bı kitle var Dr asla stres sıkıntı yok dedi hormon hastalığı bir nevi zamanında yaşanılan şeyler sonradan çıkıyor malesef

Dr 50 gün ilişki yasak dedi bize sezeryan da farklı oluyomu bilemiyorum ben 40 gün diye biliyodum ama bu Dr 50 ye çıkardı

Eşimle konuşmak daha mantıklı, kayınvalidemin de ondan geri kalır yanı yok maalesef hatta daha beter. Hastanede ebeler kanama durumuna bakacakları zaman dışarı çık dediğinde bile çıkmadı kadın duymazdan geldi. Ben ağrıdan kıvranırken aklı neydeydi acaba. Ay aklıma geldikçe kafayı yiyorum.

O kadar iyi anlıyorum ki seni. Benim durumum da seninkinin biraz tersi gibi. Eşimin ailesi ile ben ve götünü dönen bir eş sorunsalı.
Ailenin korumacı davranması güzel bir şey bilinçli olduğu sürece. Bizde durum tam tersi bebek kucaktan kucağa geziyor top gibi. Daha minicik sesi de çıkmıyor. Çocuğumun üzerine parfümlerinin kokusu geçmiş ya şaka gibi. Ağlayacaktım artık sinirden. Alttan almaları gereken onlarken bir şeyleri idare etmeye çalışan neden biz oluyoruz anlamıyorum.
Adam gece beşik sallamış gibi bir de utanmadan horlayarak uyuyor. Kafayı yersin.
Simdi dışarıdan baksalar lohusa depresyonu diyecekler ama sebebi kendileri.

Ya sen yazdin ben burda gerildim dogurcam smdi sinirdennkusura bakmada boyle gerizekali davranislari anlayisla karsilayamiyorum tolerwde edemiyorum heleki emzirme heleki bebehi anneden alma anneye sormadam dokunma aptallar
Senin şu pat pat söyleme durumu bana çok geç yükleniyor keşke öyle olmasa da ben de bir rahatlasam arkadaşım.

Öyle düşünme sebebi sen değilsin ki onların davranışları. En güzelini yapmışsın. Seni mutsuz edeceklerine onlar rahatsız olsun daha iyi. İyilik de yapsan bazılarına yaranılmıyor o yüzden umrunda olmaması en doğrusu gerçekten de.

Canım benim eşimde çok muhatap olmaz sürat ta yapmaz ama benimde annemin dili hiç durmaz bir anne gibi değil sürekli konuşacak müdahale edicek kendini beni övecek zorla sinir ediyor insani ben birşey desem gücenir. Gelmiyeceksin dedim birşey olsa ben seni ararım uçakla 1 saat atlat gelirsin dedim. Yorulacaksan kendin icin yorul bu saatten sonra evlatlarla uğraşma diyede gönlünü yaptim. geleyimmi diyemiyor şimdi korkumdan onu hiç kaldiramicam 3. Cocuk oldu anca akıllandım. Tecrübemi söyleyeyim eşler yanlız kalınca çok güzel ilgileniyorlar başkası varken fırsat bu fırsat kafalarını dinliyorlar benim annem gittikten sonra eşim çok güzel destek olmuştu. 2 doğumda da ölsem unutmam

Tansiyonumu ölçeyim bi gerçekten sinir oldum

Canım zaten geçmişte yaşadıklarımız olmasa böyle olmicaz çok doluyuz o yüzden dayanamıyoruz birde böyle zamanda anlayışlı davransınlar tek isteğim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…