2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Benim olduğum yerde devlette 35 üstü gebelere öncelik tanınıyor sizin de öyledir belki o zaman sırayi sekreterden alabilirsiniz

Ayyy aramızda 1 gün var sata göre ben böyle yakın tarihler doğuma gittikçe panik oluyorum nedense :) Öğlene kadar açılma olmazsa sezeryan mı tercih edeceksin yoksa bekleyecek misin canım
Acilma olmayınca ve rahim ağzım cok geride olunca riske atmadım ve sezaryen oldum açıkçası hem normal sancı çekip hem de sonunda sezaryen olmaktan da korktum biraz. Haklısın panik olmakta ama bi şekilde cıkarıcaz bu çocukları ben hep böyle düşünüp kendimi sakinlestirdim :)

kizlar öğlen 12.30da kizimi kucagıma aldım çok güzel bir duygu Allah hayırlısıyla herkese nasip etsin insallah. Acilmam 1-2 cm’de kaldı sancım da düzenli olmayınca doktorumla sezaryene karar verdik. Ben kendimi her ikisine de hazırlamıştım. İyi ki de normal diye zorlamamışım çünkü çocuğun kafasının kanala giriş şekli ters bir pozisyonmuş, doğum normal olsaydı kolay olmazdı dedi doktorum ve rahim ağzım gerideymiş bu da zorlar bizi dedi. Sezaryeni de hiç gözümde büyütmedim Çok rahat geçti, ameliyat sırasında ekibe ve en önemlisi doktoruna güvenmek cok önemli insanı gerçekten rahatlatıyor. 1 saat içinde odaya gelmiş oldum. Şimdi bol bol yürüyorum ve bebişimi emziriyorum bebise kavuşunca ağrı acı hiçbisey gözünüz görmüyor zaten

GöÜnüz aydın olsun

Günaydın kızlar. Saat 7 de hastaneye giriş yapicam. Çok heyecanlı ve panigim Dualarınızı bekliyorum
Daha dün doğum yaptım altta pozitif sezaryen hikayemi yazdım canım rahat olmak akışta kalmak çok önemli doktorun da iyiyse rahatlıkla olup bitiyor hiç kendimi sıkma akışa bırak hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Günaydın kızlar. Saat 7 de hastaneye giriş yapicam. Çok heyecanlı ve panigim Dualarınızı bekliyorum
Hayırlı doğumlar diliyorum inşallah. sağlıkla , kolaylıkla ikinizde hastaneden evinize dönersiniz Allahın izniyle tüm doğum yapacak olanlara sağlık sıhhat ve kolaylıklar diliyorum. İnşallah sağlıkla bebeklerimizi kucaklamak nasip olur

Sesi kapatıp izledim öyle korkmuyorum Kadının suratından belli acı çektiği ama kolayca yaptı doğumu

Doğurdun muuuu Hayırlı olsun canım

Bende bugün sabah 9’da Sezeryan olacağım . İnşallah çok güzel ve kolay geçer dualarınıza talibim benim plesentam aşağıda olduğundan rahim ağzına çok çok yakın olduğu için kanama riski çok çok fazla vardı. Doktorumla bu şekilde uygun olacağını konuştuk . İnşallah Rabbim tüm annelere ve anne adaylarına sağlık sıhhat güç kuvvet ve kolaylık verir. Hayırla bebeklerimizi kucaklarız

Oy masallah ne guzel bizimde kolayca gecsin insallah saglikla buyuaun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…