2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Hah tamam bendeki de bundan. Bugün kontrolde takabilirsin dedi ben de başlayacağım. Sürekli mi takmak lazım acaba ?
Bunlar surekli talilmoyor diye biliyorum kuzu ben yamuna markanin aldim gunluk en fazla 6 saat kullanik diyir ama isyersen bi doktoruna danis

Benim rahimimde gerideydi gerçekten zor oldu doğumum

Senin ekstrem bir durumdu ya cok uzun süre çektin yine olmadı yine olmadı. Bak sana bazı arkadaşlar 7 cm bazıları 4 cm filanmis hafif sancılarda anlamamışlar bile acildiklarini. Tamamen nasip kısmet.

Senin ekstrem bir durumdu ya cok uzun süre çektin yine olmadı yine olmadı. Bak sana bazı arkadaşlar 7 cm bazıları 4 cm filanmis hafif sancılarda anlamamışlar bile acildiklarini. Tamamen nasip kısmet.
Evet evet, sezaryen bile o kadar kısa sürdü ki. Toplamda 25-30 dk da odadaydım. çocuuum hazır bekliyormuş hemen çıktı çekiştirme filan olmadan , kısmet artık öyle böyle kavuştuk

Ay canım bakalım bana ne diyecek doktormaşallah kilosu çok güzel
Yanlış ölçmediyse şuan kilosu böyle canım çok kilo olursa vajinal zor doğar her zamanki doktora randevu bulabilsem ondan daha memnun olurdum

Maşallah Erken doğum yapmıyım diye beklerken geçe kaldı bak, inşallah 40ı geçmeden kucağına alırsın alırız canım

Dogumu olan herkese goz aydjnligi diliyorum. Yaslari uzun olsun insallah. Ben hala dönsün diye bekliyorum yaa, iki vajinal dogum kizdan sonra bu kizcem inatci çıktı :/

Doktor bu hafta full yatis verdi diye yatiyorum da her is kaldi, dondugu de yok, her yanim agriyacak bu gidisle

Evet evet, sezaryen bile o kadar kısa sürdü ki. Toplamda 25-30 dk da odadaydım. çocuuum hazır bekliyormuş hemen çıktı çekiştirme filan olmadan , kısmet artık öyle böyle kavuştuk
Son haftalar okadar stresli ki insan sadece sağlıklı bir şekilde kavusacakmiyim diyor o yüzden nasıl olursa olsun hiç önemi olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…