2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar ebebekte gümüş kapaklarda indirim var hala almayan varsa baksın. Gerçekten olmasa göğsüm mahvolurdu benim şimdiye. Alın aldırın.

Ne güzel haberler bunlardarısı başımıza

Ay canım bakalım bana ne diyecek doktormaşallah kilosu çok güzel

Sezaryen olan arkadaşlarım korse öneriniz var mı ? Bende bir tane balenli olanlardan vardı o şekilde bir korse giyebiliyor muyuz ?

nefes egzersizi ciddi hızlandırıyor açılmayi kendini kasma nefese odaklan. Bir avazda kucağına al canım
Suyum geldiğinde hastanede ebeler derin nefes al kesik kesik ver demişlerdi bana da. Ben asla yapamadım ya ki evde de çok deneme de yapıyordum. Nefes alamayınca bebek çok stres oluyormuş napıp ne edip odaklanmak lazımmış

Inan evde cildiriyordum sancıdan nasıl nefese odaklandim transa geçtim resmen sancılar bile katlanılabilir olmuştu ve hızlı ilerlemişti. Ama her doğum bir olmuyor bunda çok merak ediyorum nasıl geçicek daha tık yok

Sezaryen olan arkadaşlarım korse öneriniz var mı ? Bende bir tane balenli olanlardan vardı o şekilde bir korse giyebiliyor muyuz ?
Doğumdan 3 4 gün sonra doktora sorup takmıştım şuna benzer bişey. Genişten başlayıp yavaş yavaş daralttım

Eklentiler

• 1000019888.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 23
Yok ya şimdi kimseyi korkutmak istemem de benim çok zordu, zaten su gelmesine rağmen açılmadı çocuk da artık çıkmak için baskıyı artırdı herhalde ben en son titremekten nefes alamıyordum. Belki o an açıklık olsa çıkardı yani bacaklarım filan iptal durumdaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…