2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Olumlu düşün kendini akışa bırak bir nehirde akıyormuş gibi imajinasyon yap cok kolay geçecek canim böyle düşün hep hayırlısı olsun

Oy masallah ne guzel bizimde kolayca gecsin insallah saglikla buyuaun
Amiiin pozitif düşünce ve akışta kalmanın gücüne inanıyorum doktorunuza da güveniyorsanız ve söylenen her şeyi yaparsanız sonrasında (kahve içmek, yürümek, gaz çıkarmaya çalışmak vs) bu iş tamamdır diş çektirmek gibi bir operasyon gibi düşünün asla kendinizi salmayın

Hazirladm kendimi bende islem suresince zor olacagini dusunmuyorum minik bir endise spinal igneden o kadar daha once deneyimlemis olmama ragmen hepimizin su gbi dogmlari olsunsaglikla gelsinler saglikla buyusunler

Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün Her şey yolunda gitmiş, gönlünüze göre vermiş Darısı sıradaki bizlerin başına

Kontrole geldik bugün kızlar pazartesiden bu yana 100 gramın üzerinde almış minik kuşum doktorumuz sarılıkta ilerleme görünmüyor teste gerek yok dedi. Benim de bandajlarımı açtılar bugün yara kapanmış iz kalmayacak gibi dedi Dr. Rahim de toparlanmış bizde her şey yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…