2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Son haftalar okadar stresli ki insan sadece sağlıklı bir şekilde kavusacakmiyim diyor o yüzden nasıl olursa olsun hiç önemi olmuyor
Kesinlikle öyle, hele kaka yaptığını duyunca iyice strese girdim bir an önce alsınlar diye yalvardım resmen. Hepimizin ki sağlıklı olsun inşallah gerisi gerçekten önemli değil

Asiri hareketli bir bebek ama takla sevmiyorsa demek :)))

Bir de benim karnim semsert hep, sizin de oyle mi, tas gibi duruyor, sanki inceceik deri hemen altinda bebege dokunuyorum semsert. Hep kasilmis duruyor gibi

Son haftalarımda benim de öyleydi sanki ayağı çıkacak gibi geliyordu elimle hissediyordum çok net bir şekilde. O ayaklar şimdi avuçlarımda

Son haftalarımda benim de öyleydi sanki ayağı çıkacak gibi geliyordu elimle hissediyordum çok net bir şekilde. O ayaklar şimdi avuçlarımda
Yok canım tam olarak oyle degil. Onu biliyorum, zaten bu ucuncu gebelik artik organlarini vikarmasi daha farkli daaa, top gibi tum karnim öyle semsert bunda. Digerleri bidikti diye mi boyle degildi acaba diye dusunuyorum.

Bizim en son düşüşteydi canım pazartesi kontrolümüz var ama yüzünde azaldı gibi geliyor bana, uykusu vs de normal.
Canim bizim de 4. Gun 13 cikti. Yarin tekrar kan vericez. Senin bu degerleri buldu mu hic? Dusme yasanir mi acaba ayni kalir mi bilmiyorum stres oldum

Maşallah Erken doğum yapmıyım diye beklerken geçe kaldı bak, inşallah 40ı geçmeden kucağına alırsın alırız canım
Hiç deme valla canım doktor boşa dikiş atmışlar zaten doğurmayacakmışsın sen dedi bugün tabii başından beri takipli doktor olmadığı için öyle diyorsa İnş bu hafta olur artık doğum bol su iç soluna yat Bi de hareket falan et dedi bugün hastaneden sonra iyi yorulmuşum ayaklarım ağrıyor

Bugün hastane çıkışı parkta kahvaltı yapalım değişiklik olsun demiştim annemler ve kaynanamlarla eşimle yürüyüşe çıktık güller açmış 4 tane gül koparttı bana normalde ailelerin önünde el ele de tutuşmazdık bilerek bırakmadım eşimin elini yanlarına gittik baktım çiçekler soluyor suya koyayım dedim kaynanam insan annesine de koparır getirir dedi karısı dururken anneyi kim ne yapsın dedim kaynanamın zoruna gitti herhalde annemde daha orta yolu bulmaya çalışıyor anne olmasa çocuk nasıl olsun falan diye görümcem de yürüyüşe gidiyorsunuz bizi niye çağırmadınız dedi ona da başbaşa yürüdük niye çağıralım sizde gidip yürüyün dedim onunda öyle zoruna gitti zaten 2 aydır burda yabancı olduk birbirimizle konuşmuyoruz bile bişey diyecekse mesajlaşıyoruz yarım saat gezmemiz göze battı

Eklentiler

• IMG_20250508_133029.webp
    58,1 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar doğurdum yazarım müsait olunca ikimizde iyiyiz
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah çok merak ediyorum doğum nasıl geçti senin de kanala falan girmemişti sanki Bi anda oldu darısı bizlere İnş

Canim bizim de 4. Gun 13 cikti. Yarin tekrar kan vericez. Senin bu degerleri buldu mu hic? Dusme yasanir mi acaba ayni kalir mi bilmiyorum stres oldum
Canım 5. Gün 12,8 gibi bir şey çıktı. Deli gibi emzirdim hatta dil bağı vardı o zaman ememediği için bir de kaşıkla sağıp verdim. Bugün tekrar kontrole gittik doktor kan almaya gerek yok 11-12 gibi fazla çıkmaz dedi. Haftaya tekrar kontrolümüz var. Günde 1 kakalı bezden 4 e çıktık biz gözleri filan rengi düzeldi.

Yanlış ölçmediyse şuan kilosu böyle canım çok kilo olursa vajinal zor doğar her zamanki doktora randevu bulabilsem ondan daha memnun olurdum
Onlarda tam bilemiyolar canım benimkide söylemedi bugün haftaya bakıcaz dedi ne sancı çıktı ne bişeyhaftaya çatı muaynesi yapıcak bakalım ozaman belli olucak ne var ne yok

Ay ne kıskanç anlayışsız insanlarmış, insan çocuğum karısıyla mutlu diye sevinir güler geçer, yalnız dolaşmanız bile batmış görümcene. Senin altında kalmaman çok iyi olmuş canım bunlara böyle olmak gerek. Benim de abim var aramızda 2 yaş var ve şuan evli onlar mutlu olsunda ne yapıyorlarsa yapsınlar deriz hiç kıskanıp da bişeylerine karışmadım. Herkesin böyle olması gerek ama nerdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…