2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Benimde dünden beri aşırı gaz sıkıntısı var ya dün gece uyuyamadım sancı mı gaz mı diye düşünüp durdum Bi de sıcak basıyor tek olmadığım için kapı pencere de açamıyorum
Bol bol yürü canım hemşire yengem var o günde 30-35 dk yokuş yukarı şeklinde yürü ve bol bol korunmasız ilişkiye gir doğumu hızlandırıyor dedi ben 38i bekliyordum yürümek için ama geç bile kalmışım yarın başlıcam hemen

Yürüyüşe çıkıyorum da düz yol gittiğim yer hep aslında yürüyüş yapıp üstüne terasa çıkıp insem iyi olur ilişkiyi evde de olsak korkudan yapmıyoruz zaten burda da hiç yapamayız

Yürüyüşe çıkıyorum da düz yol gittiğim yer hep aslında yürüyüş yapıp üstüne terasa çıkıp insem iyi olur ilişkiyi evde de olsak korkudan yapmıyoruz zaten burda da hiç yapamayız
Valla canım ilişki dene bence neden korkuyorsun, erkeklerin menisinde suni sancıda kullanılan bir madde varmış o doğumu hızlandırıyormuş YouTubede doktordan dinlemiştim bunu bak istersen

Valla canım ilişki dene bence neden korkuyorsun, erkeklerin menisinde suni sancıda kullanılan bir madde varmış o doğumu hızlandırıyormuş YouTubede doktordan dinlemiştim bunu bak istersen
Eşim yanaşmıyor yaptığımız yerde ya doğarsa diyor ayıptır demesi ama mastürbasyon gibi yaptığında bile fazla uğraşmıyor kasılıyorum doğururum diye yeter bu kadar diyor evde olsak yine belki deneriz ama burda ayrı oda yok

Canım sen 37 de görünüyosun daha var gibi yaaa ben 40 oldum ses yok

Kızlar iyi akşamlar benim bir sıkıntım var doğuma yakın ödem toplamaya başlamıştım ama doğumdan sonra insanlık dışı bir durum oldu resmen ayaklarım ve bacaklarım inanılmaz ödem topladı bunun dışında yüzümde dudagımda parmağımda vs var çok olmasada ama ayak ve bacaklar çok kötü durumda hissetmiyorum bile bazen ayaklarımı . Yaşayan var mı dahiliyeye gideceğim zaten ama yaşayan varsa sormak istedim

Canım bende pazartesi günü ilk temasımı yapacam ama hala emzirme yok bizde, sen yine emzireceksin bende çok istiyorum eğer emme yapmazsa biraz daha bakıyorlar herhalde çünkü beslenmesi gerek
30 haftalık doğum yapmıştın değil mi
Nasıl peki genel durumu iyi olsun da bizler geç görelim
İnşallah toparlar ve evine gelir yavrunuz
Orda bırakmak temas etmemiş olmak çok çok zor

Beni tarif ettin 1 mayısta doğurdum azaldı sayılır ama hala ödemli benim kadın doğum dr um 6 hafta sürer 3.hafta azalır demişti

Benim bebegim 3000 kg civarı şu an. Suyu da iyiymiş. Suyun gelmezse bebek 40-41 e kadar gelmez dedi. Tabii ben şok oldum. Hamilelik beni çok yordu. Bir an önce doğurmak istiyorum ama bizimkinin keyfi yerinde.
Daha 36. Haftadasın canım bebişler yukarı da diye öyle söylüyor doktorlar ama ne zaman doğacağını Allah bilir bizim 5 gün kaldı hala oğluşun yeri rahat 30. Haftadan beri ha doğdu ha doğacak diye tetikde gezdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…