- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #28.461
Bende aslaa emzirmem canım zaten mümkünse misafir gibi gelsin torununu görsün gitsinBen kv yanında direkt emzirmek bile istemiyorum. O derece aynı ortamda olmak istemiyorum bakalım nasıl geçecek ilk zamanlar. Kendi annemi tembihledim o uyarsın işaret yaptığımda onu da alsın odadan çıkartsın vs diye. Daha doğum yapmadan bunları düşünüyorum
Canım 5. Gün 12,8 gibi bir şey çıktı. Deli gibi emzirdim hatta dil bağı vardı o zaman ememediği için bir de kaşıkla sağıp verdim. Bugün tekrar kontrole gittik doktor kan almaya gerek yok 11-12 gibi fazla çıkmaz dedi. Haftaya tekrar kontrolümüz var. Günde 1 kakalı bezden 4 e çıktık biz gözleri filan rengi düzeld
Canim helal olsun valla. Bizim de 4. Gun 13 cikti iste, yarin cagirdi tekrar kan vericek. Bugun saat basi emziriyorum dussun diye. Bir anda artarsa hastanede falan birakamam yaCanım 5. Gün 12,8 gibi bir şey çıktı. Deli gibi emzirdim hatta dil bağı vardı o zaman ememediği için bir de kaşıkla sağıp verdim. Bugün tekrar kontrole gittik doktor kan almaya gerek yok 11-12 gibi fazla çıkmaz dedi. Haftaya tekrar kontrolümüz var. Günde 1 kakalı bezden 4 e çıktık biz gözleri filan rengi düzeldi.
Yeni doğanlarda illa oluyor canım . Ben sabaha kadar saatte bir emzirdim 10 gün boyunca bizim de başlangıçtı .Canim helal olsun valla. Bizim de 4. Gun 13 cikti iste, yarin cagirdi tekrar kan vericek. Bugun saat basi emziriyorum dussun diye. Bir anda artarsa hastanede falan birakamam yaduser mi sence boyle saat basi mama/sut versem? Hayir kilo da almis anlamadim niye artti sarilik
Canım bende pazartesi günü ilk temasımı yapacam ama hala emzirme yok bizde, sen yine emzireceksin bende çok istiyorumKızlar bebeğimi yarın emzirmeye gideceğimhem çok heyecanlıyım hem de çok korkuyorum
Doğduğundan beri ilk kez temas edeceğiz ❤
Emzirebilecek miyim , kabul edecek mi çok endişe duyuyorum eğer emmezse taburcu süresi uzar mı bilginiz var mı
Onlar da bizden sıkıldı gelselerde kalmazlar annem kalacak onun sıkıntısı bana yeter zaten evde küçük ne yapacaklarAynen bencede mecburi gelmiştir onlara canım, iyi onda bari biraz anlayışlılarmış yoksa sabredemezdin yani. Konu evlat olunca bende herkese aslan kesiliyorum gerçekten annelik farklı
Benim o konuda sıkıntım yok oğlum da yanlarında emzirdim de arkamı dönerek bunda emzirme önlüğü diktirdim daha rahat etmek içinBen kv yanında direkt emzirmek bile istemiyorum. O derece aynı ortamda olmak istemiyorum bakalım nasıl geçecek ilk zamanlar. Kendi annemi tembihledim o uyarsın işaret yaptığımda onu da alsın odadan çıkartsın vs diye. Daha doğum yapmadan bunları düşünüyorum
Hoşaf yap canım kuru kayısı kuru duttan hep gazını yaparsın hem süt olur. Bol hareket et. Süt için ayrıca dereotu, bol su tüket. Su geçirmez bant varsa duş alabilirsin benim dikişlerime hiç bandaj takılmadı 21 inde doğum yaptım 23ünde duş alabilirsin dedi doktorum. Duşumu aldım iyice kuruduğundan emin oldum sorun yaşamadım.Kızlar lütfen gören herkes cvp yazsın sezaryan oldum ayın 6sında inanılmaz gazım var lavma falan işe yaramıyo ne önerirsiniz?
Aynı zamanda sütümde yok onun içinde bi şeyler önerin lütfen.
Son olarak ben banyo yapmadım dikişimin üstünü kapattılar su geçirmez bantla ama yine de mikrop kaparım falan diye korkuyorum bunun içinde fikir verebilirsiniz
Ben de kv yanında ne emzirmek ne giyinip soyunmak istiyorum. Nazarına geliriz filan mazallahBen kv yanında direkt emzirmek bile istemiyorum. O derece aynı ortamda olmak istemiyorum bakalım nasıl geçecek ilk zamanlar. Kendi annemi tembihledim o uyarsın işaret yaptığımda onu da alsın odadan çıkartsın vs diye. Daha doğum yapmadan bunları düşünüyorum
Anladım canım en iyisi tabi, güzel günleriniz olsun inşallahOnlar da bizden sıkıldı gelselerde kalmazlar annem kalacak onun sıkıntısı bana yeter zaten evde küçük ne yapacaklar
Ay çok güzel haber orada hemşireler yardımcı olur hiç merak etme nekadar stres az yaparsan okadar güzel emer annesi. Birde eğer doymadigini düşünürsen hemşirelerden eds yöntemini yapmalarını iste.Kızlar bebeğimi yarın emzirmeye gideceğimhem çok heyecanlıyım hem de çok korkuyorum
Doğduğundan beri ilk kez temas edeceğiz ❤
Emzirebilecek miyim , kabul edecek mi çok endişe duyuyorum eğer emmezse taburcu süresi uzar mı bilginiz var mı
Canım kayısı felan ye bol su iç katı şeylerden uzak dur biraz, ben o konuda hiç sıkıntı çekmedim hatta ishal olmuştum. Süt için de humana nın çayı var burda bestlak damla kullanan da var onları alabilirsin, birde arkadaşlar incir Dut gibi şeylerden komposto yapmıştı onlardan yap canım. Duşa gelecek olursak korkma üstüne banta yapıştırdıktan sonra bişey olmaz, sütün de iner duştan sonra öyle derler hep, ellerinle masaj yap sıcak kompres yap göğüslerine, bebeğinle bol bol ten tene temas yap öyle gelecektir canım. Birde stresten uzak durKızlar lütfen gören herkes cvp yazsın sezaryan oldum ayın 6sında inanılmaz gazım var lavma falan işe yaramıyo ne önerirsiniz?
Son olarak ben banyo yapmadım dikişimin üstünü kapattılar su geçirmez bantla ama yine de mikrop kaparım falan diye korkuyorum bunun içinde fikir verebilirsiniz
Canım kimyon çayı iç. terli kalma sakin. aşırı dikkat et sırtına omuzlarına ayaklarına özellikle emzirirken. Birde kabızlıkta varsa sütün de azsa az sıvı alıyorsun demektir emzirirken aşırı ihtiyaç oluyor.Kızlar lütfen gören herkes cvp yazsın sezaryan oldum ayın 6sında inanılmaz gazım var lavma falan işe yaramıyo ne önerirsiniz?
Evet benimki de cok derin uyuyor ama napiyim gozu karartip gidiklayarak falan uyandiriyorumYeni doğanlarda illa oluyor canım . Ben sabaha kadar saatte bir emzirdim 10 gün boyunca bizim de başlangıçtı .
Doktor emzirerek atlatır ne kadar çok emerse o kadar hızlı atar dedi. Derin uyuyordu her türlü yöntemi deneyip illa uyandırıyordum. Ve şuann atlattı çok şükür.
Gecmıs olsun .Kızlar lütfen gören herkes cvp yazsın sezaryan oldum ayın 6sında inanılmaz gazım var lavma falan işe yaramıyo ne önerirsiniz?
Banyo yapmak sut icin de iyi oluyo korkmayin ilik banyo sutu indirio gogse biraz elle masaj yapinKızlar lütfen gören herkes cvp yazsın sezaryan oldum ayın 6sında inanılmaz gazım var lavma falan işe yaramıyo ne önerirsiniz?
Ben uyandıkça filan veriyordum sarılığı duyar duymaz her fırsatta doyurdum canım. Doktor mama vermedi bize emiyorsa sürekli emzir uyanmasını bekleme dedi. Bazen bir meme veriyorum gaz çokarıp alt değiştiriyorum sonra diğerine geçiyorum uyumadan. Ne kadar sık doyurursam o kadar iyi.Canim helal olsun valla. Bizim de 4. Gun 13 cikti iste, yarin cagirdi tekrar kan vericek. Bugun saat basi emziriyorum dussun diye. Bir anda artarsa hastanede falan birakamam yaduser mi sence boyle saat basi mama/sut versem? Hayir kilo da almis anlamadim niye artti sarilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?