2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Bende aslaa emzirmem canım zaten mümkünse misafir gibi gelsin torununu görsün gitsinhamileligimde yanımda olmayanın doğumdan sonrada işi yok

Canim helal olsun valla. Bizim de 4. Gun 13 cikti iste, yarin cagirdi tekrar kan vericek. Bugun saat basi emziriyorum dussun diye. Bir anda artarsa hastanede falan birakamam ya duser mi sence boyle saat basi mama/sut versem? Hayir kilo da almis anlamadim niye artti sarilik

Yeni doğanlarda illa oluyor canım . Ben sabaha kadar saatte bir emzirdim 10 gün boyunca bizim de başlangıçtı .
Doktor emzirerek atlatır ne kadar çok emerse o kadar hızlı atar dedi. Derin uyuyordu her türlü yöntemi deneyip illa uyandırıyordum. Ve şuann atlattı çok şükür.

Canım bende pazartesi günü ilk temasımı yapacam ama hala emzirme yok bizde, sen yine emzireceksin bende çok istiyorum eğer emme yapmazsa biraz daha bakıyorlar herhalde çünkü beslenmesi gerek

Kızlar lütfen gören herkes cvp yazsın sezaryan oldum ayın 6sında inanılmaz gazım var lavma falan işe yaramıyo ne önerirsiniz?
Aynı zamanda sütümde yok onun içinde bi şeyler önerin lütfen.
Son olarak ben banyo yapmadım dikişimin üstünü kapattılar su geçirmez bantla ama yine de mikrop kaparım falan diye korkuyorum bunun içinde fikir verebilirsiniz

Aynen bencede mecburi gelmiştir onlara canım, iyi onda bari biraz anlayışlılarmış yoksa sabredemezdin yani. Konu evlat olunca bende herkese aslan kesiliyorum gerçekten annelik farklı
Onlar da bizden sıkıldı gelselerde kalmazlar annem kalacak onun sıkıntısı bana yeter zaten evde küçük ne yapacaklar

Benim o konuda sıkıntım yok oğlum da yanlarında emzirdim de arkamı dönerek bunda emzirme önlüğü diktirdim daha rahat etmek için

Hoşaf yap canım kuru kayısı kuru duttan hep gazını yaparsın hem süt olur. Bol hareket et. Süt için ayrıca dereotu, bol su tüket. Su geçirmez bant varsa duş alabilirsin benim dikişlerime hiç bandaj takılmadı 21 inde doğum yaptım 23ünde duş alabilirsin dedi doktorum. Duşumu aldım iyice kuruduğundan emin oldum sorun yaşamadım.

Ben de kv yanında ne emzirmek ne giyinip soyunmak istiyorum. Nazarına geliriz filan mazallah O da mümkünse bana hiç göstermesin kendini, buna hazır değilim

Ay çok güzel haber orada hemşireler yardımcı olur hiç merak etme nekadar stres az yaparsan okadar güzel emer annesi. Birde eğer doymadigini düşünürsen hemşirelerden eds yöntemini yapmalarını iste. bol sütlü kavuşmalar

Canım kayısı felan ye bol su iç katı şeylerden uzak dur biraz, ben o konuda hiç sıkıntı çekmedim hatta ishal olmuştum. Süt için de humana nın çayı var burda bestlak damla kullanan da var onları alabilirsin, birde arkadaşlar incir Dut gibi şeylerden komposto yapmıştı onlardan yap canım. Duşa gelecek olursak korkma üstüne banta yapıştırdıktan sonra bişey olmaz, sütün de iner duştan sonra öyle derler hep, ellerinle masaj yap sıcak kompres yap göğüslerine, bebeğinle bol bol ten tene temas yap öyle gelecektir canım. Birde stresten uzak dur

Canım kimyon çayı iç. terli kalma sakin. aşırı dikkat et sırtına omuzlarına ayaklarına özellikle emzirirken. Birde kabızlıkta varsa sütün de azsa az sıvı alıyorsun demektir emzirirken aşırı ihtiyaç oluyor.

Evet benimki de cok derin uyuyor ama napiyim gozu karartip gidiklayarak falan uyandiriyorum

Gecmıs olsun .
Gaz için bende doktorunla görüş canım mutlaka ilaç verir. Onun dışında ben kuru üzüm ve kayısı hoşaf yaptım. O güzel çıkarmıştı benı wcye. Süt için ben pompa kullandım çok faydası oldu. İlk ağız sütü 15 dk sağımdan sonra geldi bir kaç kaşık.
Onun dışında hoşaf yap mutlaka çok iyi geliyor. Bestlak damla da kullanıyorum şuan ben. Oda arttırıyor. Ama en önemlisi su en a 3 lt su iç , çok farkediyor .
Bende 5 gün sonra duş aldım doktorum öyle demişti. Bende almadım duş . 5 günün sonunda aldım. Bant vs yapıştırmadan. Günde 1 kere evde pansuman yapıyordum. Duştan sonra bıraktım doktor gerek yok demişti.

Banyo yapmak sut icin de iyi oluyo korkmayin ilik banyo sutu indirio gogse biraz elle masaj yapin bir de sagim oneririm sut icin hizli gelmesi icinde surekli emzirme, daha cok yeni dogumunuz duphalac vermisti dr sonradan bana drunuza da danisin biraz yediklerinize de dikkat edin toparlarsiniz cok taze annesiniz hayirlu ugurlu olsun

Benimde dünden beri aşırı gaz sıkıntısı var ya dün gece uyuyamadım sancı mı gaz mı diye düşünüp durdum Bi de sıcak basıyor tek olmadığım için kapı pencere de açamıyorum

Ben uyandıkça filan veriyordum sarılığı duyar duymaz her fırsatta doyurdum canım. Doktor mama vermedi bize emiyorsa sürekli emzir uyanmasını bekleme dedi. Bazen bir meme veriyorum gaz çokarıp alt değiştiriyorum sonra diğerine geçiyorum uyumadan. Ne kadar sık doyurursam o kadar iyi.

Kizlar korse kullaniyor musunuz? Owli aldim ama belki eski hamileliklerinde kullanip memnun kalanlar markalari yazarsa. Gobegim sarkti valla boyle kalir diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…