2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Inşallah tugcecim. Ben de senin adaşındım. Senin sürecini de hep takip ediyorum doğum yaptığın günden itibaren. Çok yol katettiniz çok şükür. Sağlıkla da kavuşmam yakın canım. Dualarımdasin.

Ay cok sağol canım benim evet yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik gerçekten, bundan sonrası da su gibi geçer sağlıkla kavuşuruz oğluşuma Rabbim hepinizin de bebişlerini sağlıkla büyütmesini nasip etsin

A aaa demek beklicekti dikiş olmasa da. Benim de dikiş atılmadı. Ben de 5 ay yattım. Dikiş tehlikeli olur 25. Haftada dediler. Yatarak ve ilaçla bekliyorum ben de. Sağlıkla gelsinler inşallah canım.
Ya onun garantisi yok da Bi de bunu söyleyen doktora 2. Gidişim durumu bilmiyor hunileşme oluşmuştu rahim iyice aşağı inmişti iğnelerle falan bugünü gördük Aminn hayırlı zamanlarda gelsinler

Kizlar çok şükür vende atlattım darısı tüm bekleyen annelere çok şükür bende bebeğimde iyiyiz atoni veya kanama durumu oluşmadı doğumum bir garip başladı doğum yapacağım gün başka planlar yaparken doğuma gittim kul plan yaparken kader gülermiş doğumdan bir gün öncesinde evleri döktüm temizlik yaptım akşama kadar bir gün öncesindede iki km yakın yürüyüş yapmıştım sanırım bunlar tetikledi doğum sancılarım işlerim bittiketen sonra hafif hafif sertleşme şeklinde hissettim ama her zaman ki yalancı sncidir diye düşündüm akşam yatmaya gittik ben normal telefonda Instagram da geziyordum yarın olacaklardan habersiz sonra uyudum saat 1 gibi bu sertleşmeyi kasılma gibi hissettim burayada yazdım sonra bu kasılmalar dakika tuttum on dakikada bir geliyordu banyo falan yaptım sonra acile gitti gece 3 buçuk nst çekildi on dakikada bir kasılıyorum ama açıklık yok eve git sancı sıklaşinca gel dedi eşim bebek strese girer diye beni tekrar hastaneye götürdü yine aynı açıklık yok yeterli sancı yok denildi eve gönderdiler sanciyi üç saate yakın evde çektim çok sıklaşinca hasatneye zor yetiştik gekir gelmez çatala açıklık varmı diye bakacaklardi o ara zaten saçı gözükmüs zor geçen ikinmalarla bebek doğdu sonrasında çok şükür ki korktum şey olmadı oğlum 3 buçuk kilo ultrasonda 3200 doğdu yalnız çok zor ikindigim için basurlarim felaket durumda beni çok zorluyor oturamiyorum sütümde tam olarak gelmedi uğraşıyorum emzirmek için kurtlar vadisi operasyonu bitmiştir

Sen de elendin canım, gözünüz aydın Sağlıkla büyüsün

merhabalar, sonunda ben de dogurdum. Tam gununde sezaryenla aldilar. Biraz saclari var, pek mide yanmasi yasamamistim. 3200gr ve 49 kg. Pazartesi gunku ultrasonla birebir uyumlu cikti bizim kiz
Tebrik ederiiim Gözünüz aydın, sağlıkla büyütün prensesi.

Kizlar korse kullaniyor musunuz? Owli aldim ama belki eski hamileliklerinde kullanip memnun kalanlar markalari yazarsa. Gobegim sarkti valla boyle kalir diye korkuyorum
Ayrem diye bir sayfadan sipariş verdim bende henüz elime gelmedi . Arkadaşım kullanıp memnun kalmıştı bende onun tavsiyesi ile aldım. Gelince söylerim fikirlerimi

Oy bebeğim inşallah daha iyi olacak , birlikte evinize döneceksiniz sabrın sonu selamettir çok zor haklısınız ama iyi olsun da biraz geç olsun
Bugün gittim gördüm emzirdim beneğimi şükür iyiye gidiyor gerileme olmazsa önümüzdeki hafta taburcu olacak

Gözün aydın canım yetişemiyoruz bu ara doğumlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…