- 23 Eylül 2024
- 1.050
- 2.005
- 48
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #28.501
Sağlıkla büyüt canım maşallahGünaydın kızlaaar sizi çok özledim
Size doğum hikayemi anlatayım, gebelik zehirlenmesi sebebiyle 38+0 da fitil ile normal doğum başlatıldı. 5 mayıs sabahı sabah 7 gibi fitili yerleştirdiler öncesinde 2cm açılmam vardı, gece 12 ye kadar 4cm açılma ve yumuşama yakaladık sadece, ben çok inat ettim 17saat sancı çektim.
Propess uzun salınımlı olduğu için aniden açılma olup hızlıca ilerleyebilirdi çünkü. Hayatımda deneyimlemediğim acıları deneyimledim diyebilirim sınırlarımı hissettim resmen o sancı ataklarında. İki kez uyarı yaptılar rahime, kazıma gibi bir işlem yapıldı en acılısı oydu doğumhanede çığlık attım bir kez annemle eşim duymuş dışarıdan hala onu konuşup sarılıyorlar bana.
Son nst ile bebeğin kalp atışında yavaşlama görülünce doktorumla sezaryen kararı aldık. Ağlayarak girdim sezaryene ama doktorum ve ekibi öyle destek oldu ki kahkaha ile çıktım o ameliyathaneden.
Sezaryen deneyimim çok pozitif, hiç bir zorluk yaşamadım, bugün 3.gün çok şükür bebeğimin tüm bakımını ve kendimle alakalı herşeyi yapabiliyorum. Hemen sütüm geldi, tatlı kızım hemen memeye yapıştı elleriyle tuttu bide
Sezaryen sonrası 2 gün hastanede kaldık, dün geldik eve çiş kaka meme serüvenindeyizhep eşime benzeyecek sanıyordum ama kendimin küçük halini doğurmuşum kızlar harika bir duygu
Henüz doğum yapmayan hamiş dostlarımıza Allah bir avazda doğurmayı nasip etsin, sağlıkla kucağınıza alın gelin kızlar, burada aile olmuşuz sizden bir iki gün ayrı kalınca anladım
Doğum fotoğraflarımızı aldık dün bakıp bakıp ağlıyorum, lohusalık ağlamak ile geçecek belli kibakın bir tanesi buraya bırakayım.
Evet canım 30 haftalık doğum yaptım, genel durumu gayet iyi şuan, entübeden çıktı burundan destek alıyor sadece, salı günü kilosu 2645 di boyuda 51 cm di. Bugün de görmeye gidecez Allah izin verirse. Bugün 52 gün oldu ayrı olalı ve hasretim git gide daha da büyüyor çok zorlanıyorum, 5 dk görüp çıkmak onu orda bırakmak çok zor, kavuşacağımız günü sabırsızlıkla bekliyorum30 haftalık doğum yapmıştın değil mi
Nasıl peki genel durumu iyi olsun da bizler geç görelim
İnşallah toparlar ve evine gelir yavrunuz
Orda bırakmak temas etmemiş olmak çok çok zor
Ayy hayır
Oy çok tatlı ya maşallah sizeGünaydın kızlaaar sizi çok özledim
Size doğum hikayemi anlatayım, gebelik zehirlenmesi sebebiyle 38+0 da fitil ile normal doğum başlatıldı. 5 mayıs sabahı sabah 7 gibi fitili yerleştirdiler öncesinde 2cm açılmam vardı, gece 12 ye kadar 4cm açılma ve yumuşama yakaladık sadece, ben çok inat ettim 17saat sancı çektim.
Propess uzun salınımlı olduğu için aniden açılma olup hızlıca ilerleyebilirdi çünkü. Hayatımda deneyimlemediğim acıları deneyimledim diyebilirim sınırlarımı hissettim resmen o sancı ataklarında. İki kez uyarı yaptılar rahime, kazıma gibi bir işlem yapıldı en acılısı oydu doğumhanede çığlık attım bir kez annemle eşim duymuş dışarıdan hala onu konuşup sarılıyorlar bana.
Son nst ile bebeğin kalp atışında yavaşlama görülünce doktorumla sezaryen kararı aldık. Ağlayarak girdim sezaryene ama doktorum ve ekibi öyle destek oldu ki kahkaha ile çıktım o ameliyathaneden.
Sezaryen deneyimim çok pozitif, hiç bir zorluk yaşamadım, bugün 3.gün çok şükür bebeğimin tüm bakımını ve kendimle alakalı herşeyi yapabiliyorum. Hemen sütüm geldi, tatlı kızım hemen memeye yapıştı elleriyle tuttu bide
Sezaryen sonrası 2 gün hastanede kaldık, dün geldik eve çiş kaka meme serüvenindeyizhep eşime benzeyecek sanıyordum ama kendimin küçük halini doğurmuşum kızlar harika bir duygu
Henüz doğum yapmayan hamiş dostlarımıza Allah bir avazda doğurmayı nasip etsin, sağlıkla kucağınıza alın gelin kızlar, burada aile olmuşuz sizden bir iki gün ayrı kalınca anladım
Doğum fotoğraflarımızı aldık dün bakıp bakıp ağlıyorum, lohusalık ağlamak ile geçecek belli kibakın bir tanesi buraya bırakayım.
Su gibi geçsin inşallahAyy hayırdün hastanede garip şeyler oldu ve bugüne ertelediler sezaryani. Şimdi bekliyoruz. Varis çorabına kadar giydim bekliyorum. Detaylı anlatırım artık eğer bugün doğurabilirsem.
Benimki 18 lere yakın gördü 5. Gün 4. Gün de 17.12 mi neydi. Biraz daha olsa yatiracaklardı. Genelde piki 5.-7. Gün gorur sonrasında da düşüşe geçer dediler. 5. Günün sabahı 18 lere yakındi işte inşallah bu piktir dediler, akşama gittik düşüşe geçmişti. Sonra yine bir kontrole çağırdılar 7. Gün o zaman daha da düşmüştü. Stres yapmamaya çalışın. Dün yazmışsınız, umarım bugün güzel haberlerinizi duyarız.Canim bizim de 4. Gun 13 cikti. Yarin tekrar kan vericez. Senin bu degerleri buldu mu hic? Dusme yasanir mi acaba ayni kalir mi bilmiyorum stres oldum
Doğumdan ne kadar zaman geçti bilmiyorum, sanirim serumlarin etkisi bende de ödem oldu, benim hamilelikte cok ödemim yoktu. Sonrasında 1 haftada falan geçti.Kızlar iyi akşamlar benim bir sıkıntım var doğuma yakın ödem toplamaya başlamıştım ama doğumdan sonra insanlık dışı bir durum oldu resmen ayaklarım ve bacaklarım inanılmaz ödem topladı bunun dışında yüzümde dudagımda parmağımda vs var çok olmasada ama ayak ve bacaklar çok kötü durumda hissetmiyorum bile bazen ayaklarımı . Yaşayan var mı dahiliyeye gideceğim zaten ama yaşayan varsa sormak istedim
Gaz değil de kabızlık olabilir mi acaba? Cunku gaz çıkışı olmadan sizi hastaneden cikartmamalari lazim diye biliyorum. ilk sezaryen ameliyatında benzer bir şey yaşamıştım ama kabızlikti, hiçbir şey yiyemiyordum aşırı kilo vermistim hatta kontrolde doktor diyet yapmıyorsun di mi falan demişti. Ben gliserin kansuk mu nedir bebekler için fitil onu kullanıp rahatlamistim. İsterseniz doktorunuza danışın deneyin. Dupholac mı ne onu önermişti basta doktorum, ama o daha kötü gaz yapmisti.Kızlar lütfen gören herkes cvp yazsın sezaryan oldum ayın 6sında inanılmaz gazım var lavma falan işe yaramıyo ne önerirsiniz?
Aynı zamanda sütümde yok onun içinde bi şeyler önerin lütfen.
Son olarak ben banyo yapmadım dikişimin üstünü kapattılar su geçirmez bantla ama yine de mikrop kaparım falan diye korkuyorum bunun içinde fikir verebilirsiniz
Yaaaa nasılsa güzel büyümüş canım maşallah az kaldı az kaldıEvet canım 30 haftalık doğum yaptım, genel durumu gayet iyi şuan, entübeden çıktı burundan destek alıyor sadece, salı günü kilosu 2645 di boyuda 51 cm di. Bugün de görmeye gidecez Allah izin verirse. Bugün 52 gün oldu ayrı olalı ve hasretim git gide daha da büyüyor çok zorlanıyorum, 5 dk görüp çıkmak onu orda bırakmak çok zor, kavuşacağımız günü sabırsızlıkla bekliyorumsenin bebişin durumu nasıl daha nekadar kalacak bilginiz varmı
Sağlıkla gelsin canımAyy hayırdün hastanede garip şeyler oldu ve bugüne ertelediler sezaryani. Şimdi bekliyoruz. Varis çorabına kadar giydim bekliyorum. Detaylı anlatırım artık eğer bugün doğurabilirsem.
Sağlıkla gelsin canımAyy hayırdün hastanede garip şeyler oldu ve bugüne ertelediler sezaryani. Şimdi bekliyoruz. Varis çorabına kadar giydim bekliyorum. Detaylı anlatırım artık eğer bugün doğurabilirsem.
Çok sancı çekmişsin ama sonu yeterince pozitif geçmiş. Sizin adınıza çok sevindim.Günaydın kızlaaar sizi çok özledim
Teşekkürler canımDoğumdan ne kadar zaman geçti bilmiyorum, sanirim serumlarin etkisi bende de ödem oldu, benim hamilelikte cok ödemim yoktu. Sonrasında 1 haftada falan geçti.
Varis çorabı giyebilirsin canım doktora danışıpKızlar iyi akşamlar benim bir sıkıntım var doğuma yakın ödem toplamaya başlamıştım ama doğumdan sonra insanlık dışı bir durum oldu resmen ayaklarım ve bacaklarım inanılmaz ödem topladı bunun dışında yüzümde dudagımda parmağımda vs var çok olmasada ama ayak ve bacaklar çok kötü durumda hissetmiyorum bile bazen ayaklarımı . Yaşayan var mı dahiliyeye gideceğim zaten ama yaşayan varsa sormak istedim
Ay masallah canım. Haziran annelerindeyim hastanede yattığım günleri biliyorum. Doğacak demişlerdi. Allah ne derse o oluyor. Hayırlı zamanda olsun inşallah.Bana 41 i bekleyebiliriz dedi o zamana kadar 4 kiloyu geçer inş bu hafta gelir de beni zorlamaz
Ya maşallah süt gibi beyaz kızınGünaydın kızlaaar sizi çok özledim
Aynen canım 12 gün hastanede yattım 2 aydır sürekli yataktayım bu sefer de kendi inat ediyor gelmemek için şimdi yürüyüşe çıkacağım biraz zorlayayım bakayım daha çıkmadan altta iğne batması gibi oluyor ama yürüyebilirsem rahim aşağı inmişti güya elimiz yüreğimizde gezdik doğdu doğacak diye dün doktor boşuna dikiş atılmış zaten olmayacaknış bişey dediAy masallah canım. Haziran annelerindeyim hastanede yattığım günleri biliyorum. Doğacak demişlerdi. Allah ne derse o oluyor. Hayırlı zamanda olsun inşallah.
A aaa demek beklicekti dikiş olmasa da. Benim de dikiş atılmadı. Ben de 5 ay yattım. Dikiş tehlikeli olur 25. Haftada dediler. Yatarak ve ilaçla bekliyorum ben de. Sağlıkla gelsinler inşallah canım.Aynen canım 12 gün hastanede yattım 2 aydır sürekli yataktayım bu sefer de kendi inat ediyor gelmemek için şimdi yürüyüşe çıkacağım biraz zorlayayım bakayım daha çıkmadan altta iğne batması gibi oluyor ama yürüyebilirsem rahim aşağı inmişti güya elimiz yüreğimizde gezdik doğdu doğacak diye dün doktor boşuna dikiş atılmış zaten olmayacaknış bişey dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?