2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Hiç korkma canım herkes sırasıyla atlatıyor sende atlatacaksın

Öyle öyle ayakta otururken hiç durmuyor eşime diyorum hiç mi uyumaz bu son haftalar böyle oldu. Yumurtasini kırmaya çalışan civciv misali
Senin bugün günde bitmiş aynen son günlerde yerlerinde de durmuyorlar bugün 1 buçuktan beri kuaföre git parka git yürüyüş yap daha uzanmadım altta iğne batar gibi his oluyor hareket ettikçe ama gelen giden yok

Çok teşekkür ederim, içim rahatladı. Baskı hissi devam. Fakat ağrı, sancı eşlik etmedi henüz. Durum değişirse hemen doktora ulaşacağım zaten. Haftaya Cuma kontrolde bakalım doktor nerede görecek minik sıpayı

Allah ım birdahaaa kıllanmadan gelsinler sağlıkla bende ilk kuaförde 2. Yi Evde yaptım. Dün akşam 10 dk bir hafif kasilmalar ve bel agrisi vardi 3 saat sürdü ama geçti dün dolap cam kapı temiz heryeri yeniden temizlemiştim ananas hurma yemiştim bol bol bugünde bakalım bolca yürüyeceğim squat yapacağım tetikler belki squat filan bebeği iyice vajinada hissettiriyor

Hadi bakalım, çok güzel tarihler

Selamlar. Benimde bugün kontrolüm vardı 37+2 deyiz. 38+2 ye sezaryen planlanmıştı ama bugün nst de sancı çıktı ama ben hiç bişey hissetmiyorum. Vajinal muayene de etmedi zorunlu sezeryan olacağı için tetiklemeyelim diye. Nst de sansıcısı çıkıp bi müddet daha bebişi gelmeyen oldu mu

Çok geçmiş olsun canım, umarım ciddi bir durum yoktur dualarımız seninle

İnş ya uzamamıştı şuan fena ağrıyor seninde bir an önce gelir inş ilk çocuk mu

Bana kalsa hareket ettikçe birden çıkacak gibi o kadarki aşağıda ama doktor daha çok diyor kanala girmemiş diye alttan kontrol de etmiyorlar biraz önce Bi hareket etti bağıracaktım çıkıyor diye

Çok geçmiş olsun canım, ciddi bir şey çıkmaz umarım

Canimm yinede tarihi bekleyecekmisiniz daha erkwn olma.durumu varmi

ay inş hepimizinki artık ayaklarını yemek istiyorum
3. Ogluş geliyor inş.
Sende bendenmişsin 3. Hamileliğim 3 ü de erkekti ilkini kaybettik sağlıklı doğarsa 2. Oğlum olacak bugün hareketlilik var gibi ama yorgunluktan mı acaba baskı yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…