Kizlar çok şükür vende atlattım darısı tüm bekleyen annelere
çok şükür bende bebeğimde iyiyiz atoni veya kanama durumu oluşmadı doğumum bir garip başladı doğum yapacağım gün başka planlar yaparken doğuma gittim
kul plan yaparken kader gülermiş doğumdan bir gün öncesinde evleri döktüm temizlik yaptım akşama kadar bir gün öncesindede iki km yakın yürüyüş yapmıştım sanırım bunlar tetikledi doğum sancılarım işlerim bittiketen sonra hafif hafif sertleşme şeklinde hissettim ama her zaman ki yalancı sncidir diye düşündüm akşam yatmaya gittik ben normal telefonda Instagram da geziyordum yarın olacaklardan habersiz
sonra uyudum saat 1 gibi bu sertleşmeyi kasılma gibi hissettim burayada yazdım sonra bu kasılmalar dakika tuttum on dakikada bir geliyordu banyo falan yaptım sonra acile gitti gece 3 buçuk nst çekildi on dakikada bir kasılıyorum ama açıklık yok eve git sancı sıklaşinca gel dedi eşim bebek strese girer diye beni tekrar hastaneye götürdü yine aynı açıklık yok yeterli sancı yok denildi eve gönderdiler sanciyi üç saate yakın evde çektim çok sıklaşinca hasatneye zor yetiştik gekir gelmez çatala açıklık varmı diye bakacaklardi o ara zaten saçı gözükmüs zor geçen ikinmalarla bebek doğdu sonrasında çok şükür ki korktum şey olmadı oğlum 3 buçuk kilo ultrasonda 3200 doğdu yalnız çok zor ikindigim için basurlarim felaket durumda beni çok zorluyor oturamiyorum sütümde tam olarak gelmedi uğraşıyorum emzirmek için kurtlar vadisi operasyonu bitmiştir