2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Canım geçmiş olsunn uyanmadığı zaman soyundur ıslak mendille bacaklarını falan sil

Sağlıkla büyüsün canım

Gözün aydın canım, sağlıkla büyüsün

Hayırlı uğurlu olsun canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Kızlaaar benimde memelerim çok dolu hastaneden eve geldim ağrı hissediyordum ama 2 günde de mastit vs olunmaz diye normal süt inme ağrısı sanıyordum. Dün şiddeti daha da arttı iç kısımları kızardı akşam teyzem gördü mastite ilerler böyle sürekli sağ boşalt dedi korkuyorum varmı başına böyle bir şey gelen gece yan yatamadım ağrıyorlar sürekli sağacak mıyım?

Bebeğiniz affedersiniz kremamsı kıvamda diskilama yapıyorsa normal zaten o şekilde oluyor ama aşırı sulu ise ve günde 3-5 kez bu sekil oluyorsa muhakkak doktora götürün, sizi korkutmak istemem ama bebeklerin susuz kalması çok riskli diye biliyorum. Çok çok geçmiş olsun.

Benim bebeğimde şuan sarılık. 11 sarılığın derecesi. Yanlız ilk gün bende senin gbi aynı hatayı yaptım mama takviyesi taptım günde 3 kez. Fakat mama sarılığı geçirmiyor canım. Anne sütü sadece sarılığı düzeltebiliyor. Doktorum bizzat söyledi. Ertesi günü sadece emzirdim saat başı alarm kurdum. Bebeğimin sarılığı 10 düştü. Mamadan ziyade saat başı emzirmeni tavsiye edebilirim tek çare o

Canım diğer arkadaşada yazdım. Mama sarılığı geçirmiyor. Bende aynı hatayı yaptım mama verdim. Doktorum mama sadece karnını doyurur sarılığı attırmaz dedi. Saat başı emzir. Tek çare o

Gözün aydın canım, sağlıkla büyütün

ya öyle mi mama geçiriyor diye biliyordum ben de . Ah dinlensem uyusam sütümde iyice çoğalacak ama dinlenmiyorum ki emzirince doydu mu doymadı mı emin olamıyorum tamam canım öyle yapayım çok sağ ol

Geçmiş olsun canım yaşı uzun olsun güle güle büyütündarısı başıma

İyi günler hanımlar son bir aydır kalça ağrısı vajina ağrısı kasik ağrısı nedeniyle oturamiyordum bile hatta kasik agrilarimdan artık erken doğum olacak galiba diye hazırlıyordum kendimi ama son iki gündür ağrılarımin hepsi bıçak gibi kesildi ve karnimda bı hafiflik hissetmeye başladım boyle hisseden var mı içinizde 37 haftalık hamileyim bu arada

Benim bebiko içerde resmen çırpınıyor ya sizde de öyle oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…